Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 18 z 38 [ 563 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 38  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Wto 08 Maj, 2007 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

jak tam ceny paliw (benzynki i gazu) na trasie? orientował sie juz moze ktos w jakich państwach najkorzystniej to wyglada? w koncu trzeba kilka razy do fula zalac wiec moze wyjsc niemala roznica

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9153142
Auto: MK3 Cabrio Cllasic Edition
kupi mi ktoś koszulkę bo Niestety nie jadę finanse opuściły :(

Profil    9153142

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
hOMER napisał(a):
jak tam ceny paliw (benzynki i gazu) na trasie? orientował sie juz moze ktos w jakich państwach najkorzystniej to wyglada? w koncu trzeba kilka razy do fula zalac wiec moze wyjsc niemala roznica

zalezy kto czym jedzie... z tego co pamietam.. to cena litra benzyny oscyluje w granicach 1e ropa ciut tansza a gaz nie mam pojecia... lepiej ciut wiecej gotówki zabrac

[ Dodano: Wto 08 Maj, 2007 ]
Jest tak.. ja jade we wtorek po południu by na rano w środe tam byc.
Sprawa jest nastepująca nie stac mnie neistety na kwatere a nawet jesli miejsca by nie było... chodzi mi o namiot... czy gdzieś gdzie wy chłopaki bedzie mieszkac jest lub bede mógł rozbic moje obozowisko??
spisałem wasze numery z ekipy i bede dzwonił tylko neich wczesniej najlepiej teraz napisze czy jest szansa jakas..lepiej w kupie w kupie razniej :)

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
PostWysłany: Śro 09 Maj, 2007 
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
Bartol mozesz leciec z nami we wtorek i na miejscu mozemy sie zorientowac czy mozesz pod domem namiot rozbic . Jak sie nie bedzie dalo to zawsze zostaje ogolne obozowisko, ale mysle ze nie bedzie problemu :ok:

Qrcze ale sie zakrecilem , nie wziolem klabla do zasilania dysku twardego ałłłłł ałaa :<

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

jaki bartol?:)
zamotany... widze See fiber :) ogarnął

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3239572
Auto: Bora Sedan V6 oraz Bora Variant TDI ASZ+ Jetta mk II Coupe Bora Sedan TDi ATD
Już mnie na Worthersee wysyłają, ale niestety nie w tym roku, czeka mnie wiele wydatków i nie mogę sobie pozwolić na takie wydatek. Ze Świdnicy jak co roku jedzie fajna ekipa tj. VW Bora Variant oraz Audi A6 Kombi, ciekawe auta i na prawde spoko ludzie, może gdzieś się tam spotkacie. Czekamy na mase fotek i na jakieś filmiki :) Bawcie się chłopaki dobrze i pokażcie że w Polsce też mamy ciekawe VW :)

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

BartoL napisał(a):
Już mnie na Worthersee wysyłają, ale niestety nie w tym roku, czeka mnie wiele wydatków i nie mogę sobie pozwolić na takie wydatek. Ze Świdnicy jak co roku jedzie fajna ekipa tj. VW Bora Variant oraz Audi A6 Kombi, ciekawe auta i na prawde spoko ludzie, może gdzieś się tam spotkacie. Czekamy na mase fotek i na jakieś filmiki :) Bawcie się chłopaki dobrze i pokażcie że w Polsce też mamy ciekawe VW :)

Filmiki beda... zabieramy 2 aparaty + kamere cyfrową postaramy sie cos zmontowac po przyjeździe... a z tym pokazywaniem...u mnie bedzie ciezko... jzu wiem z emnie tam głowa z tego powodu rozboli ;)

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5342886
Auto: MK2 2.0 16vT
Audi A3 8L 1.9 TDI PD
;( ;( ;( ;( ;( :(( :(( :(( :(( :((
Tragedia, żałoba, żal i rozpacz....
GTD na 99,9% do poniedziałku nie bedzie wyszykowane i z planu DoubleStrike nici ;(
Cała zima spędzona w garażu, robienie komory, wnętrza i silniak ... na nic ...
Lakiernik d.u.p.a. ... dał ciała i sie nie wyrobi ... nikt tez sie nie podejmie przygotowania budy pod malownaie do piatku rano...
Sie w ogóle zastanawiam czy ma sens G60 gonić na See
;( ;( ;( ;(

Jka ktoś ma jakiś pomysł niech pisze... ale ja już trace nadzieje na DoubleStrike

Image
 Profil    5342886 mr-apsik

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4722144
Auto: Felicita i B3 US
Apsik, wspólczuje bo slsyzalem o planie ...........

Image
 Profil    4722144

Temat postu:
FAKIR
FAKIR
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7752780
Auto: Golf mk2/audi diesel wagon
Apsik, to tak jak ja masz,bo u mnie też lakiernik dał mniej wiecej ciała,no i cóż musze lecieć mk2,na szybko wczoraj dziś usuwałem drobne usterki techniczne i moge w miare spokojnie jechać,ale tak to jest jak się na termin chce skończyć.

[ Dodano: Sro 09 Maj, 2007 ]
kolejna porcja foteczek :D http://gallery.customconcept.de/v/wsee07/

Aha no i takie info dla tych co jadą pierwszy raz,ważne jest żeby kupić przed granicą myto,kosztuje to chyba coś do 10 euro i dla tych co jadą przez niemcy i potem bodajże Austriacką A2 powinni się przygotować na opłate przez tunel jakiś tam w wysokości coś koło 10,albo 12 euro.
No i bardzo ważne w austrii obowiązuje tak samo jak u nas obowiązek jazdy na światłach,ale plus jest taki,że można na przeciwmgielnych śmigać ;)

Profil    7752780 Lookazv6

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Golf GLS 77' Automatic
Apsik napisał(a):
ie w ogóle zastanawiam czy ma sens G60 gonić na See

musisz jechac. ja licze ze sie podczepie do ciebie i znajdziemy gdzies na Maria Worth fajną miejscóweczke. po za tym z jezykiem ni w 5 ni w 9 wiec bede sie trzymał ciebie jesli pozwolisz. wiec musisz jechac. po za tym tez mam zielone autko:) No i licze ze nie bedziesz czesto kompressora uzywał co bym dal rade za tobą :D

no i kilka foto z dzisiaj:
Image

Image

Image
Image
Image
Image

Image

Image

Image
Image
Image
Image
Image

Image Image

Temat postu:
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
Qrcze ale kijowo ze GTD nie bedzie :/ Robienie na ostatnia chwile to nie jest dobry pomysl .
Speed nic sie nie martw , szybko nie poleci bo mu pasazerka nie pozwoli niee niee
jutro bede zalatwial inny zapasowy dysk , bo jak bedzie pogoda to nie ma szans zeby karta 1Gb stykla ( tak sie zamotac , normalnie jak mlody ałłłłł

Przestancie rzucac tymi fotami bo mnie juz z chaty rwie i juz bym tam jechal :)

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5342886
Auto: MK2 2.0 16vT
Audi A3 8L 1.9 TDI PD
archie napisał(a):
Robienie na ostatnia chwile to nie jest dobry pomysl

archie napisał(a):
jutro bede zalatwial inny zapasowy dysk

Zapomnieć zasilacza do dysku to też nie najlepszy pomysł ;P

Aha Archie i Zuko - lecicie MK5 R-TDI tylko ktoś musiałby wasz bagaż zabrać, ja mogę zabrać jedną torbę, wiec ktoś musi jeszcze jedną - w R-TDI jest bagażnik mały i dość pełny...

Image
 Profil    5342886 mr-apsik

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

chłopaki jakby co mozna wziac płytke czysta dvd moze dwie i u was zrzucic foty i je wypalic na prędce?? oczywiscie okablowanie sie zabierze.. co??

ps: archie nie zapomnij o mnie :)

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Way too many VWs
Apsik napisał(a):
archie napisał(a):
Robienie na ostatnia chwile to nie jest dobry pomysl

archie napisał(a):
jutro bede zalatwial inny zapasowy dysk

Zapomnieć zasilacza do dysku to też nie najlepszy pomysł ;P

Aha Archie i Zuko - lecicie MK5 R-TDI tylko ktoś musiałby wasz bagaż zabrać, ja mogę zabrać jedną torbę, wiec ktoś musi jeszcze jedną - w R-TDI jest bagażnik mały i dość pełny...

Ja tam duzo nie biore... wiecej zabieram nazat :)

Sluchaj! Jutro w sumie czwartek. Znasz Wieska z Debowej? Lakiernik nie jest tragiczny i moze by sie podjal! Nie daleko torow w Debowej jest zlokalizowany!

'95 Vento 1.9d - R.I.P.
'96 Vento G60/EatonM62
'98 Golf 1.4

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 18 z 38 [ 563 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 38  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości