Witam wszystkim:) Chciałbym przedstawić wam mojego golfa i wszystki mody z nim związane
Temat popszedniego własciciela:
http://forum.vwzone.pl/viewtopic.php?f=98&t=84236MODEL: Golf 2 VR6
SILNIK: 2.8 VR6 AAA
MOC: 174KM (5800)
MODY POD MASKA: VR6

ZAWIESZENIE: Gwint MTS
UKLAD HAMULCOWY: Przednie zaciski z XX jahre tył od MK3 GTI Tarcze
KOLA: Artec s1 16" 8,5J
NADWOZIE: Pakiet GTI
WNETRZE: Miękka deska, Fotele przód i tył XX Jahre + szyberdach
AUDIO: jakieś podstawowe
Plany:
- Kompletny remont Silnika (w trakcie)
- Obszycie środka
- Klatka
- Syncro ?
- Nowy Lakier
- Koniecznie elektryk musi być porządek pod maska z kabelkami
- Dość dobre audio
- Renowacja kół
- Konserwacja podwozia
- Lekko ciemniejsze szyby tył (10-15 %)
- Kupienie gwintu profesjonalnego
- elekryka ? (szyby,lusterka)
- MFA
I wiele innych o których zapomniałem

A więc zaczęło się tak, że kupiłem dwójeczkę na drugie auto do zabawy pod projekt. Po jakimś czasie okazało się, że jest bardzo zgnita i blacharka + kupno silnika i robotę tego wszystkiego to nie dość, że dożo spędzonego czasu to też duże koszta.I Tak kolega z pracy znalazł mi właśnie tego golfika. Zadzwoniłem dogadałem się po kilku dniach pojechałem po niego pociągiem 560Km. Posiadam go od 20.03.2014r a już wiele się dzieje

po kilku dniach zacząłem szukać części, okazało się ze bierze olej nie dożo, ale jednak wiec poszły postanowienia, i prace poszły do przodu. Przedstawię wam kilka zdjęć od momentu kupienia do dziś jest to zaledwie 8 dni

Zapraszam.
Kilka zdjęć zaraz po kupnie

A teraz zamiana koł na jakiś czas

Mała sesja:

Moje dwie perełki

I zaczęło się a miała być tylko głowica, ale po czasie stwierdziłem, że jeśli górę już rozebrałem to robię wszystko, auto składam na najlepszych częściach jeśli są dostępne oryginały to na oryginalnych bądź najlepszych zamiennikach.

No i czeka na części auto na dzień dzisiejszy stoi bez tłoków i czeka na głowicę i wiele innych części.

Przed :

Kilka gratów zaraz po kupnie :

Na dziś tyle. Będę się starał wszystko wrzucać na bieżąco
Pozdrawiam i czekam na waszą opinie.