Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 37 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 244  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pią 01 Lut, 2008 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: golf mk2
faktycznie te koła troche hardcorowo wystają

PS widze ze masz samowystarczalnego psa :-D http://img120.imageshack.us/my.php?imag ... 010zn4.jpg

Temat postu:
PostWysłany: Sob 02 Lut, 2008 
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
CICHY G60 napisał(a):
PS widze ze masz samowystarczalnego psa :-D http://img120.imageshack....cture010zn4.jpg

oj Cichy :-D głupek

Ja narazie cicho siedze i obserwuje , a jak wyjdzie kiszka to znajde to auto nad jeziorem i tak sie zakonczy jego kariera :)
Nie wiem dlaczego z gory zakladacie ze bedzie za szeroko . Widzial ktos z was WRD na trojce ?? Widzieliscie o ile Kevin wyciagnol nadkola ??

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

a ja mysle ze bedzie idealnie jak blacharz zdolny to nie bedzie zle
co do lusterek to obok cultsociety najlepsze do mk3

p.s. zajmij sie psem bo dawno nie byl na spacerze widac :D

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
wow... ale krytyka.... ale pieknie dziewczyny to lubie najbardziej :) i juz sie biore do odpisywania.. i odpierania jej :)

Praks napisał(a):
no jakos mi nie podchodza te naszywki to jak nakleje nie nalepek na dekle od felg

no tak lub zaaplikowanie korka wlewu z porsche :P lub wyszycie maszyna napisu porsche...

Pszendza napisał(a):
Lusterka są fatalne. Koła za mocno wychodzą, cięzko będzie połączyć ładny kształt nadkoli z takim dużym wyciągnięciem

lusterka nie musza ci sie podoba pszendza.ja bede sie w nie patrzyl jak puszcze czarnego baka wydechu jadac przed Toba :)
Czyzbys byl blacharzem?? poczekaj najpierw az auto wyjedzie!!

TOMEKKK napisał(a):
Dramatycznie wyglądają te koła...przerost formy nieco. Lusterka również

ciesze ze ci sie nie podobaja...neichcialbym tym samym przypominac twoje dramtycznej maski ]:-> lub C2 w Cordobie :P....

Gniewo napisał(a):
zeby nie byl za bardzo podobny do golfa Pitblade'a osobiscie bym dal cos w tym stylu

nie bedzie...jesli dalbys to czemu nei zaczynasz dzialac?

djbros napisał(a):
musze sie z Pszendza zgodzic... co do luster to mowilem od poczatku ze mi sie nie podobaja...
kola zajebiste, ale jak leza obok auta, jak sa zalozone to juz srednio...
moj tak wygladal jak bylo za bardzo wysadzone:

potem z przodu dalem 3 cm dystans mniejszy i z tylu 1 cm (poczatkowo bylo 5 cm, czyli et 2 przy 8 z przodu i 9 z tylu)
tak mysle, ze conajmniej 1cm glebiej kola powinny byc, ale jak sie obnizy to zobaczymy..

pieknie... kolejny przeciwnik... lusterka nie musza ci sie podobac... po co mam robic auto jak Ty, by sie Tobie podobalo czy mi?? nie rozumiem tego..
bros bros...widze zaczales stosowac cieeta krytyke.. ja sie powstrzymam w odbijaniu pileczki w druga strone ]:) choc mnie korci

TOMEKKK napisał(a):
Co do Kevina i jego osoby... cóż, pewnie poznamy sie wiosną na jakimś spocie. Jesteśmy w końcu z jednego regionu.

juz nie raz sie widzielismy i nie raz gadalismy!!!

CICHY G60 napisał(a):
faktycznie te koła troche hardcorowo wystają

no wystaja.. ale bros przykladowo chwali sie ze mu wystawaly i je schowal w seryjne nadkole czego ja neichce robic... chce poszerzyc troche auto... i nadkola beda rownolegle do spadku opon i beda zakrywac jedynie bieznik a nie cale kolo!!
a co do psa... podniecla sie autem jak ja... dobrze ze on aparatu nie mial jak ja ogladalem auto na kolach:)

Dziekuje Panowie za slowa krytyki naprawde ja cenie... ale to wasze zdanie... a auto nadal moje... sziesze sie jednak ze auto sprawia ze w niektorych dupach (nie generalizuje oczywiscie i nie we wszystkich) pęka zylka :P
Czekam na kolejne slowa krytyki ktora mam oczywiscie za nic :) ale ja szanuje :)

Ostatnio edytowany przez Kevin Sob 02 Lut, 2008, edytowano w sumie 2 razy

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3049999
Auto: VW Polo G40/ Audi A4 TDI Avant :)
Będzie jedno z lapszych MK3 w polsce!! Znasz się na robocie więc bedzie git niema co krytykowac :)

Były temat Byłe Projekty: viewtopic.php?f=112&t=26617

Passat B4: viewtopic.php?f=98&t=83276

Audi A4: viewtopic.php?f=98&t=89587

Aktualnie
Projekt Polo STYLE-G40: viewtopic.php?f=98&t=56997&p=612615#p612615
 Profil    3049999

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
Albi napisał(a):
Będzie jedno z lapszych MK3 w polsce!! Znasz się na robocie więc bedzie git niema co krytykowac

dzieki.. ale gdybym sie znal to bym sam blacharke zrobil.. a niestety nie potrafie...i musze polega na innych

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3049999
Auto: VW Polo G40/ Audi A4 TDI Avant :)
Pomysł twój więc tak jakbyś sam robił ;)

Były temat Byłe Projekty: viewtopic.php?f=112&t=26617

Passat B4: viewtopic.php?f=98&t=83276

Audi A4: viewtopic.php?f=98&t=89587

Aktualnie
Projekt Polo STYLE-G40: viewtopic.php?f=98&t=56997&p=612615#p612615
 Profil    3049999

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf I GTI 1.8 8V,Golf I Cabrio ,Bora V5
Kevin napisał(a):
ciesze ze ci sie nie podobaja...neichcialbym tym samym przypominac twoje dramtycznej maski ]:-> lub C2 w Toledo....

Stary to chyba niebyło w toledo tylko w cordobie :)
Zobaczymy co wyjdzie z tego złomu jak zpartolisz to osobiscie pomoge archiemu wiesz gdzie he he
Pozdro

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Kevin - faktycznie, pamiętam. Tylu ludzi się poznaje na zlotach, że czasem można zgłupieć. Ja się nie obrażam za Twoją krytyke moich poczynań stylistycznych z autem, bo...je zakończyłem. Idę trochę w innym kierunku, chce zająć się tym, o czym mam jakieś pojęcie.
Ty wybrałeś inną drogę i tez masz pojęcie o tym, co robisz ze swoim autem, więc jakoś jestem spokojny o efekt. Czasem częściowe zmiany dopiero po uzupełnieniu ich innymi nabierają smaku. Pewnie tak będzie tutaj...

Image Piszę poprawnie po polsku
.

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: A6 C5 V6 & MK2 @ VR6 & MK4 TDI+, Corrado @ 1.8T, MK4 V5, B5FL V6
Bedzie szeroko, ale chyba dobrze :-D

Kiedy wstawiasz auto do blacharza/lakiernika ?

Na Wsee 08' bedziesz reprezentowal juz ? :P

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: A8, V8, S6, T4
Kevin napisał(a):
lusterka nie musza ci sie podoba pszendza.ja bede sie w nie patrzyl jak puszcze czarnego baka wydechu jadac przed Toba :)
Czyzbys byl blacharzem?? poczekaj najpierw az auto wyjedzie!!

Szkoda że nie potrafisz przyjmować krytyki i szkoda że to ty nie zaczekałeś aż auto wyjedzie. pozdro.

Temat postu:
za dużo zmian na raz mr perfect niee stąd ten niepokój u innych !! a może to ta żyłka ;P , komponenty pierwsza klasa, lusterka alles ok, spasowanie nadkoli z kołami będzie oceniane jak już będzie gotowe...
u mnie na prowincji jest vr6 z brock b1 ( kupionymi od Pszendzy ) 9x16 (nie znam ET) wszystkie koła, auto prezentuje się bardzo ładnie, ale nadkola powyciągane przy bliższym podejściu są nie teges, fakt faktem, że koleś, który je robił profesjonalistą w tej dziedzinie nie jest

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Kevin napisał(a):
djbros napisał(a):
musze sie z Pszendza zgodzic... co do luster to mowilem od poczatku ze mi sie nie podobaja...
kola zajebiste, ale jak leza obok auta, jak sa zalozone to juz srednio...
moj tak wygladal jak bylo za bardzo wysadzone:

potem z przodu dalem 3 cm dystans mniejszy i z tylu 1 cm (poczatkowo bylo 5 cm, czyli et 2 przy 8 z przodu i 9 z tylu)
tak mysle, ze conajmniej 1cm glebiej kola powinny byc, ale jak sie obnizy to zobaczymy..

pieknie... kolejny przeciwnik... lusterka nie musza ci sie podobac... po co mam robic auto jak Ty, by sie Tobie podobalo czy mi?? nie rozumiem tego..
bros bros...widze zaczales stosowac cieeta krytyke.. ja sie powstrzymam w odbijaniu pileczki w druga strone ]:) choc mnie korci

zadna krytyka, po prostu wyrazilem swoja opinie, lustra mi sie nie podobaja, albo seryjne z mk3 albo te z cultsociety, zadne inne mi sie nie podobaja do mk3...
wiem, ze nie masz robic auta jak ja, tak, zeby mi sie podobalo, Tobie ma sie podobac i tyle, ale wyrazilem swoja opinie na temat lusterek, bo po to chyba zamiesciles temat o golfie, zeby wypowiedzieli sie o nim ludzie, cos doradzili, a nie tylko pisali ochy i achy

Ja nie zaczalem stosowac cietej krytyki, po prostu napisalem, ze obawiam sie, ze moze nie byc ladnie, z tak bardzo wystajacymi kolami i wyciagnietymi do nich blotnikami, z tym tez mozna przesadzic, poza tym dodalem, ze jak sie obnizy bardziej to zobaczymy jak to wyjdzie, dlatego nie mowie "nie"...
Kola same w sobie sa zajebiste, opony dobre, ale troche za szeroko do mk3 wg mnie i tyle, mysle ze moge miec wlasna opinie...
do corrado taki komplet podszedlby idealnie pewnie :)

Odbij pileczke, ja zawsze slowa krytyki chetnie przyjme na klate ;)

Kevin napisał(a):
ale bros przykladowo chwali sie ze mu wystawaly i je schowal w seryjne nadkole czego ja neichce robic... chce poszerzyc troche auto... i nadkola beda rownolegle do spadku opon i beda zakrywac jedynie bieznik a nie cale kolo!!

ja wiem, ze tak ma byc, nie jestem glupi, nie musisz mi tlumaczyc jak dziecku, ale mimo to za duzo wystaja, tak mysle, moge sie mylic, ale czlowiek w koncu nie jest nieomylny...

Audi A3 8P OEM+ projekt viewtopic.php?f=98&t=96254&view=unread

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8726938
Auto: Audi a4 1.8T quattro
Kevin napisał(a):
chce poszerzyc troche auto... i nadkola beda rownolegle do spadku opon i beda zakrywac jedynie bieznik a nie cale kolo!!

I bedzie dobrze to wygladac jak dla mnie :ok:
czekam na efekt koncowy

viewtopic.php?f=98&t=48709&view=unread#unread
Moj profil
http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=7005
 Profil    8726938

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Kola sa kozak , nie wygladalo by to dobrze jak by schowal je w seryjne nadkole, bedzie kozak :) lusterka ? no coz sa gosta i gusciki ja mam mieszane uczucia sredio mi sie podobaja , pozdrawiam i zycze powodzenia przy golfie . :D

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 37 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 244  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości