Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 12 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 244  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Czw 12 Kwi, 2007 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: A6 C5 V6 & MK2 @ VR6 & MK4 TDI+, Corrado @ 1.8T, MK4 V5, B5FL V6
Aż żal zakładać na furacza bo tak się piknie świeci hehehe :)

Jaką oponke masz na 17?

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 459154
Auto: WHITE MK2 GL
Kevin napisał(a):
funkel neu

eh... smutno mi troche jak pomysle ze mnie na uzywke nawet nie stac :P ladne diwajsy :D poczynasz ostro ;)

MK2 in progress...
 Profil    459154

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

pięknie idziesz
gewinde to jest to co VWeje lubią najbardziej :ok:
jak juz zamontujesz wszystko zrób ładną sesyjke golfikowi

pozdro

prawdziwe caddy skonczyło sie na mk1

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: VW Polo 86c GL 83', VW Polo 86c BEACH 90'
giliczek kozacki jak dla mnie narazie wsyzstko sie w nim podoba :-D
pozdrawiam

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master

nigdy nie przepadałem za MK3 ale... falga robi swoje :ok: cieszy oko ... wyglada dobrze, oby wygladał jeszcze lepiej na gwincie ;)

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
rolek napisał(a):
Aż żal zakładać na furacza bo tak się piknie świeci hehehe :)

Jaką oponke masz na 17?

oponka 205/40 na 8 calowych felach

a tam żal... :)
grzaneczka997 napisał(a):
eh... smutno mi troche jak pomysle ze mnie na uzywke nawet nie stac ladne diwajsy poczynasz ostro

powiem ci ze jak to policzyłem zobaczyłem co i za ile mozna wyrwac z gwintów uzywanych ktore rzekomo nie jezdziły nigdy w polsce i sa suche.. i dodałem pozniejszy koszt regeneracji... to sprawa była oczywista...bardziej opłacało mi sie poczekac na pakiet z Ebay.de niz kupic supersporta z allegro

kolarz napisał(a):
pięknie idziesz
gewinde to jest to co VWeje lubią najbardziej
jak juz zamontujesz wszystko zrób ładną sesyjke golfikowi

oj będzie bedzie :) z nowymi tajlami cu zamen :P

ZbignieVW napisał(a):
nigdy nie przepadałem za MK3 ale... falga robi swoje cieszy oko ... wyglada dobrze, oby wygladał jeszcze lepiej na gwincie

sie nie bój.. wszystko bedzie... po tych diwajsach przyjdzie pora na Hella celis jakis zenon do nich i nowy lack... tzn świeży i jakis Thline 9 i 10 cali na specjalne okazje :-D

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

to zes se super shita zakupil ;)
hehe
zobaczymy ile na nim pojezdzisz
zajebisty misiek :D
co do regeneracji to koszt od amorka 120 zlotych w max now (firma z radomia, robi amortyzatory na zamowienie, skraca amorki, ustawia twardosc jaka chcesz)
daja rok gwarancji i jesli okaze sie ze jest za twardo to wyjmujesz zawias, jedziesz do nich, prosisz zeby bylo bardziej miekko i robisz ;)
takze kupujac uzywke kw za 600 i regenerujac ja wychodzi ok 1080 zlotych (+rabat, a czasem tego za 600 nie trzeba regenerowac po calosci, tzn albo przod, albo tyl jest ok)
dlatego wole uzywke kw albo h&r niz nowke ss (super shit) albo gt (gowniany towar) cupline

Audi A3 8P OEM+ projekt viewtopic.php?f=98&t=96254&view=unread

Temat postu:
PostWysłany: Pią 13 Kwi, 2007 
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

djbros napisał(a):
to zes se super shita zakupil ;)
hehe
zobaczymy ile na nim pojezdzisz
zajebisty misiek :D
co do regeneracji to koszt od amorka 120 zlotych w max now (firma z radomia, robi amortyzatory na zamowienie, skraca amorki, ustawia twardosc jaka chcesz)
daja rok gwarancji i jesli okaze sie ze jest za twardo to wyjmujesz zawias, jedziesz do nich, prosisz zeby bylo bardziej miekko i robisz ;)
takze kupujac uzywke kw za 600 i regenerujac ja wychodzi ok 1080 zlotych (+rabat, a czasem tego za 600 nie trzeba regenerowac po calosci, tzn albo przod, albo tyl jest ok)
dlatego wole uzywke kw albo h&r niz nowke ss (super shit) albo gt (gowniany towar) cupline

spoko...ale ja do tego podchodze inaczej...
co nowe to nowe... kupie chwalona przez ciebie uzywke...i co..po roku wyleje i znowu bede wysyłal do regeneracji? nie wyleje wporzadku a wyleje i co auto na klocki postawie??

mysle ze bros mierzysz mnie złą miara... a mianowicie zasobnoscia swojego portfela...
ja za tego jak to okreslasz super shita dałem nie wiele wiecej niz twoj regenerowany gwint + oczywiscie koszty jego transportu w obie strony i inne koszty... które wyniosa gdzies w sumie 1200zł a ja za nowy zawias dałem prawie 1400zł... wiec dla mnie sprawa jest oczywista...

a kolejna sprawa jest taka.. czy kiedykolwiek Bros jezdziłes na zawieszeniu tej firmy lub także Gtcupline?? strzelam ze nie i strzelam ze nasłuchales sie od innych... ktorzy mozliwe ze kupili zajechana uzywke..

dyskusja zmierza w złym kierunku i mysle skonczmy ja... ty masz swoje zdanie a ja wole nowego supersporta ;)

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
PostWysłany: Pią 13 Kwi, 2007 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 459154
Auto: WHITE MK2 GL
ja sie nie wypowiem na ten temat, bo po prostu sie nie znam :P tak jak Kevin powiedzial nie mialem okazji testowac wielu wyrobow... Do tej pory jezdzilem moze na 3 zawiasach i byly to sprezyny SS i amory KONI (najpopularniejsze polaczenie w Niemcowni) i bardzo mi sie przyjemnie na tym latalo... :) Co do kupna zawiasu to ja jezeli juz w ogole byloby mnie stac na gwint to kupilbym pewnie uzywany i liczyl na to ze jest jeszcze w dobrym stanie :) Ale dobra to nie temat o zawiasach :P Kevin skladaj toto bo na tej feldze bedzie miodek...

Profil    459154

Temat postu:
PostWysłany: Sob 14 Kwi, 2007 
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

tak wiec jak wczesniej wspomniałem ze zamówiłem grill z metalowa listwa.... przeanalizowałem fakty :) i komentarz burzy... i zmieniłem zamówienie na plastikowy grill ohne emblem i taki tez dzis przyszedł...

Image

Image - szybka przymiarka na aucie by sie upewnić ze mniej wiecej pasi i czy to nie jakis shit z abudabi :) i dopasowanie emblematu GTI i zawiozłem go do malowania... w poniedziałek odbiór a w srode przod gwint do załozenia...

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
PostWysłany: Sob 14 Kwi, 2007 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: mk1 Cabrio 1.820VT, mk5 .:R32, T4 Multivan 2.5TDI++ do lawety :)
kolarz napisał(a):
gewinde to jest to co VWeje lubią najbardziej

dobre dobre !!! :)

SS jest dobry, ja jestem bardzo zadowolony, kupilem w Polsce i mam dwa lata gwarancji, wiec jesli by coś sie mialo stac... to jestem spokojny :)

A robilem setki kilometrow autami na sportowych zawiasach wiec moge powiedziec ze nie jest najgorszy, za tą cene jak najbardziej ok.

Co do grilla to ze znaczkiem bardziej mi lezał, ale jak masz taką wizje to OK

Temat postu:
PostWysłany: Wto 17 Kwi, 2007 
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

dzis odebrałem grill z malowania...i od razu go wstawiłem...

Image

Image

kolejny etap... lampy przód
a mianowicie przyjdą Hella Celis + zenon :) ale to potrwa ciut dłuzej niz malowanie grilla :)

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
PostWysłany: Śro 18 Kwi, 2007 
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2726778
Auto: Audi S3 8L
Kevin napisał(a):
tak wiec jak wczesniej wspomniałem ze zamówiłem grill z metalowa listwa.... przeanalizowałem fakty :) i komentarz burzy... i zmieniłem zamówienie na plastikowy grill ohne emblem i taki tez dzis przyszedł...

Słuchaj wujka a nie zginiesz :-D jeszcze mnie posłuchaj i nie ruszaj nakładek na nadkola i progów i góry zderzaków a reszte juz rób jak tam uważasz bo i tak będzie pięknie hehe pfu

Profil    2726778

Temat postu:
PostWysłany: Czw 19 Kwi, 2007 
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Burza Jr napisał(a):
Kevin napisał(a):

Słuchaj wujka a nie zginiesz :-D jeszcze mnie posłuchaj i nie ruszaj nakładek na nadkola i progów i góry zderzaków a reszte juz rób jak tam uważasz bo i tak będzie pięknie hehe pfu

co do nakładek sie łamie troche.... dzis zaklepywałem ranty i kurde podoba mnie sie jak nie ma nakładek troche

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
PostWysłany: Czw 19 Kwi, 2007 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: Audi S3 1.8T 330KM
Bez nakładek jest super wiem co mówie :D :)

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 12 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 244  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości