Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Zaawansowane projekty » Projekty zakończone
[mk4 Cabrio] Golf mk4 cabrio djbros'
Moderator: ProjektMOD
| Luqaswagen | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 24 Mar, 2004 Posty: 298 Skąd: Świdnica Gadu-Gadu: 0 Auto: Passat B4 2.8 VR6 |
|
||||||
|
|
|||||||
| Kevin | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 21 Sie, 2004 Posty: 5280 Skąd: Worthersee Gadu-Gadu: 1197028 Auto: Golf VI R36T |
|
||||||
|
|
|||||||
| djbros | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
Rejestracja: Sob 21 Sie, 2004 Posty: 5280 Skąd: Worthersee Gadu-Gadu: 1197028 Auto: Golf VI R36T |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| yamacha | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 24 Mar, 2004 Posty: 2203 Skąd: VwZone Gadu-Gadu: 0 Auto: Corrado |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| CICHY G60 | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 24 Mar, 2004 Posty: 522 Skąd: Warszawa Gadu-Gadu: 0 Auto: golf mk2 |
|
||||||
|
|
|||||||
| hans | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
Rejestracja: Śro 24 Mar, 2004 Posty: 2203 Skąd: VwZone Gadu-Gadu: 0 Auto: Corrado |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
Rejestracja: Śro 24 Mar, 2004 Posty: 522 Skąd: Warszawa Gadu-Gadu: 0 Auto: golf mk2 |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Zaawansowane projekty » Projekty zakończone
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

ale drugiej 18 juz nie bede mial
, wiem ahajtam sie i zakupie sobie oponki do tych felg
. a Co do yamsha, to wiem, ze to twoj byly cabrio, sledzilem uwaznie twoj profil, golfik byl bardzo ladny, szkoda ze juz go nie ma... Ciekawe czy jakbym zalozyl twarde amorki do airride, to czy by sie dobrze zachowywalo, chcialem jeszcze tak to zrobic, zeby byly i sprezyny (tylko np obcieteod zwoj-dwa) amorki i poduszki. Ale nie mam na to generalnie czasu, bo chodze do najlepszej szkoly w Radomiu i jednej z najlepszych w woj. mazowieckim (ale sie przylansowalem cfaniak ), mam tyle nauki ze glowa mala, codzinnie mnie napierdziela lepetyna, spie po 5-6 godzin, a w piatek wieczorem to mam taki mozg przeorany
, ze najlepiej wykapac sie, obejrzec jakis film i spac, ewentualnie impreza, bo na to zawsze znajde czas i sile