Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
| Strona 25 z 400 [ 5989 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 400 Następna |
| Autor | Wiadomość | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| LukasTDI | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 18 Lis, 2006 Posty: 2616 Skąd: CT - Moherowo - TORUŃ Gadu-Gadu: 4208008 Skype: SerwerLukasa Auto: 2miejsce Show`n`Shine mk4/bora: VWMANIA 2009, Wyróżnienie za Najładniejsze Auto: Mrówki 04-06.09.2009 |
|
||||||
|
|
|||||||
| Mioo | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 20 Kwi, 2004 Posty: 5203 Skąd: Wroc Gadu-Gadu: 1367975 Auto: caddy mk1 |
|
||||||
|
|
|||||||
| DenvI | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Czw 11 Maj, 2006 Posty: 1486 Skąd: Rzeszów Gadu-Gadu: 7170045 Auto: 6n ? |
|
||||||
|
|
|||||||
| Komar_Boston | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 06 Sty, 2007 Posty: 2338 Skąd: VWLKP Gadu-Gadu: 7698529 Auto: Fabia NJ MC MY17 |
|
||||||
|
|
|||||||
| krupi | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| cocoloco | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 05 Lip, 2006 Posty: 4247 Skąd: Suchy Las / Poznań Gadu-Gadu: 4722144 Auto: Felicita i B3 US |
|
||||||
|
|
|||||||
| KosteKwlkp | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Pon 03 Gru, 2007 Posty: 779 Skąd: Pleszew Gadu-Gadu: 4965404 Auto: BeCztery |
|
||||||
|
|
|||||||
| Młody_Gdynia | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
Rejestracja: Sob 06 Sty, 2007 Posty: 2338 Skąd: VWLKP Gadu-Gadu: 7698529 Auto: Fabia NJ MC MY17 |
|
||||||
|
|
|||||||
| krupi | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| cocoloco | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 05 Lip, 2006 Posty: 4247 Skąd: Suchy Las / Poznań Gadu-Gadu: 4722144 Auto: Felicita i B3 US |
|
||||||
|
|
|||||||
| DrAkE | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 27 Mar, 2004 Posty: 1916 Skąd: CzęstochowA Gadu-Gadu: 0 Skype: drake_vw Auto: VW Corrado G60, Lex IS-F, A5, BMW X1 |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| B_O_N_K | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Pią 22 Lip, 2005 Posty: 2583 Skąd: Bargłów (podlaskie) |
|
||||||
|
|
|||||||
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

![niopp ]:->](./images/smilies/diabel_faja.gif)

Nie wiem jakim cudem ale jak się zadałem to jeszcze chwila i bym gnoja porysał bo na centymetry wjeżdżałem
I tu niestety za chwilę schodów ciąg dalszy kiedy stamtąd wyjechaliśmy i kazał mi skręcić na skrzyżowaniu w lewo gdzie stał dobrze wbity w ziemię STOP. Stanąłem sobie grzecznie jak Pan Bóg przykazał a z lewej dostawczak który przepuszczał babe - baba powoli schodzi z pasów no to dobra - wcisne się i tak się wcisnąłem że wymusiłem pierwszeństwo
. Później pojechaliśmy zawrócić bla bla bla bla i do ośrodka gdzie w drodze do zamyśliłem się i nagle widzę babę z dzieciakiem w połowie przejścia - wyhamować zdążyłem ale już egzaminator beblał że więcej skupienia sialalala... dojechaliśmy do ośrodka, poinformował mnie o tym że egzaminu zaliczyć mi nie może, dostałem kartkę z zestawieniem błędów i powiedział mi że mam tak trzymać z techniką jeżdżenia (bo tylko dlatego się nie przesiedliśmy że płynnie jechałem, a zresztą o tym za chwilę...), przetłumaczył mi sytuację na rondzie raz jeszcze i poszedłem umówić się na egzamin poprawkowy z praktyki... 23.04.08 godzina 16 w WORDzie na Wilczaku (gdyby ktoś chciał wpaść wspierać mnie duchowo i nakopać mi w dupsko ale raczej się tego nie spodziewam
). Wnioski: Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, poznałem zasady egzaminowania i wiem mniej więcej co mnie może czekać i na co muszę zwrócić uwagę, wiem też co muszę dopracować jak też przygotuje się lepiej finansowo na VWeja
Co mogę jeszcze powiedzieć... eeee... egzaminacyjne eLki to istne trupy tak są wyjeżdżone... pedały to chodziły tak jakbym prawie ich nie czuł tak lekko śmigały, hamulca to chyba nikt od dawna w tym aucie nie sprawdził bo bym się niedługo zabił tak hamowało to auto ( dla porównania Punto na którym się uczyłem miało tak na glancuś wszystko że z hamulcem jak ze szłem... abstrakszyn jednym słowem). Silniczek zrywny (to chyba tak specjalnie co by było trudniej wyhamować, łatwiej oblać
oj chlopaku a myslałem ze dasz rade mam andzieje ze zdasz za 2 razem moja panna ma 11 .04 egzam zobaczym yczy zda bo teorie ma za soba pokaz ze potrafisz 
Powodzenia następnym razem