Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 3 z 3 [ 35 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pią 06 Cze, 2008 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7170045
Auto: 6n ?
fredi88, pamietam jak w tamtym roku około 3 w nocy szedłem sie przejsc na plaze i widziałem twoje mk2, i przez jakies dwa dni widziałem je też na przeciwko mojej jadalni, szkoda ze ciebie przy nim nie spotkałem.

Temat postu:
PostWysłany: Wto 01 Lip, 2008 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2343165
Auto: KR & CBBB & PG
halo halo.. a gdzie niedaleko 3miasta jest fajnie..aby mieć blisko morze i niedaleko jakąs dyskę/tor kartingowy, myjnię samochodowa :D i jednocześnie aby nie przepłacać bo chyba nie bedzie w tym roku Chorwacji :(

Profil    2343165

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: mk3 GT; Lupo 3L
...lovwe... napisał(a):
Polecam też Mielno
właśnie w te rejony bujamy tez w tym roku zeszłe wakacje też tam spedzalismy dokładnie w Unieściu kwatera blisko morza miejsce na plazy gwarantowane a wieczorkiem pare minut spacerkiem do Mielna.jest tam co robic nawet gdyby pogoda była kaprysna!!!pozatym zwiedzilismy wszystkie wieksze kurorty nadmorskie Hel Władysławowo łeba itp i kazde ma ;) jakis swój klimat!!!a co do cen nic nie ma za darmo ale lato bez morskiej bryzy dla mnie jest stracone!! :D

http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=6994"

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: golf mk2
TommyVW napisał(a):
gdzie niedaleko 3miasta jest fajnie..aby mieć blisko morze i niedaleko jakąs dyskę/tor kartingowy, myjnię samochodowa i jednocześnie aby nie przepłacać

Z tym jest ciężko, jeśli chce się zabalować porządnie w czasie urlopu po ciężkim roku pracy, nad Bałtykiem kosztuje to niemal tyle samo ile w rejonach Morza Śródziemnego, do wyboru Turcja, Grecja, Hiszpania, Tunezja, Egipt... Wystarczy poczekać na jakieś oferty last minute i wybrać wylot z Berlina czy innego niemieckiego miasta blisko naszej granicy, bo za wyloty z Polski od polskich organizatorów, czytaj za lenistwo i nieznajomość języków obcych płaci się przynajmniej po tysiąc złotych więcej od osoby przy tygodniowym wyjeżdzie.
Jak chce się leżeć plackiem przy basenie hotelowym i opijać się alkoholem z baru najlepiej śmignąć do krajów arabskich, jeśli chce się pośmigać gdzieś po okolicy samemu najlepsze są Hiszpania i Grecja.

Temat postu:
PostWysłany: Pią 04 Lip, 2008 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7794324
Auto: Jetta Coupe
Ja patrze gdzie najwięcej się dzieje chodzi o wybrzeże oczywiście i tam jade. W tym roku 1 sierpnia lecę w okolice Hela bo po drodze vw mania i CockeLive festiwal w Gdyni 1-3.08. A jadę w ciemno gdzieś na Hel żeby jeszcze pozwiedzać 3miasto itd. A z miasteczek które mogę polecić to na pewno Dziwnów, Półwysep Helski i Mielno ;)

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 3 z 3 [ 35 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości