Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Zaawansowane projekty » Projekty zakończone
[mk3] vw.motor.sport (woochu Edition)
Moderator: ProjektMOD
| Autor | Wiadomość | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vw.motor.sport | Temat postu: [mk3] vw.motor.sport (woochu Edition) |
||||||
Rejestracja: Sob 24 Lut, 2007 Posty: 565 Skąd: Inowrocław Gadu-Gadu: 0 Auto: Bora |
|
||||||
|
|
|||||||
| Emir | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Czw 25 Sty, 2007 Posty: 1583 Gadu-Gadu: 2444001 Auto: Jetta A2 Coupe |
|
||||||
|
|
|||||||
| Komar_Boston | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 06 Sty, 2007 Posty: 2338 Skąd: VWLKP Gadu-Gadu: 7698529 Auto: Fabia NJ MC MY17 |
|
||||||
|
|
|||||||
| vw.motor.sport | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 24 Lut, 2007 Posty: 565 Skąd: Inowrocław Gadu-Gadu: 0 Auto: Bora |
|
||||||
|
|
|||||||
| D1 RMK81 | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 31 Paź, 2006 Posty: 1016 Skąd: dolny śląsk (LUBAŃ) Gadu-Gadu: 3644946 Auto: Passat B5 FL, TDI 130 Ps (highline) |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| norus | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 30 Gru, 2006 Posty: 1717 Skąd: oldschoolSUICIDE Gadu-Gadu: 0 Auto: Karmann Giha'70 & Passat B7 Variant 2.0 TDI |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| lookazv6 | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Pią 03 Lis, 2006 Posty: 1767 Gadu-Gadu: 7752780 Skype: Lookazv6 Auto: Golf mk2/audi diesel wagon |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| waldi | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| Puzon | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 08 Sty, 2005 Posty: 822 Skąd: Inowrocław Gadu-Gadu: 0 Auto: BMW E93 |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Zaawansowane projekty » Projekty zakończone
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

/b]
... ktore wydawaly mi sie na poczatku ok lecz nie pasowaly tutaj za .... wiec polecialy do zyda... kolejnym moim bledem ktorego dopiero niedawno naprawilem byl wydech typu mugen (dzwiek poezja) lecz wyglad juz na samym poczatku wydawal mi sie nie do tego auta .... ale jak ktos powiedzial Bładzic rzecz ludzka ... Nastepna odslona auta bedzie to pelen German style ... 

felgi na coś konkretnego a nie te z krainy OZ 
Dobrze Kolega mówi...
,przód w porządu
i dokonane mody blacharskie ;-) I Puźniej Lakierek a to niestety zabiera troche pieniazka z portfela hehe

bo jak klijent jest to nie ma co odwlekac hehe .. a daje tyle co ja dalem za nowke ten wydech wiec jak wezmie go to na pierwszy ogien idzie Kwasiak z tylna koncowka Dtm ...
Mam Nadzieje ze na lepsze ... :-) narazie narodzila mi sie nowa mysl ... ale narazie nie pisze dopuki nie wiem na 100%