Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 77 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 244  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pią 23 Maj, 2008 
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
dzieki emir ale nie wiem o co chodzi z ta czołówka i najlepsza trojka w polsce... nie robilem nie robie i nie bede robic auta dla takich tytułów... szczerze to kompletnie mnie to nie rusza i nie wiem po co jest ten temat poruszany,
tez uwazam ze jest kilka duzo lepszych aut w PL niz moje....

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2893000
Auto: Corrado VR6
Kevin, autko ładnie siedzi, fajnie szeroki , kolorek super. Badlook tylko mi się tylko bardzo średnio widzi i ten znaczek na tylnej klapie, natomiast fele i ich zgranie z nadkolami miażdzą. Super golfinka.

bob.r napisał/a:
Praks napisał/a:

... srodki fel dalbym na czarno :>

A ja nie - wszystko by się zlało na czarno. Tak jest dobrze.

Najlepsze MK3 w Polsce :ok: !! !

Z tym się niestety nie mogę zgodzić.....

Hmm, a co sądzi o tym aucie reszta świata ? :-D

Po co te nerwy ?? Pytam się po prostu co sądzą o aucie ludzie na see.

To są moje ostatnie posty z tematu. Gdzie tu jest coś z dop.... się ??

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Kev!!
Moze malo sie tu na forum udzielam i ktos moze powiedziec ze sie malo znam... ale kazdy ma swoj gust i albo sie komus dane auto podoba albo nie - taka jest moja opinia.
Co do TWOJEGO auta: kolor jest zajebisty - chyba dla mnie najadniejszy zawsze byl czarny - taki z elgancja i klasa!Kolka hehe kazdy widzi jak jest - a jest zajebiscie grubo!!Nadkola - popytajmy kolegow jak oni upychaja 10 zoll na tyle :-D takie rzeczy pisza ze chyba naprawde nie jedno kolko 10" tam upchali... tere fere chyba w PhotoShop-ie.Ehh nie przejmuj sie - TOBIE sie podoba - tak chciales i tak masz!Przod wedlug mnie piekny - bad look to podstawa a obrysowek to nawet nie mysl o amber bo to smieszna sprawa do takiego GERMANA POMARANCZ niee Lusterka pieknie sie zgrywaja z caloscia - nadaja takiej masywnosci!Dup..e tylko ten znaczek nie pasuje - ale tak to jest swietnie.Kolor nadaje klasy w tym aucie.Co do wnetrz to zupelnie nie moj kolor - widze tam jakis salmon albo beige :hmm: ale to nie moje auto tylko TWOJE - i to TY masz cieszyc banana za kazdym razem jak otwierasz drzwi od garazu albo wsiadasz za kolko.Panowie kazdy ma pomysly i nie jeden zrobilby TO i TAMTO inaczej....prosze bardzo nie ma problemu tylko Z.R.E.A.L.I.Z.O.W.A.C. a MARZYC to dwie rozne rzeczy.Tobie Kev sie to udalo w 100% i teraz tylko mozesz sobie costam podlubac,dodac albo pozamieniac...choc nawet sie nie znamy to i tak ciesze sie ze postawiles na swoim i po stracie mk2 TAKI kozak jest!!
P.S.Dla tych co pomysla ze wlaze CI w du..e albo takie tam: mam grubo wyjeb...ne kto jakim wozem lata - swoje zdanie wyrazilem - ale nie przeszedlbym kolo tego wozu na ulicy obojetnie.
Brawo za realizacje marzen!!
Kuba

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2444001
Auto: Jetta A2 Coupe
Kevin napisał(a):
dzieki emir ale nie wiem o co chodzi z ta czołówka i najlepsza trojka w polsce... nie robilem nie robie i nie bede robic auta dla takich tytułów... szczerze to kompletnie mnie to nie rusza i nie wiem po co jest ten temat poruszany,
tez uwazam ze jest kilka duzo lepszych aut w PL niz moje....

Z tą czołówką VW w polsce chodzi mi oto że istnieje ona... nie wszystkie VW są w czołówce, bo nie wszystkie wyglądają... I nie zaprzeczysz mi że jest czołówka...

Golf robi robote ;]

5.Cult-Style.de '08, Tuningowisko '08, Volksfest OSLO '08
6.Cult-Style.de '09, Tuningowisko '09, Pleszew VWigwamy '09, Wolfsgruppe VAG Event '09
7.Cult-Style.de '10, II VAG Meeting Bielawa'10, IV Zlot VAG Nysa '10, Wolfsgruppe VAG Event '10
8.Cult-Style.de '11, 30.GTI Treffen am Worthersee'11, Wolfsgruppe VAG Event '11
9.Cult-Style.de '12, 31.GTI Treffen am Worthersee'12, 3#Event Raceism, Wolfsgruppe VAG Event'12
10.Cult-Style.de'13, Oldschoolsuicideparty '13, 4#Event Raceism, Style'd
 Profil    2444001

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

czerwiec, :ok:

Emir, cos robi.. ale jeszcze troche mu brakuje... czesc planow zrealizowana czesc bedzie realizowana... napewno na tym nie poprzestane

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
FAKIR
FAKIR
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7752780
Auto: Golf mk2/audi diesel wagon
moja kolej :)

powiem tak nie mozna zawsze robic auta w jedno kopyto...czyli vento front lub tam jak proponowaliscie z seryjna maska, badlook bo chyba jeszcze nikt tu tego nie zauwazyl jest idealnym polaczeniem ze stylistyka lusterek projekt zwo,nie wiem czemu kazdy uwaza,ze to zle wyglada,z reszta lusterka popsuly mi glowe,ciągle staram sie nie patrzec na nie bo mi żal [-----] sciska :P

nadkola idealnie wyprowadzone,gleba tez idealna,bo kolo ma na moje oko jakies 1-1,5 cm swobody,a przy wymiarach kev'a moze czasami przytrzec na wybojach wiec uwazam jest jak najbardziej.

kolor jest miód malinka,sam go tyralem za to,ze maluje auto na ten sam kolor,ale w slońcu jak i w nocy jest petarda,tylko jak jest brudny to nie ladnie wyglada :-D

hmm do czego by tu sie przeczepic,no chyba tylko do to tylnych lampek i dzwieku z pod maski :P , ale Kevin już się podjaral tu nie jednym subaru w kombi i innymi wynalazkami wiec mysle,ze to kwestia czasu...

Profil    7752780 Lookazv6

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

lookazv6 napisał(a):
ale Kevin już się podjaral tu nie jednym subaru w kombi i innymi wynalazkami wiec mysle,ze to kwestia czasu...

dokladnie... wiecej zadnym subaru combi nie pojade... bo sie zaczynam za bardzo smiac

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2444001
Auto: Jetta A2 Coupe
Kevin napisał(a):
czerwiec, :ok:

Emir, cos robi.. ale jeszcze troche mu brakuje... czesc planow zrealizowana czesc bedzie realizowana... napewno na tym nie poprzestane

kev, przecież to wiadome ;] nie robi się auta po to żeby zrobić i żeby tak jezdziło... cały czas nadchodzą nowe pomysły... i z sezonu na sezon auto wyglada inaczej...

P.S Przekazałeś Drejkowi żeby mi wybił blache?

5.Cult-Style.de '08, Tuningowisko '08, Volksfest OSLO '08
6.Cult-Style.de '09, Tuningowisko '09, Pleszew VWigwamy '09, Wolfsgruppe VAG Event '09
7.Cult-Style.de '10, II VAG Meeting Bielawa'10, IV Zlot VAG Nysa '10, Wolfsgruppe VAG Event '10
8.Cult-Style.de '11, 30.GTI Treffen am Worthersee'11, Wolfsgruppe VAG Event '11
9.Cult-Style.de '12, 31.GTI Treffen am Worthersee'12, 3#Event Raceism, Wolfsgruppe VAG Event'12
10.Cult-Style.de'13, Oldschoolsuicideparty '13, 4#Event Raceism, Style'd
 Profil    2444001

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak

Gadu-Gadu: 0
Auto: w garażu
ja sie w tym temacie nie wypowiadam

bo ja słysze jakies TOP 6000to mnie <<: TOP ONE to był zepsuł disco polo

tyle odemnie

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Kevin
Cytuj:
trudno w polsce sie nie przyjelo widac..ale na tym mi tu akurat absolutnie nie zalezalo

Nikt nie powiedzial ze sie nie przyjelo. Jak juz sie napatrzysz na auto i ci sie znudzi porownaj styl w jakim zrobiles tyl i przod i sobie sam odpowiedz na pytnaie czy pasuja do siebie. Ja ci tylko moge powiedziec ze z tego profilu mi sie naprawde bardzo podoba i Jest to jeden z najladnieszych glofow w PL. Jesli chodzi o ta fotke, bo przod to juz wiesz jaki jest i drazyc nie bede tego tematu.
Image

viewtopic.php?t=29513

Temat postu:
VW Master
VW Master

No i na zdjeciach lonka to faktycznie jest mega kocur...

Czekal tyle czasu z tymi fotami zeby nikomu nie pokazac i nie mogl pare dni usiedziec i jakies kasztany powstawial jako premiera ehhh :)

Pozdrooo

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1826453
czerwiec napisał(a):
kolor jest zajebisty - dla mnie najadniejszy zawsze byl czarny
c hyba żeczywiście mało siedzisz na forum bo to nie jest czarny...

Patrze jeszcze tak na te fotki od lońka gdzie ta taczka jest w ruchu i powiem że od przodu ten bad look może sie podobać na początku byłem na nie ale teraz patrze i racja jest w tym sposób na pewien indywidualizm i pasuje do lusterek i nadkoli. Kevin mówisz że ciąg dalszy prac nastapi.. więc będzie dobrze jak to jest początek a nie koniec :) pewnie to tylko kwestia czasu gdy tylnie szkło i przedni zderzak ustąpią miejsce lepszym odpowiednikom.

aha ciągle zapominam dodac. Ale gratuluje wytrwałości w realizowaniu i zbieraniu kasy na projekt. To się liczy

Image
 Profil    1826453 dbbest

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3196452
Auto: Garbus, T3, Passat B3
A ja powiem prosto i zwięźle:

Widzi mi się ! :ok:
Na pierwszych fotach nie byłem przekonany, ale na późniejszych jest kocur !

:: http://shownd.com/mateo006 ::
 Profil    3196452

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: golf mk3
hehe kevin ty gumbasie
alez sobie zatagowlaes na alkantarze "KEVIN"
p.s. jak dla mnie dalej kupa z wlosem :)

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Way too many VWs
Znasz moje zdanie :) Juz nie podoba mi sie Twoje mk3 od kiedy zobaczylem tego potwora na ZW1 :P

mk3 bardzo bardzo zacne! Badlooki czy poszerzenia to wlasny gust! Ale w tym wozie wyglada to bardzo dobrze, zwlaszcza w ruchu, jak sie toczy potwor za Toba :)

'95 Vento 1.9d - R.I.P.
'96 Vento G60/EatonM62
'98 Golf 1.4

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 77 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 244  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości