Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 16 z 65 [ 962 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 65  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Wto 17 Sty, 2006 
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Olafus napisał(a):
Ten Topic oraz Golfik sa super hehe ja tez sledze od poczatku i jestem pelen podziwu hehe a alumki wygladaja suepr juz po polerce :)

Dzięki ;)

A BBSy RMy jeszcze słabo lśnią... jak z nimi skończę nabiorą prawdziwego blasku ;)

PozdróVWka ;)

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
jakie masz jeszcze plany poza polera BBS ? ciemne szybki? czy to koniec jak narazie?

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

moment napisał(a):
no ładnie BONK ładne tak trzymaj dalej ja sie przymierzam do kupna MKIII zobaczymy jak mi sie to uda . pozdro

Hmmm... mk3 planujesz kupić? Tylko pamiętaj o jakimś "ładnym" silniczku pod maską ;)

PozdróVWka i powodzenia przy zakupie ;)

Temat postu:
VW User
VW User

Gadu-Gadu: 0
Auto: s4 b5 2,7bit
wiesz mi ja bym chiał jak najmocniejszy ale wiesz póxniej koszty w , nie sztuka kupic tylko potem go utrzymać mysle o TDI 90 ps albo 110 ale to juz troszke zadszy egzemlasz

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Mioo napisał(a):
jakie masz jeszcze plany poza polera BBS ? ciemne szybki? czy to koniec jak narazie?

Plany... hmmm... plany są tyle że zobaczymy jak wyjdzie z ich realizacją... Jak na razie nie chcę nic zapowiadać aby nie zapeszyć... ;)

PozdróVWka ;)

moment napisał(a):
wiesz mi ja bym chiał jak najmocniejszy ale wiesz póxniej koszty w , nie sztuka kupic tylko potem go utrzymać mysle o TDI 90 ps albo 110 ale to juz troszke zadszy egzemlasz

No fakt. Duży silnik - większe ubezpieczenie... no i spalanie też nieco większe niż w normalnych autkach. Ale ja osobiście na pewno nie żałuję kupna swojego GTI. Ubezpieczenie mam w miarę tanio bo mam go na współwłasność z bratem, który ma spore zniżki... ;)

A spalanie... jak jeździłem na benzynie to często na gg pojawiał się opis "Gdy zajeżdżam na stację benzynową to płączę", hehe :) Jednak każdy przejechany kilometr GTIkiem daje tyle radochy (przynajmniej dla mnie) że warto w cpn'ie zostawić nieco więcej kasy niż zostawiają posiadacze innych, "normalnych" autek ;)

PozdróVWka ;)

PS: I nie zapominajmy o tym że GTI to trzy magiczne literki na widok których serce zaczyna bić szybciej... ;)

Temat postu:
VW User
VW User

tak zgadzam sie z toba te GTI

a tak mój RP to też taki mały oktanoholik ;) ale nie do przesady , zato moja pani mi marudzi ze jak mam kupic to takiego żeby najlepiej palił ze 3 litru :) wiec pomysł zeby to był TDI

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

moment napisał(a):
tak zgadzam sie z toba te GTI

a tak mój RP to też taki mały oktanoholik ;) ale nie do przesady , zato moja pani mi marudzi ze jak mam kupic to takiego żeby najlepiej palił ze 3 litru :) wiec pomysł zeby to był TDI

Echhh... kobiety, hehe ;)

A tak przy okazji, moim zdaniem TDI to całkiem sympatyczne silniczki ;) A do tego z umiarkowanym apetytem na paliwko ;)

PozdróVWka ;)

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
a mam obecnie okazje jezdzic 2 autami mk2 1.3 55ps lpg i mk3 1.8 90ps lpg i powiem ze 1.3 pali mi kolo 9litrow. nie paluje go z calej sily bo nie ma co palowac w koncu to tylko 55ps z kolei 1.8 mk3 pali 10-11 w cyklu mieszanym. litr gazu wiecej to tylko 2zl a naprawde widac te dodatkowe 40ps. auta pala tyle samo a radosc wieksza zdecydowanie jest przy 90ps. jak bym mial kase to bym bral 2.0 16v bo bylo by to pewnie dodatkowe 4 zl ale ile radochy :D moment nie zastanawiaj sie poluj na cos konkretnego jesli masz $$$ oplaty i spalane to marginalna sprawa praktycznie

Cytuj:
moja pani mi marudzi ze jak mam kupic to takiego żeby najlepiej palił ze 3 litru

a moja siedzi obok i ladnie wyglada. a jak dyskutujemy to o bieliznie jaka chciala, filmach, bookach, czy o tym gdzie daja dobra pizze a nie o tym ile ma palic moj VW. ;) polecam moment sprobuj.

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Dlatego zakupilem 2,23 na 5 garach to dopiero bedzie wir w baku :D

dzialaj dzialaj ze swoim mk2
pozdro

koła wystarczą cztery, CYLINDRÓW MUSI BYĆ PIĘĆ !
www.vwsantana.pl

Temat postu:
PostWysłany: Śro 18 Sty, 2006 
VW User
VW User

mioo jak ja rozmawiam o zmianie auta to odrazu mówi że ma mało palić :(

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

moment napisał(a):
mioo jak ja rozmawiam o zmianie auta to odrazu mówi że ma mało palić :(

Oj, tam ;) Jak autko będzie ładnie wyglądało, będzie miało bogatsze wyposażenie, wpadnie jej w oko to nawet większe spalanie jej nie zniechęci ;)

PozdróVWka ;)

Mioo napisał(a):
a moja siedzi obok i ladnie wyglada. a jak dyskutujemy to o bieliznie jaka chciala, filmach, bookach, czy o tym gdzie daja dobra pizze a nie o tym ile ma palic moj VW. ;) polecam moment sprobuj.

:ok: ;)

skopek napisał(a):
Dlatego zakupilem 2,23 na 5 garach to dopiero bedzie wir w baku :D

Mniami ;) Tak trzymać :ok:

zmien to dobra funkcja na forum! szkoda, ze malo uzywana Bilu.

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

witam widze ze ktos ;) tu sie szykujecie na TDi
Powiem tak nie wiem jak to jest w 90ps ale u mnie 110ps średnio przy normalnej jezdzie to ok 7l/100km Zważywszy ze to 1,9 to nie wiele Trasa 230 km z 3 osobami i predkosciami 120-140 (miejscami 180) - 6,6/100 wiec tez niewiele na taki silnik
Jednak (niewiem jak w 90ps) ale tekst o 5 litrach na 100km to troche przesada No chyba ze ktos jezdzi 70 na trasie coooo (jest tu taki???? :o )
Jednak przy tych osiagach i mocy to najtańszy sposób jazdy, a jezeli mialby podrożeć gaz to juz wogóle niema o czym mówić (oby NIE PODROżAł) bo spalanie (koszty) rzędu silnika 1,6 75ps (na beznynie) a różnica WIEEEEEEELKA
to tak na marginesie ;)

Temat postu:
PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Witam.

Dziś rano mój Goferek mile mnie zaskoczył... -27 stopni na podwórku, zachodzę do garażu a on odpalił za pierwszym razem ;) Fakt że przez kilka sekund troszkę nierówno chodził ale nie było żadnych problemów ;)

Póżniej postał 8 godzin na parkingu przed firmą i to samo - odpalił gładko i bez żadnych problemów (temperatura poniżej -20 stopni) :<:

Ktoś z Was odpalał autko w niższej temperaturze?

PozdróVWka ;)

Temat postu:
PostWysłany: Sob 21 Sty, 2006 
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Witam :)

Dziś przysiadłem i skończyłem (prawie) pierwszą felgę. Na szczęście reszta felg jest już trochę ruszona i nie zaczynam od "zera" ;)

Image

Image

Image

Image

Image

Niestety będę miał co raz mniej czasu na polerkę... praca, szkoła itd... :smutny: Ale plan jest taki, że muszę wyrobić się z felgami do kwietnia ;)

Jeszcze nie wiem co zrobić ze śrubami - najchętniej kupiłbym jakieś piękne i lśniące nówki... Oczywiście w rozsądnej cenie ;) Jeśli mi się nie uda chyba dam je do pochromowania :o

I stąd moja prośba: może ktoś z Was ma namiary na kogoś kto mógłby przyłatwić jakieś ładne śruby do RMów? Będę wdzięczny za pomoc :ok:

PozdróVWka ;)

Temat postu:
PostWysłany: Sob 21 Sty, 2006 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Otwieracz do studzienek
fela nice oby tak dalej ;) :ok:

-Vw Wittenberge 02,03
-Vw Ingolstadt treffen 01,02,03
-Woertherse 05,06,07,08,09
-Bauzen 06,07,08
-Blasen 05,06
-Luckau 05,06
-Jarocin 06,07
-Vw treffen Regensburg 02,03,04
-Vw mania 06
-Cultstyle.de Rothenburg 06,07,08
-Strefa GTI 06
-Wigvwamy Pleszew 06,07,08,09

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 16 z 65 [ 962 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 65  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości