Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Zaawansowane projekty » Projekty zakończone
[mk3] vw.motor.sport (woochu Edition)
Moderator: ProjektMOD
| Strona 9 z 60 [ 890 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 60 Następna |
| Autor | Wiadomość | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| maciek.wroc | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 20 Cze, 2006 Posty: 316 Skąd: Wrocław/kozanów Gadu-Gadu: 4517739 Tlen: pablo-wroc Auto: VW Passat B5 Combi |
|
||||||
|
|
|||||||
| NEON | Temat postu: |
||||
|
|
|
||||
| vw.motor.sport | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 24 Lut, 2007 Posty: 565 Skąd: Inowrocław Gadu-Gadu: 0 Auto: Bora |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
Rejestracja: Sob 24 Lut, 2007 Posty: 565 Skąd: Inowrocław Gadu-Gadu: 0 Auto: Bora |
|
||||||
|
|
|||||||
| Rapix | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Pią 26 Mar, 2004 Posty: 430 Skąd: Zambrów Gadu-Gadu: 0 Auto: Audi S3 1.8T 330KM |
|
||||||
|
|
|||||||
| maciek.wroc | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 20 Cze, 2006 Posty: 316 Skąd: Wrocław/kozanów Gadu-Gadu: 4517739 Tlen: pablo-wroc Auto: VW Passat B5 Combi |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| szymoneck | Temat postu: |
|||||
Rejestracja: Czw 31 Sie, 2006 Posty: 1942 Gadu-Gadu: 0 Auto: Auto |
|
|||||
|
|
||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| pitblade | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 22 Sie, 2006 Posty: 2477 Skąd: BEMA ZOO GW CITY Gadu-Gadu: 0 Auto: golf mk3 |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| jeloniusz | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 06 Lut, 2005 Posty: 1001 Skąd: Gdansk ( okolice ) Gadu-Gadu: 0 Auto: mk1 Cabrio 1.820VT, mk5 .:R32, T4 Multivan 2.5TDI++ do lawety :) |
|
||||||
|
|
|||||||
| Puzon | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 08 Sty, 2005 Posty: 822 Skąd: Inowrocław Gadu-Gadu: 0 Auto: BMW E93 |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Zaawansowane projekty » Projekty zakończone
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

np. ABF
mi po glowie chodzi ;-D
, gadalem juz z kolesiem jak auto przyjdzie od lakiernika to zrobi mi od kolektorow zaczynajac stumienica na zwezce (nie zadne łuskowe shit'y) i przelot z kwasu oczywiscie rozmiarami tak jak orginal , wypadalo by wstawic teraz kolektory z kwasu ale zobaczymy jak to bedzie . . .

ja już mam inny pomysł na dwururkę
, jak wszystko usune oczyszcze to dam do zakonserwowania porzadnie jak to powinno byc 

oczywiscie pod lakier

aaaaaa dobrze ze siedzialem jak pan powiedzial mi kwote hmmm 1800 zł za gola blache bez niczego ... tak wiec hmmmm szukam czegos dobrego w uzywce !