Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 22 z 60 [ 890 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 60  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2008 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8398782
Auto: Golf V GTI
jak tam prace?
moze jakies nowe fotki by sie znalazly?

Profil    8398782

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Bora
Gniewo,

Prace ida jak burza :D

W sumie auto mam w 98% Poskladane , zostalo mi powiesic wydech juz zrobiony z kwasu 2.5''

Wkleic Szybki

Zrobic Plyte Pod silnik

I porobic Takie Sprawy Jak Nabic Klime , Geometrie itp

No i oczywiscie jak to bywa przy swapach mysle ze ostatnia górka to ze czekam za nowa pompa hamulcowa , ta w dawcy chodzila , a w biorcy niestety wogole nie bylo cisnienia :ała: co zrobic ,

Takie male pogladowe foto

Image

sesje zrobie jak wszysko bedzie poskladane

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
swietnie... ale bede szczery ale te auto oprocz oczywiscie felg no i silnika zaczyna wygladac jak kopia auta krissa co nie znaczy ze jest brzydko... tamte auto poszlo na straty... a te jest rownie piekne

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: BMW E93
Kev ja myślę ze jednak będzie się znacznie róźniło ;) Oczywiście kto będzie chciał to i tak będzie porównywał z MK3 Krisa

Było MK2 G60....
viewtopic.php?f=98&t=33360

Było A3 1.9TDI ASV+...
viewtopic.php?f=98&t=47087

Było A4 Cabrio...

Będzie....

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Puzon napisał(a):
Kev ja myślę ze jednak będzie się znacznie róźniło

wiesz... to pierwsza mysl jak si patrzy na np fotke powyzej...mam taka nadzieje ze bedzie jedak lepsze... duzo lepsze... choc uwazam felgi sa tragiczne i do takiego fajnie zrobionego auta zdalo by sie cos innego... malo spotykanego i oczywiscie z rantem.ale wiem ze tu chdzi o flote i nie da sie wszystkiego na raz zrobic

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Kevin napisał(a):
swietnie... ale bede szczery ale te auto oprocz oczywiscie felg no i silnika zaczyna wygladac jak kopia auta krissa co nie znaczy ze jest brzydko... tamte auto poszlo na straty... a te jest rownie piekne

Wiadomo bedzie sie kojarzyc Z nim , Lecz Klika detali jest jednak innych i ja poszedlem w innym kierunku jak kris :D

Puzon napisał(a):
Kev ja myślę ze jednak będzie się znacznie róźniło Oczywiście kto będzie chciał to i tak będzie porównywał z MK3 Krisa

Dokladnie tak jak piszesz :-)

Dalem To Foto Zeby nie bylo ze sie obijam :ała: ... praktycznie malo widac na nim poczekajcie na calosc :D

Kevin napisał(a):
choc uwazam felgi sa tragiczne

Ja Sie nie Zgodze :D Poniewaz w tym przedziale Cenowym , I Warunkiem takim jak piszesz ze ma byc rant bo moim zdaniem musi . to najbardziej odpowiednia felga , sory ale co mialem wybrac borbet t ? ktore jest tak oklepane ze hej

Kevin napisał(a):
do takiego fajnie zrobionego auta zdalo by sie cos innego... malo spotykanego i oczywiscie z rantem.ale wiem ze tu chdzi o flote i nie da sie wszystkiego na raz zrobic

Dokladnie tak jak Piszesz nie Inaczej , ale mysle ze jeszcze zadziwie felga ]:-> Plan juz jest raczej go nie zmienie , Powiem tak ze na mk3 w pl jeszcze tez takiej felgi nie widzialem ... :D

A Co Do Planow robienia auta to rozkladam to w czasie , Nie zamierzam sie rozstawac z tym autem , lecz w zime nie bede nim jezdzil bedzie to czas na mody

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: golf mk3
czekam na foto juz mi sie podoba po tym pierwszym foto
wiec bedzie ook

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

mi tez sie bardzo podoba... choc ta dokladka taka brudna... :P

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

pitblade napisał(a):
czekam na foto juz mi sie podoba po tym pierwszym foto
wiec bedzie

Fotki Napewno Beda :D Jak Samochod Wyjedzie i Zostanie umyty/Wyprany Wkoncy Rok przestal nie uzytkowany :D :ała:

Kevin napisał(a):
choc ta dokladka taka brudna...

No baa Nie Tylko ona :D Caly Jest pokryty Sporą warstwą brudu ... Nawet Troche Poobdzierana jest , ale zrezygnowalem z wymiany na nowa bo nie wiadomo co sie moze z nia stac , w koncu rok czasu nie jezdzilem na glebie , cza sie przyzwyczaic (wzglednie od nowa nauczyc :ała: )

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5915471
Auto: jetta mk2
Zgadzam sie z Kevinem ze felgi są tragiczne mając na uwadze reszte przeróbek i cały poziom przeróbek, mogło być coś oryginalnego bo te są mega lipne, gratuluje całej zabawy bo widzę ze poleciales jak mało kto...ale te koła

Profil    5915471

Temat postu:
PostWysłany: Sob 12 Kwi, 2008 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf I GTI 1.8 8V,Golf I Cabrio ,Bora V5
No koła strasznie słabe wiem bo mam tez takie he he auto Mysle ze bedzie bajka mi jakos nie kojarzy sie z MK3 Krisa zobaczymy jak beda fotki całosci :)
A ty Chęcik sie akurat nieznasz na kołach he he zobacz jakie sam masz oklepane jak mało jakie pfu

Temat postu:
PostWysłany: Pią 18 Kwi, 2008 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Chęcik,

Koła Mozna zawsze zmienic :D I Napewno Beda inne

skrypol,

Co Poradzic ze mamy takie brzytkie Felgi ]:->

A Z Aktuala Zbliza sie Koniec :

Uporalem sie z 2.5 '' wydechem Jest mega dzwiek vr6 na przelocie to poprostu poezja zalaczam filmik ale on nawet w 30 % nie odzwierciedla to co sie dzieje na zywo :D ... Dzwiek Przerusł moje oczekiwania!

http://pl.youtube.com/watch?v=o5cfXyX0mMw

Tu Zalaczam Pogladowe zdjecia Brudasa :ała: tylnia i przednia szyba wklejona , na boczne chlopaki mecza sie z ukladaniem uszczelek ...

Zostalo mi zrobic plyte pod silnik wspomniane szyby boczne i pielegnacja auta :hmm:

PS. Zawias Zostal Podkrecony Do Góry Poniewaz NIe bylo jak podniesc auta zeby spasowac wydech :) oczywiscie idzie w doł

Image
Image
Image

Ostatnio edytowany przez vw.motor.sport Pią 18 Kwi, 2008, edytowano w sumie 3 razy

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4722144
Auto: Felicita i B3 US
przydałą by sie lepsza jakość tego nagrania bo strasznie niewyraźne .......... ale domyślam sie że muzyka dla uszu :)

Image
 Profil    4722144

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

cocoloco,

Robione Aparatem :D I Dlatego Ale i tak podejrzewam ze najlepsza kamera by wymiekla bo bas jest sporyyyyy :D ... ale jak juz bedzie jezdzil skoluje kamerke i sie cos nakreci

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Fura wymiata pfu Kolorek niby juz byl w polsce taki ale mi to nie przeszkadza bo jest SUPER :hmm: Co do dzwieku sie nie wypowiem bo troche lipnie slychac go :(( Ale juz samo vr6 chodzi jak marzenie a co dopiero z takim ukladzikiem. Mam tylko nadzieje ze na vwmani bede mogl obejrzec fure. No i powiem ci taka moja mala sugestie ze do takiego kolorku to tylko biale wnetrze ;P

viewtopic.php?t=29513

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 22 z 60 [ 890 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 60  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości