Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 24 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 244  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pią 02 Lis, 2007 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

GOOD SH*T!!!!!!! :O

MOJA JETTA II COUPE VR6 viewtopic.php?f=98&t=21957

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
Komar_Boston napisał(a):
Nie spodziewałem się takich kółek po Tobie

jak mam to odebrac :) ??

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7698529
Auto: Fabia NJ MC MY17
Kevin napisał(a):
Komar_Boston napisał(a):
Nie spodziewałem się takich kółek po Tobie

jak mam to odebrac :) ??

Po prostu w życiu bym nie pomyślał że skombinujesz sobie WRDeki bo są mało znane w Polsce i rzadko kto na nie trafia :)

PozdróVWki ;)

2007: IST Jarocin-Kotlin, 4.Cult-Style Saisonauftakt, 12.Internationales VW Blasen - EuroSpeedway Lausitz
2008: 5.Cult-Style Saisonauftakt
2009: 2.Wolfsgruppe VAG Event
2010: 7.Cult-Style Saisonauftakt
 Profil    7698529

Temat postu:
PostWysłany: Sob 03 Lis, 2007 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: mk1 Cabrio 1.820VT, mk5 .:R32, T4 Multivan 2.5TDI++ do lawety :)
no no, kolo mega :)

Takiej samej szerokosci na mk3 http://www.o-tec-reifen.de/hh23.htm

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

no ale te opony tam sa fatalne... juz wyleczylem sie z 225.... teraz mysle czy polaczenie 205/40 i 215/40 bedzie ok a moze 195/40 i 215/35 ale to bedzie hardkor

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

195/40 i 215/35 ;)
bedzie miod, a nie hardcore...
195/40 na wiecej niz 9j chyba nie naciagnie sie, a 215/35 na 10j tez nie wchodzi ;) na 9,5 wchodzi, bo kiedys widzialem foty

Audi A3 8P OEM+ projekt viewtopic.php?f=98&t=96254&view=unread

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: Audi S3 1.8T 330KM
Spoko tylko musisz tez po myśleć o mocy jeśli planujesz coś więcej pod masko to opony muszą to przenieść na asfalt. Ja u siebie mam aktualnie 195/40 i fajnie wygląda itp. ale np. poprzednie opony 205/45 lepsza przyczepność miały... ja chyba jak skończę żywot tych opon to pomyśle o 215/40 bo moc będzie rosła znacznie.
Ale co do Twojego auta i planów, zderzak rób na gładko wywal kierunki i halogeny jak już kiedyś pisałem Ci ]:->
Koła są świetne wiec na pewno będzie super gratki stary yupii

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Rapix to zalezy od opon.... jesli Mati w swoim vr6 turbo smiga na 195/40 z przodu i daje rade to czemu ja mam nie dac z moimi nedznymi .... końmi :)

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
PostWysłany: Nie 04 Lis, 2007 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: Audi S3 1.8T 330KM
Kwestia śmiga i śmiga... ja mam u siebie pirelli p zero więc chyba nie najgorsze (są w dobrym stanie nie łyse) i przy tej mocy co mam odczułem różnicę na poprzednich continentalach mniej trafił przyczepność...
Ja wiem że np. w TDI przy mocy około 180KM i około 400NM 1 i 2 bieg nie ma przyczepności sprawdzone na rożnych gumach przez aw69, a skoro ja już teraz przy tej mocy czuje sporo różnice to co będzie dalej? Hmm będzie trzeba sprawdzić :D

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

BYło grubbo i zapowiada sie jeszcze Grubbiej :D Mocny felunek. Autko perfekcyjne :) Czekam na kolejne wcielenie :D

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

na tym felunku będzie tłuściutko wyglądał

Image,Image
Image,Image

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3467489
Auto: 81' Jetta
piekna felga ale z tym et to nie bedzie ciezko upchnac? tak czy tak cos czuje ze na wrd bardziej mnie sie spodoba zwlaszcza jak dobre gumy beda i gleba

www.bikepics.com/members/domier
 Profil    3467489

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
ja jakos nie przepadam za to fela... wydaje mi sie naprzyklad ze na ML lepiej by wygladal nie mowac juz o TH czy RS

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

z tego co pamietam (ale musialbym jeszcze sprawdzic gazete) to ten srebrny na airride ma dokladnie ten sam rozmiar co twoje, Kev

ps
felga swietna. szkoda, ze taki rozmiar, bo bedzie trzeba mocno walczyc z nadkolami co zmieni seryjną linie auta :/

2007:Kotlin,Cultstyle.de,Bautzen,Blasen,Brzezie
2008:Cultstyle.de,VWMania,VAG Event
2009:Cultstyle.de,VAG Event,MIVW
2010:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,OSS,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,Cultoberfest
2011:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,VW Fanatics,E38,WolfsgruppeBBQ
2012:VAG Event
2013:Cultstyle.de,OSS,VAG Event,DubIt
2014:Ult.Dubs,BBQ,WSee,XS Berlin,Rcsm,VAG Event,DubIt,BugShow Spa,MIVW,Airlift BBQ

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

niestety lub raczej stety :) seryjna linia zostanie zaburzona...auto bedzie poszerzone zdeczka.. ale bez dachow na nadkolach jak jest na tym zdjeciu powyzej na tej czarnej trojce opony juz decyzja podjeta a nawet juz mam jedne Conti wyhaczone 215/35/16 na wszystkie kola.
na srebrnej wyciagniete nadkola tez nie sa jakos pieknie ale to tylko dlatego ze ma airride i koleszka chcial schowac solidnie kolo w nadkolu czego ja az tak bardzo robic niechce
na tej trojce po lewej chlopak ma dosc wiekszy profil opon niz 215/35 do czego psuje efekt gladka powierzchnia na drzwiach... jednak listwy daja tu duzo...
u mnie kazde przetloczenie... czy w zderzaku czy na drzwiach zostanie... listwy takze... progowe zostana czarne... dolna czesc zderzaka tylnego bedzie w strukturze czarnej i dokladka zostanie taka sama... jedyna modyfikacja nadwozia beda wypchniete nadkola i klapa bez wycieraczki i tyle.
Wzorem do nasladowania zawsze byl dla mnie Mati tzn jego auto... i mniej wiecej bedzie wygladac tak... tzn blacharka bedzie podobna...
Mioo rozumiem cie... to twoje zdanie... ale z tego co wiem to jestem pierwsza osoba w polsce ktora bedzie miec WRD na trojce jezeli nie w ogole na jakims aucie... chcialem troche unikalnosci wprowadzic w swoje auto. BBSow jest od cholery, th tez kilka jest, a wrd...przynajmniej na trojce bede miec pierwszy...
zawsze marzylem o tych kolach i je w koncu mam....

wracajac do nadkoli beda delikatnie wypchniete cos ala ma mati w swojej VR'ce on z tego co pamietam ma wypchniete o 2cm kazde... te z fotek powyzej maja grubo ponad 3 wiec u mnie zle nie bedzie
chce miec auto LOW & WIDE i takie bedzie.... i tego sie trzymie...nie wazne czy sie komus podoba czy nie... pozwolcie i poczekajcie az auto wyjedzie z garazu by mozna je oceniac..oczywiscie z negatywnymi opiniami zgadzac sie nie bede :)

Ostatnio edytowany przez Kevin, Nie 04 Lis, 2007, edytowano w sumie 1 raz

Image
 Profil    1197028

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 24 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 244  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości