hmmmm..... pomału nie ma na co odpisywać...odpowiedzi się powielają......
Speed napisał(a):
chyba podobne kolo tylko poprostu lepszej jakości foto
Obrazekdzięki Speed

właśnie tak wygląda moje koło, tyle że inny kapsel i rozstaw śrub.
szymoneck napisał(a):
Sam długo czekałem, aż zobaczę to auto... kiedyś rolek wklejał w Twoim temacie foto białego corka na pomarańczowych kierunkach i białych halogenach...
ja zaledwie
305 dni......
tak rolek wklejał to i ja kilka dorzucę białasów.

kicaj napisał(a):
końca nie ma nigdy Panowie... i to chyba dobrze, bo gdy brak już pomysłów to radości jakby mniej...
Yam zapomniałem dodać, że rozumiem w pełni dlaczego nie wróciłeś do brązu ja ztego powodu nie wróciłem i nie wrócę do Golfa mk II choć uważam, że to naprawdę wspaniłe autko.
Kicaj jeśli kiedykolwiek następuje koniec projektu - to wówczas trzeba znaleźć nową bazę do tuningu

.
Kicek jak zwykle się rozumiemy.
zuko napisał(a):
YaMsChA, a gdyby tak to kolko polakierowac w kremik jakis? Bez i odcienie. Z lakierem sie fajnie bedzie komponowal

Zuko w zamysłach był kolor biały, taki jak na Corku ale zrezygnowałem.....hmmm może jednak warto spróbować.
idgray napisał(a):
daj koło na czerwono i będzie miód cud orzeszki

ciekawa koncepcja
zi0lek napisał(a):
Moj moj

za tydzien bedzie latal

skąd dokładnie jesteś?
djbros napisał(a):
kurcze...
niby kola te same (chodzi o szerokosci i et) a gorzej pasuja...
no nie podoba mnie sie w ogole, w brazie dawal rade...
No!!!odpowiedni koment.
pasują tak samo, ale efekt zupełnie inny. Przyznaje że opony wiele tutaj psują, bo nie są to jeszcze docelowe - muszę czekać aż zaczną tasować w wulkanizacji opony bo pochowali letnie. Nie podoba się byc może dlatego że jeździsz czarną plamą i przyzwyczaiłeś się do ciemnych kolorów - w brązie inaczej nie da się ukryć.
DrAkE napisał(a):
Po pierwsze zdjecia sa nie do konca takie jakie powinny byc zeby dobrze pokazac auto...
Biały... tu w sumie tez mnie zaskoczyles, bo takiego koloru sie nie spodziewalem

Biel mi sie podoba, ale w NOWYCH mega kozackich furach (lecz cale szczescie gusta sie roznia)... jest fajna jak patrze na kogos auto, ale ja osobiscie sam zrezygnowalem z wyboru bialego auta gdyz jednak nie chcialbym takim jezdzic
Druga sprawa to to ze moim zdaniem corek ma charakter bandziora i tu widze te auta najlepiej w ciemnych kolorach

Porownac fote Conrada i tego bialego coreczka

czarny jest doje..any, zły, czarny charakter czyli taki jak powinien byc

Bialy - taka spokojna owieczka, tak do konca bez "czegos w sobie"

Dla mnie niestety bialy kolor jest "bezpłciowy"...
Ale jestes trendy (przynajmniej obecnie) i Lubisz To... wiec gratki

Tylko musisz pamietac ze moda kiedys mija i juz mysle ze ma sie powoli ku schylkowi... ale to nie problem

Lampy przod jak i tyl... dla mnie te lampy powinny stac na półce w garazu! Auto jest juz cultowe i takie powinny byc tez lampy - stare i oryginaly, dlatego moja wizja jest odmienna.
Grill bardziej podoba mi sie rozwiazanie
zi0lekKół nie oceniam, gdyz ich poprostu nie widac na fotach

a WRD to KOTY jakbys kiedy zapodal

No nic, zobacze autko na zywo napewno nie omieszkam pokrytykowac dalej

Pozdro Brachu
Drake nie będę zaprzeczał że foty sa niezbyt ciekawe i nie odwzorowują absolutnie ani kół ani koloru. - jak już wspomniałem w tygodniu nie specjalnie kiedy mam jechać na sesje wiec w niedziele nadrobię.
Biały jest kozacki do Corrado bo to kozacka fura o czym się przekonasz niebawem na własnej skórze.

- ale całkowicie się z Tobą zgodzę że do nowych generacji ten kolor bardziej się "wpasowuje" - pamiętam jak modliłeś się przy R8 w zeszłym roku w Worthersee. Co do Twojej interpretacji charakteru i znaczenia koloru w Corrado nie będę polemizował bo widzisz to jak należy a ja wcale nie przeczę że tak nie jest.
Z tym trendy to nie do końca Ciebie rozumiem..... sądzisz że wybrałem kolor biały bo jest trendy ?...hyh....Drake bez obrazy, ale mam wrażenie że nie doczytałeś co napisałem na str. 40.....
Wrd Mesh no cóż ptaszki niekiedy z rana potrafią ładnie ćwirkać. Koła wcześniej czy później będą zmienione to oczywiste
Kolejna osoba która wie jak pisać.
Zaczynam dawać pkt od tej strony posty które mi podchodzą
Swir88 napisał(a):
A jeslio chodzi o felgi to zostawił bym czarne tylko ranty wypolerowac

heh i kolejny, który nie czyta ze zrozumieniem tylko ogląda obrazki jak komiks
[ Dodano: Sro 14 Sty, 2009 ]Leetveen napisał(a):
YaMsChA napisał(a):
Leetveen napisał/a:
znow sie robi SuperExpres
Boczny profil jest strasznie beznadziejny od dolnej linii szyb w dol i wysoko wiszacy prog. Kilka pomyslow z VT kolanka znacznie by uratowaly wizerunek (glownie listewki i progi). Co do lamp przednich to ciekawie by wygladal z tymi ktore ma Danar z czarnym grylem pomiedzy.
czy mogę prosić byś rozwinął? co to znaczy wysoko wiszący próg ? masz na myśli że jest parch podniesiony i stoi na 17 calowych felgach, czy może mam przerabiać i poprawiać konstruktorów?
Mistrzu

chodzi o optycznie wynizenie auta dokladajac jakies dobrze spasowane nakledki na progi, bo teraz wyglada jakby odpadly, no ale dla mnie to problem kazdego corrado i pisalem juz o tym w temacie Praksa.
Kazdy tuner zasadzajac coraz wieksze kolo dokleja progi zeby jakos to wygladalo, czy to jest mk4 na 20" czy corrado na 16" w gore, bo bez nich auto wyglada jak zjawisko "woda w piwnicy"
cos w ten desen
Obrazek Obrazek Obrazek w dwojkach nie ma z tym problemu bo fabryka postarala sie o pakiet optycznie wynizajacy
a co do kwestii lamp to takie:
Obrazek pozdro
teraz doskonale rozumiem !
jak ktoś ma fotki tego klasycznego żółtego Corrado niech wsadzi tutaj, gdzieś na forum Corrado ostatnio ktoś poruszał ten temat. - on był najpierw czerowny....dołożono jakieś progi plastikowe itp...