Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 46 z 115 [ 1723 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Śro 24 Paź, 2007 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7794324
Auto: Jetta Coupe
rolek napisał(a):
Cytuj:
krzyh jak ty tym jeździsz coooo

wolno :-D

To zapytam gdzie ty tym jeździsz :)

Profil    7794324 ciellak

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 581141
Auto: e36 touring & E28
krzyh, powiem tak niejeden ci zazdrośći tej gleby i że śmigasz tym na codzień.bo inni na zlot zkręcają na maksa i itak mają wyżej..... sam jestem w szoku jak na tym latasz ale wiem że to dupowóz na codzień i jesteś najlepszym przykładem że można harować podłogą o asfalt i turlać się tak na codzień.. !to jest naprawde sztuka latać czymś takim i chciałbym widzieć mine każdego kierowcy który cię widzi na naszych dziurawych koleinach!niezamykaj tematu są tu ludzie którzy doceniają toco modzisz! wielki szacunek za tą glebe i że latasz tym na codzień chociasz wiem ze jest mega ciężko pozdro

viewtopic.php?f=98&t=76513&view=unread#unread
 Profil    581141

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

ja juz wiem , odkrylem tajemnice tej gleby , Krzyh pod hokejem ma takie urzadzenie ktore jak tylko wykryje jakis garb lub koleine to rowna je tylko nie doszedlem do tego co robi z dziurami :PP

wahacze i miske to masz napewno ladnie wypolerowana bo wiem jak jest u mnie :)
pozdr

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

dokladnie daniel taka prawda :D :D

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Golf GLS 77' Automatic
krzyh napisał(a):
czesto niewiadomo czemu ludzie za mna uzywaja klaksonu i ci przedemną pukaja sie w czoło

jezeli tak się dzieje to znaczy ze naprawde nisko siedzi (z reszta widac a foto). Też odbieram takie reakcje na drodze. hehe. ostatnio koleś zieloną corsą z całą rodziną wyprzedił mnie z prawej strony,zatrąbił i popukał się w czoło. hehhe. Powiem tu jeszcze ze jetta robi robote. wygląda extra. styl jaki lubie. nie dużo przeróbek ale zadbany,nisko i detale. jest pięknie.jetta jest konkretna. i fajne foto na autostradzie. siedzi jak moje cabrio.
Ogólnie ci co mówią ze tak się nie da jezdzić to niech dalej polemizują.
no i wogóle to chyba jest równie dużo tych co na drodze pokazują OK jak i tych co sie pukaja w czoło. Oznacza to tylko jedno. ze uto zwraca na siebie uwage no i o to przecież chodzi:) Powodzenia w modach na wiosne.

Ostatnio edytowany przez Speed, Śro 24 Paź, 2007, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: variat_vagen
krzyh, łamiesz mnie :lipa: kolesie z nad morza, wielkopolski mówią że jeździmy złomami ... niee ja w tym nic złego nie widzę, to że "oni" kupują sobie mk5 zmienią felgę i jeżdżą na zloty to jest pozerstwo. A jeśli ty przejmujesz sie tymi gł...mi i podzielasz ich teorie, to wiele w moich oczach ztraciłeś!! nie trzeba bóg wie ile inwestować zmieniać czy przerabiać w aucie, żeby mieć coś fajnego( zwłaszcz w VW). A jeśli ktoś loguje sie na VW-zone a potem wstawai głodne kawałki typu : chłopaki ze śląska jeżdżą gratami- to nie rozumieją podstawowego założenia VW zone. Jeśli i m to nie odpowada to ich sprawa, ale niech nie znazywaja się VW maniakmi !! ( i niech sp@#$%@ją)
Ty powienieneś wiedzieć czym jeździsz, tobie ma się podobać,(a z tego co widać innym też się podoba) a że ktoś nie rozumie h... yupii ]:-> tym lepiej ;) :ok:

Temat postu:
VW Master
VW Master

Gadu-Gadu: 6328572
Auto: Było: Golf MK2 USAsasa
Jest: Jetta MK1
rolek napisał(a):
Cytuj:
krzyh jak ty tym jeździsz coooo

wolno :-D

jednak nie do konac tak wolno....bo ostatnio wracajac z Katowic ciezko go bylo dogonic...:D
tak trzymaj Krzyh'u... :ok:

niedowiarkow i tak nic nie przekona...zawsze bedzie tekst w stylu: "krecone do filmu" itp
ja widze to codziennie i to mi wystarczy...

Było: viewtopic.php?f=87&t=25329&start=0
Teraz będzie troszkę groźniej!!!

http://www.algrundo.pl
 Profil    6328572

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf GLS 77' Automatic
się tam g. przejmujecie jak baby. auto ma być przedewszystkim fajne dla siebie a swoją historią już pokazałeś ze jesteś maniak VW i tyle. moje auto było na interii i tez pisali ze pewnie jezdze w dresie i td. kogo to obchodzi. wiadomo ze w kraju w którym króluje siatex niewielu doceni dobre auta.

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
łuk@sz byl bym nwet bez tych aut - wkoncu to vwzone.pl

semianek to jest temat o wszystkich moich zabytkach wiec jemu tez sie troche nalezy

HoPeK-NEMESIS nie stukniety tylko porąbany i nie lekko tylko mocno i o tym wszyscy wiedzą co mnie znają i co gorsze to na wszystkich przechodzi wiec uwaga[

Cieluś czasami szybko czasami wolno i wszedzie

rolek ale tylko przez tory bo moge wypasc przez okno gdybym sie zachaczył

*daniel* no co Ty ja dbam o podłoge i po kazdym zarysowaniu trzeba zrobic co trzeba zeby bylo jak powinno tym bardziej ze zima i za niedlugo bedzie sol

Speed taka extra to nie jest , ma wiele niedociagniec i mnie to meczy , staram sie je likwidowac na ile daje rade i mi czas oraz gotowka pozwala , pewne jest ze wiosna pojedzie na zaprawki a jej wyglad zmieni sie i to bardzo - oczywiscie na lepszy

co do Twojego cabrio to mam nadzieje ze je kiedys zobacze i to nie tylko na fotkach - juz duzo nie brakowalo a bym je zobaczyl ale Twoj golf poszedl w inne rece i musze czekac na kolejna okazje

co do ludzi pukajacych sie w czolo to jest ich znacznie mniej od tych co zwalniaja i patrza jak poruszam sie po tych naszych drogach - ogolnie to pozytywnie patrza i w wiekszosci wypadkow ustepuja mi drogi , zezwalaja na zakazane manewry typu jazda pod prad , skrecanie w prawo z lewego pasa itd a juz szczegolnie jak jade przez tory do domu - za kazdym razem jade pod prad bo tylko tam jest rowno wszyscy mnie puszczaja i przygladaja sie jak pokonuje ten przejazd i odziwo nikt nie ma pretensji tylko sie usmiechają ale to pewnie z powodu moich zielonych listkow ktore oznaczaja poczatkujacego kierowce

Luq@sz nie łam sie ......

Zimny no własnie masz ten filmik co kreciliscie bez mojego powolenia - nawet zalapalo sie kilka iskier , radar , dwa radiowozy i predkosc okolo 190 km/h ale ze te moje spalone opony to macie przekichane , ja spalilem ostatnie gumy dla filmiku ktorego nie nagraliscie

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master

krzyh napisał(a):
co do ludzi pukajacych sie w czolo to jest ich znacznie mniej od tych co zwalniaja i patrza jak poruszam sie po tych naszych drogach - ogolnie to pozytywnie patrza i w wiekszosci wypadkow ustepuja mi drogi , zezwalaja na zakazane manewry typu jazda pod prad , skrecanie w prawo z lewego pasa itd a juz szczegolnie jak jade przez tory do domu - za kazdym razem jade pod prad bo tylko tam jest rowno wszyscy mnie puszczaja i przygladaja sie jak pokonuje ten przejazd i odziwo nikt nie ma pretensji tylko sie usmiechają

nieraz jak jechałem caddylakiem pod prąd, to koleś jadący zamną wyprzedzał mnie prawym pasem i pokazywał różne tam znaki ;) hmmm pewnie był głucho-niemy sesese :P
a drogi powrotnej z 3 Wielkiego Spotu w Jarocinie długo nie zapomne 2 razy miską a mocowaniami wachaczy to co chwile szorowałem.......... i cały czas banan na twarzy Skorpiona, jak mnie przez CiBi ;) przeklinali TIR'owcy :D

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7794324
Auto: Jetta Coupe
krzyh ja cie podziwiam po prostu. Normalnie wiem co znaczy gleba bo też nie widzę auta które nie leży na ziemi. Jedyna leżała i mk2 też :ok:
Ale ty to przebijasz wszystko. Tak trzymaj. Ja już dawno przestałem się przejmować autami jadącymi po mieście za mną :lipa: Nie oni będą później prostować felgę. Niech zrobią drogi to będziemy śmigać dużo szybciej od nich ;)

Profil    7794324 ciellak

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: Audi A4 B5 AFN
Luq@sz napisał(a):
kolesie z nad morza,

oj na pewno nie wszyscy! ;)

mam szacunek dla krzyha, za autko, ktore bardzo mi sie podoba i za tą glebe od ktroej oka nie moge oderwać :)

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: variat_vagen
Cytuj:
bardzo mi sie podoba i za tą glebe od ktroej oka nie moge oderwać

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
ZbignieVW napisał(a):
mocowaniami wachaczy to co chwile szorowałem

zaje... uczucie i jak pusto sie za autem robi jak leca iskry ... wszyscy zmiataja na prawy pas

Cieluś napisał(a):
to będziemy śmigać dużo szybciej od nich

ja juz to robie , z poczatku podpuszczam i powolutku a jak chce wyprzedzic to puszczam go a jak jest juz prawie przedemna to redukcja i ogien - ale kolesie maja wtedy miny

m1chal napisał(a):
oj na pewno nie wszyscy!

wszyscy nie ale wyjatki tez są

Luq@sz napisał(a):
mówie wam krzych ma lek wysokości

ja mam 190 cm jak by do tego jak auto jeszcze bylo wysokie to mozna by sie niezle przerazic wygladajac przez okno

--------------------------------------------------------------------

kurde chlopaki wiem ze maja filmiki jak krecili podczas ostatnich zlotow i spotow oraz z palenia gum i cos nie chca wkleić - musze je wysepic i posklejac w calosc z dobra muzyka i zapodac na stronke

-------------------------------------------------------------------

fotek tez nie mam do pokazania - format dysku C i wszystikie z ostatnich tygodni polecialy :( a bylo co pokazac - miedzy innymi zmagania z wymianą kół - do lewarka brakuje 4 cm zeby wsadzic go pod auto , zmuszony jestem do podkladania cegiel pod kolo zeby go poniesc - byly tef foty sanek i wachaczy ale tez polecialy wiec na razie ubogo tutaj w nowosci - do start mozna jeszcze zaliczyc 4 rozerwane gumy przegubow oraz 2 sztuki gum na przekladni kierowniczej - to sa efekty jazdy na glebie

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

Temat postu:
PostWysłany: Czw 25 Paź, 2007 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: Golf 4 2.0
krzyh napisał(a):
chlopaki wiem ze maja filmiki jak krecili podczas ostatnich zlotow i spotow oraz z palenia gum

Dajcie filmiki yupii

krzyh, a jetta jest dużo niższa w porównaniu do twojego niebieskiego golfa?? bo on też miał niezłą glebe.

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 46 z 115 [ 1723 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 115  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 76 gości