Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 4 z 8 [ 106 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Śro 07 Mar, 2007 
VW Master
VW Master

Gadu-Gadu: 0
Auto: emocion
no gościu a gdzie nowe fotki?..przecież coś już nowego na aucie :D

Temat postu:
PostWysłany: Nie 11 Mar, 2007 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Nowe fotki zapodam chyba jak już auto będzie całkiem gotowe, bo widze że nadarmo pisze ze prace trwają nadal. Ludzie udający specjalistów chyba niedoczytali albo celowo niedowidzą żeby odrazu napisac że auto jest do bani. I dlatego że jest tylu zazdrosnych LAMBO ZOSTAJE. Pozdrawiam wszystkich nie mających o niektórych rzeczach pojęcia filozofów piwko hyhyhy

Temat postu:
VW User
VW User

Ja tam Ci lambo nie zazdroszcze... :hmm:

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

wszystko by uszło w tym golfie tylko wymieni te przednie drzwina nowy model bo te co masz to wyglonda h..owo ale zecz gustu i pozondne fele i golf bendzie gitez majonez wyglondał

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Drzwi bardzo chętnie, zastanawiam sie czy da rade zmienić tylko szyby i prowadnice czy jedna trzeba całe drzwi. Nad felgami cały czas dumam. Obecne są do sprzedania.
Ostatnio założyłem dystansiki :D 20mm

Temat postu:
PostWysłany: Pon 12 Mar, 2007 
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
maaks napisał(a):
Nowe fotki zapodam chyba jak już auto będzie całkiem gotowe, bo widze że nadarmo pisze ze prace trwają nadal. Ludzie udający specjalistów chyba niedoczytali albo celowo niedowidzą żeby odrazu napisac że auto jest do bani. I dlatego że jest tylu zazdrosnych LAMBO ZOSTAJE. Pozdrawiam wszystkich nie mających o niektórych rzeczach pojęcia filozofów piwko hyhyhy

udających specjalistów? tu nikt nie jest specjalistą,, tylko kazdy wyraza swoje zdanie...
uwazasz ze jest wielu zazdrosnych?według mnie szczerze mówiąc nie ma czego zazdrościc
nie majacych o pewnych rzeczach pojecia.. czyli o jakim pojeciu tu mówisz?

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
Kevin, co ty taki nie kumaty...? chodzi o specjalistow ktorzy nie maja pojecia ze lambo dorsy w mk2 sa wypasne!! ałłłłł nie masz takich wiec sie nie udzielaj... :P :P :<

Ostatnio edytowany przez Mioo, Pon 12 Mar, 2007, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7698529
Auto: Fabia NJ MC MY17
Kevin napisał(a):
udających specjalistów? tu nikt nie jest specjalistą,, tylko kazdy wyraza swoje zdanie... uwazasz ze jest wielu zazdrosnych?według mnie szczerze mówiąc nie ma czego zazdrościc nie majacych o pewnych rzeczach pojecia.. czyli o jakim pojeciu tu mówisz?

Absolutnie się pod tym podpisuje... Nie no dobre nastawienie to połowa sukcesu ale bez przesady... :lipa: Ja tych lambów nie zazdroszczę bo nie pasują kompletnie do tego auta i proste... Co do filozofów i ludzi nie mających o pewnych rzeczach pojęcia... kolega wszystkie rozumy pojadł że czuje się taki lepszy od wszystkich??

PozdróVWka ;)

2007: IST Jarocin-Kotlin, 4.Cult-Style Saisonauftakt, 12.Internationales VW Blasen - EuroSpeedway Lausitz
2008: 5.Cult-Style Saisonauftakt
2009: 2.Wolfsgruppe VAG Event
2010: 7.Cult-Style Saisonauftakt
 Profil    7698529

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

No widze że sprawdza sie powiedzenie krytykować to My ale nas to już nie można ;P
Panowie myśle że szkoda czasu żebyśmy sie tutaj kłócili piwko pozdrawiam wszystkich

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Komar_Boston napisał(a):
Kevin napisał(a):
udających specjalistów? tu nikt nie jest specjalistą,, tylko kazdy wyraza swoje zdanie... uwazasz ze jest wielu zazdrosnych?według mnie szczerze mówiąc nie ma czego zazdrościc nie majacych o pewnych rzeczach pojecia.. czyli o jakim pojeciu tu mówisz?

Absolutnie się pod tym podpisuje... Nie no dobre nastawienie to połowa sukcesu ale bez przesady... :lipa: Ja tych lambów nie zazdroszczę bo nie pasują kompletnie do tego auta i proste... Co do filozofów i ludzi nie mających o pewnych rzeczach pojęcia... kolega wszystkie rozumy pojadł że czuje się taki lepszy od wszystkich??

PozdróVWka ;)

nie czuje sie lepszy i nawet bym nie smiał czuć sie lepszy... po prostu wyrazam swoje zdanie... ale nie wszystkim pasuje krytyka...nie jestem z tych którzy sie podniecaja na najmniejsza pierdołke... jesli cos mi sie nie podoba czy tez podoba to o tym pisze...
o to w tym chodzi by krytykować a nie bić piane ze wszystko jest zajebiste.
U wiekszosci ludzi tak tu jest (od razu pisze ze nie u wszystkich by nie wywołac jakiejs wojny od razu) i widze to od dłuzszego czasu... nikt nie napisze co naprawdemysli wszyscy tylko pisza ze super choc w głebi duszy im to nie lezy... wiec ja sie pytam po co? dla nabicia postów? zeby wszyscy widzieli ze mi sie podoba?

maaks krytykować mozna o to w tym chodzi. I masz racje nie ma sensu sie kłócic
pozdrawiam

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7698529
Auto: Fabia NJ MC MY17
Kevin napisał(a):
nie czuje sie lepszy i nawet bym nie smiał czuć sie lepszy... po prostu wyrazam swoje zdanie... ale nie wszystkim pasuje krytyka...

Źle się Kevin zrozumieliśmy... ;) Chodziło mi o maaksa że czuje się lepszy ;) Co do jego wypowiedzi... Każdy ma prawo do własnego zdania... mi się nie podoba coś to o tym mówię ... ile razy mam podkreślać że Golf mi nie podchodzi... Dobra... OT się szerzy a ja potem warninga dostanę od Tatusia Spam i będę miał tyle z tego :P Nie kłóćmy się - tutaj maaks ma rację ale też sam się do tego dołożył wyzywaniem Nas od filozofów bo nie zachwalamy jego Golfiny... Nie podoba się i koniec... proste... The end z OT ;) Działaj nad autkiem i pokazuj efekty ;)

PozdróVWka ;)

2007: IST Jarocin-Kotlin, 4.Cult-Style Saisonauftakt, 12.Internationales VW Blasen - EuroSpeedway Lausitz
2008: 5.Cult-Style Saisonauftakt
2009: 2.Wolfsgruppe VAG Event
2010: 7.Cult-Style Saisonauftakt
 Profil    7698529

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

AAMEN

P.S. autko się właśnie robi zderzaki idą do połowy w kolor
w przednim zaspawałem(zaślepiłem) wnękę po tablicy, auto ogólnie jest na gładko więc może jakoś to wyjdzie :) jak skończo to zapodam fotki
krytyka będzie mile widziana :D

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

maaks napisał(a):
krytyka będzie mile widziana :D

czekam z niecierpliwością ;)

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
PostWysłany: Śro 14 Mar, 2007 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Zderzak wygładzony i pomalowany
mata i krytykujta (czt. wyrażajcie swą opinie)

Image

Temat postu:
PostWysłany: Śro 14 Mar, 2007 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: mk1 Cabrio 1.820VT, mk5 .:R32, T4 Multivan 2.5TDI++ do lawety :)
za zderzak plus, koniecznie kołuj dokładke bo golf wyglada jak bez zębow ! :P

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 4 z 8 [ 106 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości