Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 94 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 244  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pon 01 Wrz, 2008 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Vw Golf Cabriolet 1.8
Cytuj:
no coż...wychodzi na to ze musze sie leczyć....
bylem po studiach... brak perspektyw na prace w polsce...marzenie w glowie...

To własnie mialem na mysli piszac o naszej rzeczywistosci .....przykre i niesprawiedliwe ale prawdziwe niestety ....

Cytuj:
wyjezdzac juz zamiaru nie mam

Cytuj:
jak to nie wyjdzie to za wielka wode....

troche to sprzeczne nieprawdaz ...? Ale Archie ma racje jak ck kup tam cos z oszczednym 3.2 albo 4.2 motorkiem :-)

Ostatnio edytowany przez papen1983, Pon 01 Wrz, 2008, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5
Auto: MK2 2.0 16V, BMW 5 E39 Touring
A co ma w Pl biede klepac ? Nie ma zamiaru ale jesli bedzie potrzeba no to coz..

Profil    5

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: Vw Golf Cabriolet 1.8
Cytuj:
A co ma w Pl biede klepac ? Nie ma zamiaru ale jesli bedzie potrzeba no to coz..

bardzo duzo ludzi z forum niestety mieszka poza granicami kraju , min ja tez , dla mnie to nic dziwnego ani nowego ....jak mozna miec lepiej to czemu nie spróbowac?

I koniec OT mysle nie zasmiecajmy koledze tematu .

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Porsche 951
Kevin, czy ty musisz być wiecznie zbulwersowany każdą negatywną wypowiedzą na twoje auto? no_coment po to pokazujesz na forum auto żeby ludzie oceniali, wiec oceniłem i powinnieneś sie liczyć ze słowami innych użytkowników a nie zaraz rzucasz tekstami " niech sie dziecciaki wyszumią i niech se pogadaja..." bo ktoś coś złego napisał na "wypasione" 20jahre "kolegi" kevina. stary zejdz na ziemie! Pisze to co myśle i uważam... a nie jak niektórzy piszą ze zajebiście a na innych forach beke z ciebie kręcą... i sam napisałes ze nie każdemu auto musi sie podobać, wiec po co głupie teksty? Działaj dalej z projektem. powodzenia :ok:

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
noname_conek napisał(a):
Kevin, czy ty musisz być wiecznie zbulwersowany każdą negatywną wypowiedzą na twoje auto?

a czy ja moge cos pisac w swoim temacie?? czy mi nie wolno??
zauwaz ze w odpowiedzi na twoj post bronilem swoje racje i to w jakim stylu ja robilem auto

noname_conek napisał(a):
nie zaraz rzucasz tekstami " niech sie dziecciaki wyszumią i niech se pogadaja..."

a z wyszumieniem sie dzieci bylo odpowiedzią na post szymonka który zacytował dzieciaka Młodego_Gdynia dodalem nawet cytat jego wypowiedzi bylo wiadomo o co chodzi...
wiec nie wiem do czego pijesz... i dopiero teraz moge napisać ze jestes dzieciak

noname_conek napisał(a):
bo ktoś coś złego napisał na "wypasione" 20jahre "kolegi" kevina

teraz uwazam ze okresleniem cie dzieckiem mialo podstawy
kazdy moze pisac co chce a ja mam prawo do obrony swoich racji prawda?
uzyles sformuowań jakbym z golfa zrobil daciee logan lub tico wiec staralem sie odeprzeć twoje argumenty swoimi.... no ale wedlug ciebie to bulwersacje....

noname_conek napisał(a):
a na innych forach beke z ciebie kręcą

ojej teraz to mi wjechales na psyche staryy i co ja mam teraz zrobić?? widzisz to tylko swiadczy o nich i oni sami siebie osmieszaja.. ja nie musze juz tego robic

sluchaj.. moze pokaz swoje auto..chetnie i ja je ocenie a ty bedziesz mogl odeprzec moje za i przeciw

[ Dodano: Pon 01 Wrz, 2008 ]
papen1983 napisał(a):
troche to sprzeczne nieprawdaz

racja... ale nie dodalem ze to moj naprawde awaryjny plan taki rezerwa rezerwowego planu... mam gdzie..mam mozliwosci ale poki co chce naprawde osiąść w polsce

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2008 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Kevin napisał(a):
sluchaj.. moze pokaz swoje auto..chetnie i ja je ocenie a ty bedziesz mogl odeprzec moje za i przeciw
jeśli tak bardzo cie interesuje moje auto napisz na pw to ci dam link na inne fora...
Kevin napisał(a):
zyles sformuowań jakbym z golfa zrobil daciee logan lub tico
ja napisałem
Cytuj:
dla mnie tragedia :/ tak popsuć 20jahre... przyznam pare fantów masz które pasują i które sam chciałbym mieć ale niektóre mody to zabójstwo dla 20j ałłłłł
wieć czytaj ze zrozumieniem stary bo widze że nie ogarniasz. i tak jak napisałem wyżej kilka rzeczy masz które sam bym chciał np lampy hmc, us kalpę czy lusterka, no ale ten wiejski bad look tona szpahli na nadkolach,listwy cl, albo zmiana grila ze znaczkiem na no emblema do tego joma z allegro :/ bleee, napisałes coś takiego że miałes kupić cla i go robić, nie mogłeś kupić AFNa w dobrym wyposażeniu a 20j trzeba było zostawić dla jakiegoś pasjonaty :P nie wiem może pisze tak bo mam sentyment do 20jahre ale gdyby to był zwykły golf GTI to oprócz tego bad looka i kilku duperelek było by spko autko... na moje za dużo namieszałeś... ale może juz skończmy ten głupie wykłucanie bo ja swoje a ty swoje i mozemy tak offtopowac do 150strony piwko

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: SuperB
noname_conek napisał(a):
tona szpahli na nadkolach,

no tak z kartonów było by taniej ;]
noname_conek napisał(a):
bleee, napisałes coś takiego że miałes kupić cla i go robić, nie mogłeś kupić AFNa w dobrym wyposażeniu a 20j trzeba było zostawić dla jakiegoś pasjonaty :P nie wiem może pisze tak bo mam sentyment do 20jahre ale gdyby to był zwykły golf GTI to oprócz tego bad looka i kilku duperelek było by spko autko... na moje za dużo namieszałeś... ale może juz skończmy ten głupie wykłucanie bo ja swoje a ty swoje i mozemy tak offtopowac do 150strony piwko

moze poprostu tak mu się podobało ;) a zwykły cl nie ma tego samego wyposazenia co 20jahre, i co, kupił by cl'a i do tego wszystkie tajle z 20jahre specjalnie dlatego zeby miec dobre wyposazenie z 20jahre a sprzedac orginał 20jahre? troche bez sensu imo
sory za wtrącenie się.

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

uvwGolf napisał(a):
a zwykły cl nie ma tego samego wyposazenia co 20jahre, i co, kupił by cl'a i do tego wszystkie tajle z 20jahre specjalnie dlatego zeby miec dobre wyposazenie z 20jahre a sprzedac orginał 20jahre? troche bez sensu imo
chyba kolega nie skumał. przeczytaj kilka stron wczesniej to bedziesz wiedział o co chodziło z tym cl. pozdro

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: vw/audi
noname_conek, zastanów się co piszesz.lepiej żeby to XX jahre trafiło do jakiegoś dzieciaka który obwiesił by je szpojlerami siatkami, w środku pseudo alu neonki itd??czy lepiej ze w rękach kevina przeszedł kompletną odbudowę i dostał drugie nowe życie??

kevin zrobił coś nowego,momentami kontrowersyjnego i dlatego jego auto jest doceniane w PL jak i za granicą.seryjnych XX jahre jest jak na*rane i brzydnie sie oglądanie 5 czy 10 takich samych aut na jednym zlocie.

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
noname_conek napisał(a):
jeśli tak bardzo cie interesuje moje auto napisz na pw to ci dam link na inne fora...

juz widzialem...i powstrzymam sie od komentarzy!

noname_conek napisał(a):
ale ten wiejski bad look tona szpahli na nadkolach,listwy cl, albo zmiana grila ze znaczkiem na no emblema do tego joma z allegro

sluchaj... badlook jednym sie podoba innym nie... jesli jest wiejski to spoko
ale uwazam neon w srodku auta zalatuj znacznie bardziej wiocha ale to rzecz gustu aco czlowiek to inny gust...

tona szpachli?? hmmm czyzbym czegos nie wiedzial i to ty nakladales szpachle na nadkola?? chyba ze swoim wzrokiem potrafisz ocenic wage nałozonego kitu...
w tym momencie wychodzi juz zlosliwosc...i ja tez pozostawie bez komentarza
listwy CL? hmm wywalilem oryginalne bo pod tymi z GTI szczegolnie nakladkami robi sie syf i rdza... ciekawy jestem jakbys sciagnal swoje nakladki co bys powiedzial...
grill bez emblematu... rzecz gustu... do badlooka grill z emblematem by nie pasowal wiec nie wiem o co kaman.... wczesniej fakt mialem ten z Joma z plastiku ale byl fatalnej jakosci i zakupilem w trakcie prac nd autem grill z metalowa listwą, przeglądajac temat twojego auta na jednym z for internetowych sam jarasz sie grillem bez emblematu wec naprawde nie potrafie zrozumiec twoich zastrzezen....

co do twojego koemntarza o zostawienia mojego 20j dla pasjonata..hmmm a ja uprawiam jakas profanacje?? dalej widzisz nie wiesz wielu rzeczy na temat swojego 20 jahre... polecam ci lekture www.doppel-wobber.de i zaznajomienie sie z tym co seryjne 20 jahre posiada a czego nie posiadaja inne modele golfa...wtedy dojdziesz do tego dlaczego ja zmienilem swoje auto....
w skrócie ci powiem ze jesli moglem kupic auto swietnie wyposazone z tym czym chcialem i moglem zaszczedzic czasu i nerwow na szukanie i instalacje bajerow ktore dawno mogly juz byc w auciee to to sie nie zastanawialem

zastanawia mnie jedynie to ze piszac swojego posta u mnie zaliczyles 4 post na tym forum i juz powodujesz awanture...moze na forum gdzie jestes moderatorem to normalne...
pozdrawiam

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5
Auto: MK2 2.0 16V, BMW 5 E39 Touring
Jedni mają problem o to, ze zmienił zupełnie 20 Jahre, ale w kazdym badz razie Kev nie zwiesniaczyl go !! jak dla mnie czolowka w PL jest naprawde piekny, mam nadzieje ze zobacze go w nowym wcieleniu bo pamietam go jeszcze na Prosiakach ;) emblem GTI z tyłu to strzał w 10

Profil    5

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6103835
Auto: GTI TDI ARL
noname_conek, nie z takimi tekstami na tym forum to nie golf3.pl
na aucie nie ma tony szpachlexu i laminatu... nie czytasz i nie ogladasz ze zrozumieniem...
duzo osob pije do projektu, ale jak mam byc szczery to wiekszosc ludzi majacych pretensje o wyglad auta to dziwne pionki ktorzy posluguja sie argumentami innych ludzi, ktorzy tez nie bardzo wiedza o co kaman...
szczerze na poczatku badlook mi nie lezal, ale ile razy ogladam fure kevina coraz bardziej jest mega koks :D
Kevin, fura jest konkret na kozaku pełen koks znasz moje zdanie bo nie raz rozmawialismy ;) w twoim wozie chodzi o pelen lans... i tak auto wyglada w pelnym sosie pełen tluszcz...

Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09'10'11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-IT 13'
Vag Day Żmigrod 13'
 Profil    6103835

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Kevin napisał(a):
i powstrzymam sie od komentarzy!
spoko ja nie mam sie czego wstydzić :ała:
Kevin napisał(a):
ale uwazam neon w srodku auta zalatuj znacznie bardziej wiocha
a czy ja twierdze ze nie zalatują? wedze ze nie potrafisz przyjmować krytyki i lecis ciosem za cios kiijem
Kevin napisał(a):
przeglądajac temat twojego auta na jednym z for internetowych sam jarasz sie grillem bez emblematu
to chyba oglądałeś inne auto ałłłłł
skończmy juz ten temat bo bedzie sie ciągnął i ciągnął jeśli chcesz dlej pisac spoko pisz na PW
Powiem tyle gdyby to była zwykła wersja golf GTI to inaczej bym tu pisał, ja mam zdanie jeżeli coś było wypuszczane w jakiejś limitowanej wersji to powinno sie ją utrzymać w oryginale ewentualnie jakieś małe mody... takie jest moje zdanie... Może kiedyś pogadamy oi tym na jakimś zlocie przy piwku...

Temat postu:
FAKIR
FAKIR
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7752780
Auto: Golf mk2/audi diesel wagon
noname_conek,

gdyby był to golf 2 limited(71sztuk)to ok,można by było kevina oskarżać,że zepsuł rodzynka,ale to jest 20 jahre którego co najmniej jest ze 30 na tym forum wiec nie wiem o co kaman,była dobra baza do przeróbek to czemu nie,tak samo bym postapił...

Profil    7752780 Lookazv6

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3491196
Auto: Golf Mk2 GTI16V
A ja wkoncu widzialem w dzien , w Bytomiu gdzie swiecilo slonce, i jest naprawde miazga :) wnetrze tez robi dobra robote ;)

Profil    3491196

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 94 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 244  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości