Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
| Strona 1 z 1 [ 12 posty(ów) ] |
| krupi | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| jastrząb | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| hydraulutnik | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Czw 07 Lut, 2008 Posty: 313 Gadu-Gadu: 0 Auto: mk2 vr6, t2 |
|
||||||
|
|
|||||||
| b_slepy | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Pią 21 Wrz, 2007 Posty: 24 Skąd: Poczesna (ok. czewy) Gadu-Gadu: 9513186 Auto: Golf mk1 Cabrio |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| sandwich | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Czw 09 Lis, 2006 Posty: 64 Skąd: Wadowice Gadu-Gadu: 21556541 Auto: vw golf 2.8 v6 4 motion |
|
||||||
|
|
|||||||
| Luki | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 23 Paź, 2005 Posty: 920 Skąd: PrG Gadu-Gadu: 0 Auto: wszystkie żony, ale czasem da pojeździć |
|
||||||
|
|
|||||||
| hydraulutnik | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Czw 07 Lut, 2008 Posty: 313 Gadu-Gadu: 0 Auto: mk2 vr6, t2 |
|
||||||
|
|
|||||||
| b_slepy | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Pią 21 Wrz, 2007 Posty: 24 Skąd: Poczesna (ok. czewy) Gadu-Gadu: 9513186 Auto: Golf mk1 Cabrio |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| Luki | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 23 Paź, 2005 Posty: 920 Skąd: PrG Gadu-Gadu: 0 Auto: wszystkie żony, ale czasem da pojeździć |
|
||||||
|
|
|||||||
| Strona 1 z 1 [ 12 posty(ów) ] |
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 6 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

kupilem jeden proszek do chłodnic na stacji cpn dalej to samo drugi i troche lepiej, ale nadal ciekło takze tak czy tak mialem chłodnice do wymiany, ale pytałem mechaników i mowia, ze nie jest dobrze sypac ten proszek bo zapierdzileisz caly układ chłodniczy takze nie polecam tego, ja tak zrobilem, ale wiedzialem, ze auto idzie do żyda takze mi nie zalezało. Ogolnie nie polecam, ale słyszałem o gumie co ja kleisz na zewnatrz chłodnicy to ponoc pomaga jednak nie praktykowałem bo podczas awarii nie moglem jej dostac, pozdro i powodzenia