Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 74 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 244  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Śro 21 Maj, 2008 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: mk1 Cabrio 1.820VT, mk5 .:R32, T4 Multivan 2.5TDI++ do lawety :)
mysle ze jest wiele takich a nie innych komentarzy ze wzgledu na to ze ludzie czekali w napieciu co z tego bedzie, a im dluzej czekali na foty tym bardziej niewiadomo czego (?) sie spodziewali.

Tez myslalem ze bedzie jakis tam inny niespotykany kolor itp, ale tak tez jest dobrze :)

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6587671
Auto: Zaawansowane zbieranie $$$
Moim zdaniem robi grubo!!! Tylko bad look mi nie pasuje, ale poza tym jest to jedno z piekniejszych mk3 w kraju! Z tyłu prezentuje się przemiażdżąco, szczególnie jak widac jeszcze bok. Tak jak napisąłem, jedyny minus to maska, ale drobny to szczegół ;-) Ma swój styl i nie jest klonem przynajmniej :D Gratuluję auta!

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Auto: VW Corrado G60, Lex IS-F, A5, BMW X1
no to Kevciu musze wkoncu i ja cos napisac (choc siedze obok ciebie) po naocznych ogledzinach pazdziocha :D

Ogolny efek fury to cyce sa i mnie sie podoba bardzo :]

Lakier standard choc unique granacik wiec dla niektorych moze byc +, kolka na wypasie, nadkola pasuja do setupa, wnetrze milusie.... ale..

- srodek kolek wedlug mnie powninien isc w kolor
- badlook za duzy
- zderzak z falami dunaju ;)
- podsufitka powinna byc w alcantarce takiej jak na siedzeniach

mozna by jeszcze zdjac blaszke przednia ;)

Pozdro do miecza czarnuchu ]:->

And every year all good shit like: MIVW, Edition 38, VagEvent, Blasen, Bautzen, VW Mania, itd...

https://www.facebook.com/DrakeVW

Image
 Profil    drake_vw

Temat postu:
PostWysłany: Czw 22 Maj, 2008 
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
to jeszcze nie koniec... jak wiecei auto bylo robione praktycznie na odleglosc i pozniej skaldane na styk...tylko by sie wyrobic na See08 i praktycznie zlozylem go na doslownie 2-3h przed wyjazdem i jeszcze troche trzeba zrobic przy nim
pare rzeczy jeszcze sie zmieni...
badlook...hmmm robiony byl rowno z pierwsza poprzeczka grilla ponizej niej juz moim zdaniem bylo by za duzo..
znaczek..hmmm moze i kiepski byl... i juz zniknal...
nadkola... sa zdeczka napompowane...ale jak inaczej upchnal bym 9 i prawie 10 cali
znaczek na klapie - dlaczego mialby byc usuniety?? wszyscy usuwaja...
przedni zderzak to zderzak z Vento niestety lub stety gdyz USA ktory kupilem nie dalo sie juz uratowac wstawilem jedynie miejsca na obrysy w niego.
lakier... zadna fotka nie jest w stanie go oddac... jednak w sloncu wyglada moim zdaniem swietnie.
Auto rozczarowalo...bo spodziewaliscie bog wie czego... mnie sie bardzo podoba i chyba na tym to polega...
jedynie moge napisac ze to nie koniec... kilka elementow chcialbym obszyc alcantara jeszcze no i audio i silnik...
dzis loniek kilka fotek cyknal..moze jednak komus sie spodoba :)
pozdrawiam z austrii

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

autko zrobione na plus,po opisie zmian oczekiwałem jednak czegoś innego,szczególnie front nie przypadł mi do gustu poza lampami. WRD to klasa sama w sobie jednak chyba nie do golfa serii 3 a bardziej do corrado. kilkanaście stron wcześniej wklejona została srebrna trójeczka na WRD celem pokazania nadkoli i takiego czegoś się spodziewałem. zostawienie koloru na minus,ponieważ przy takim nakładzie pracy można było pokusić się o coś bardziej oryginalego niż czerń. jak dla mnie nadal nr 1 w kraju to trójeczka Grzenia. właściciel zadowolony więc jest OK:-)

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf I GTI 1.8 8V,Golf I Cabrio ,Bora V5
Kevin napisał(a):

akurat ten zabieg mi sie podoba zwłaszcza przy tej klapie jest po prostu inaczej :)

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 15866246
Auto: golf 3
Kevin napisał(a):
to jeszcze nie koniec... jak wiecei auto bylo robione praktycznie na odleglosc i pozniej skaldane na styk...tylko by sie wyrobic na See08 i praktycznie zlozylem go na doslownie 2-3h przed wyjazdem i jeszcze troche trzeba zrobic przy nim
pare rzeczy jeszcze sie zmieni...
badlook...hmmm robiony byl rowno z pierwsza poprzeczka grilla ponizej niej juz moim zdaniem bylo by za duzo..
znaczek..hmmm moze i kiepski byl... i juz zniknal...
nadkola... sa zdeczka napompowane...ale jak inaczej upchnal bym 9 i prawie 10 cali
przedni zderzak to zderzak z Vento niestety lub stety gdyz USA ktory kupilem nie dalo sie juz uratowac wstawilem jedynie miejsca na obrysy w niego.
lakier... zadna fotka nie jest w stanie go oddac... jednak w sloncu wyglada moim zdaniem swietnie.
Auto rozczarowalo...bo spodziewaliscie bog wie czego... mnie sie bardzo podoba i chyba na tym to polega...
jedynie moge napisac ze to nie koniec... kilka elementow chcialbym obszyc alcantara jeszcze no i audio i silnik...
dzis loniek kilka fotek cyknal..moze jednak komus sie spodoba :)
pozdrawiam z austrii

Kevin ludzie dużo gadają Mi sie podoba ważne ze to był Twój pomysł. Auto świetnie wykonane Pewnie pojawia sie jakies wykonczenia. Sam robilem swoja 2 i wiem ze zawsze cos mozna by zmienic
Wiec nie przejmuj sie komentarzami inni tylko wkladaja kola i gwint a później sie wypowiadaja. Gratuluje wytrwałosci w pracach i pomysłu Pozdrówki :))))

Profil    15866246 makarone4

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
a mi sie tam bardzo podoba -

co do przodu

przedni zderzak jest meeeegaaa dobry , ,,przymrozony,, GTI wyglada rewelacyjnie ( wkoncu cos nowego zobaczylem) , bad look tez dobra sprwawa w mk3

ja bym zrobil troche wiekszy bad look i czarne lampy

co do boku

tez jest dobrze,podobaja mi sie naciagniete blotniki,ladnie spasowane do kol

jedynie pozbyl bym sie listw

co do tyłu

.... to tez jest meeega gruuubooo - uwielbim wszystko co zza oceanu a tu widac wyraznie

ja bym nie dawal znaczka

ogolnie bardzo mi sie podoba,jest kilka szczegolow co bym zrobil po swojemu ale jak wiadomo kazdy robi inaczej i dlatego nie jest nudno

bardzo ladnie - gratuluje dobrego gustu Kevin,

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: golf mk2
Kevin napisał(a):
bo spodziewaliscie bog wie czego

Dokładnie tak jak napisałKevin.

Moją opinię już tutaj zamieściłem, ale powstrzymac się nie mogę i nie chcę, żeby nie dodać jeszcze raz czegoś od siebie :-D

Przejrzałem jeszcze raz temat spuchniety do ponad 70 stron...
Przed prezentacją samochodu pełno w nim wypowiedzi jak to nie będzie super i w ogóle, a potem ci samo użytkownicy powpisywali, że się spodziewali czegoś innego i nie do końca się podoba.

WTF się zapytam? Jest takie przysłowie naszych wschodnich sąsiadów, które w wolnym tłumaczeniu brzmi "cicho jedziesz, dalej zajedziesz" a tutaj podbijaliście niemiłosiernie oczekiwania i miauczaliście w chórze klakierów włażąc Kevinowi bez wazeliny w du*sko, jaki to z jego mk3 będzie 8 cud świata. hahah "będzie kozak" a potem "myślałem, że będzie inny" te dwa zdania obnażają ignorancję wszystkich, którzy tak pisali...

Pozdrawiam serdecznie wszystkich "będziekozaków" ;)

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
deiv napisał(a):
po opisie zmian oczekiwałem jednak czegoś innego,

powiedz mi czego oczekiwales? bo ja naprawde nie wiem
kilka nascie stron wczesniej stala trojka na wrd i jakbys czytal uwazanie lub w ogole czytal..napisalem ze tee nadkola mi sie nie podobaja, a moze oczekiwales wlasnei takiego auta?? jest tak to brawo dla ciebie i tych ktorzy tak pomysleli... dla mnie te auto to syf z cleaned. i tyle na ten temat

tak jak pisal lucek...powtarzac sie nie bede...wszystko bylo wylane kawa na ławe i naprawde nie wiem czego innego sie tu mozna bylo spodziewac... no chyba ze sie nie ogladalo fotek i nie czytalo akurat co napisalem

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7066340
Auto: Golf Mk1
Kevin po co się burzysz ?? koleś jest poprostu werdny jak większośc naszego społeczenśtwa i musisz wziąść to pod uwage ;) jak im żal D*** ściska to potem tak piszą zazdrośnicy ]:->

Profil    7066340

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Kevin spodziewałem się właśnie czegoś w rodzaju srebrnej trójki patrząć na nią jako całokształt,nie mając na myśli jak są w niej zrobione nadkola. srebrna to taki typowy bling bling i nie wiedząc czemu myślałem, że Twoja będzie w takim stylu. Jak wcześniej napisałem zmiany i tak są na plus więc Peace!
Zbif Twoja wypowiedź była do mnie? jeśli tak to wrzuć na luz bo po to jest forum,aby każdy mógł wyrazić swoje zdanie tym bardziej,że robię to w kulturalny sposób i jakoś nie zauważyłem w mojej wypowiedzi żeby "koleś był wredny" hamuj! <:<

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Image

Na tym zdjeciu wyglada bardzo dobrze...
ja mysle, ze albo fotograf dobry ;) albo akurat udalo sie dobrze zrobic fotke ;) (fajnie na niej lezy)
mimo to zdesio us na przod obowiazkowo! :)
aaa, zapomnialem napisac, ze kosa jest to, ze przod, progi i tyl sa na jednym poziomie, a nie przod lezy, a pod progiem sie przejezdza ;)
tylko fajnie by bylo, jakbym nigdzie nie przejechal ;) (dac nizej :D )

Audi A3 8P OEM+ projekt viewtopic.php?f=98&t=96254&view=unread

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Zgadzam sie z Piotrkiem w kwestii zdjęcia. Ponadto z daleka lepiej wyglada (patrz fotki z See)

2007:Kotlin,Cultstyle.de,Bautzen,Blasen,Brzezie
2008:Cultstyle.de,VWMania,VAG Event
2009:Cultstyle.de,VAG Event,MIVW
2010:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,OSS,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,Cultoberfest
2011:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,VW Fanatics,E38,WolfsgruppeBBQ
2012:VAG Event
2013:Cultstyle.de,OSS,VAG Event,DubIt
2014:Ult.Dubs,BBQ,WSee,XS Berlin,Rcsm,VAG Event,DubIt,BugShow Spa,MIVW,Airlift BBQ

Temat postu:
vw P.I.M.P.uś
vw P.I.M.P.uś
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 364477
Tlen: praks@tlen.pl
Auto: Corrsche vr6T
ale boczne keirunki mogles wywalicz z blotnika ;)

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 74 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 244  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości