Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 100 z 115 [ 1723 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [mk2 i inne] obecnie AUDI C4
PostWysłany: Nie 06 Lut, 2011 
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
luki_s3

dzięki jamajama

Kolczat

co do listw to allegro ;)
co do tego jak wyglada - nie jest zle ale jestem pedantyczny i mnie nie zadowala :smutny:
co do czyszczenia - dużo cierpliwości i zapału ;)
co do telefonu - dostępny jest wszędzie 669 088 300 ;P
co do paprów to powinienem być , o ile nic się nie zmieni

a co do audi .... za niedługo prawdopodobnie będzie do sprzedania :( szkoda mi jej bo nie jest zły materiał ale nakręciłem sięna A8 D2 4.2 .... jesli auto się sprzeda to dodatkowe częsci też bedą do sprzedania

pozdr

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: variat_vagen
widze ze apetyt rośnie w miarę jedzenia a co do A8 to kilku znajmoych miało auto wygodne, wyposażone elegandzko, ale koszta eksplaatacji są w cholerę wysokie nie mniej jednak cel zacny

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Luq@sz napisał(a):
widze ze apetyt rośnie w miarę jedzenia a co do A8 to kilku znajmoych miało auto wygodne, wyposażone elegandzko, ale koszta eksplaatacji są w cholerę wysokie nie mniej jednak cel zacny

żałuję że odrazu nie kupiłem a miałem kilka na oku :( koszta .... hmmm najwyżej będe mniej jezdził ale jak już to z klasą ;) co do wygody - w moim już jest jej wystarczająco duuuużo i tylko za daleko by objąć panne ;P , a cena jak za takie auto jest wręcz śmieszna :-D

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: Audi Cabriolet
a no widzisz allegro... ja myslalem ze sciagnales je i jakos udalo Ci sie je zregenerowac :<
numer juz mam zapisany nastepnym razem bede dzwonil, bo slyszalem ze nie lubisz sms'ow :P
a8 i 4.2 no zycze Ci serdecznie bo nalezy Ci sie takie auto ;]
poduczylbys mnie w sprawie polerki? czego uzywasz i czy polerujesz recznie czy masz jakas maszynke? tez bym chcial wrocic do efektu lakieru takiego jak zaraz po odebraniu od lakiernika... no i to czyszczenie, czym to robiles? benzyna? pasta? kurcze no, nie ma sie co dziwic ze startujesz raz za czas w WPP, nie masz sie czego wstydzic majac takie podejscie do detalingu

viewtopic.php?f=98&t=64022&p=667518#p667518

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Kolczat

sciągłem a chcesz je :P , wsadziłem nówki

co do czyszczenia to zwykła benzyna a potem extrakcyjna , potem troche pasty typu auto max i wnęki wyglądają dobrze no chyba że chcesz się bawić to wtedy zaczynamy od papieru 2000 ;)
jeśli chodzi o polerkę to wszystko robię sobie ręcznie i żadnych maszyn

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: Audi Cabriolet
ostatnio probowalem pod maska ogarnac widoczne czesci blacharki i bawilem sie tylko automaxem, jako taki efekt jest, ale poprobuje z benzyna ;] poler i wosk jakiej firmy?

viewtopic.php?f=98&t=64022&p=667518#p667518

PostWysłany: Pon 07 Lut, 2011 
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

benzyna po to by zmyć syf a nie do polerki :P ;)

ja tam nie woskuje , to lakier ma być ładny ;) , czasmi przed jakimś wyjazdem przelecę woskiem w płynie ale o żadna firma , po prostu łatwy w użytkowaniu :)

Kolczat napisał(a):
ja myslalem ze sciagnales je i jakos udalo Ci sie je zregenerowac

niestety nie , te listwy jak i te wyżej to wada fabryczna , w listwach zatopiony jest metal który gnije,listwy puchną od środka i od niego gniją potem drzwi (przypadłość każdej 100/A6 C4 , drzwi pod listwami praktycznie każda ma zardzewiałe) , ja kupiłem bez tego metalu żeby nie rdzewiały i nawet nie myślałem by ratować te z auta

PostWysłany: Sob 12 Lut, 2011 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Auto: vw passat b4 variant
cały dzień czytam Twój temat i powiem Ci, że zadziwiasz mnie coooo
Też chciałbym mieć chociaż połowę Twojej dbałości o detale, szczegóły i inne rzeczy.
Nie piszę żeby słodzić, ale dla mnie to co robisz to masakra :) nie pchasz kupy pieniędzy w auto, a uzyskujesz efekty o których marzą ludzie pakujący po kilkadziesiąt tysięcy. masz u mnie gigantyczny szacunek jamajama jamajama jamajama jamajama jamajama jamajama

PostWysłany: Nie 13 Lut, 2011 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: variat_vagen
pepe napisał(a):
nie pchasz kupy pieniędzy w auto, a uzyskujesz efekty o których marzą ludzie pakujący po kilkadziesiąt tysięcy. masz u mnie gigantyczny szacunek jamajama jamajama jamajama jamajama jamajama jamajama

pozory, gdybyś pozbierał to co się wkłada na bierząco modernizująć i ogarniając auto w stosik banknotów i na raz zrobił wompleksowo wyszło chy chyba taniej ;) takie moje zdanie co nie zmienia faktu że krzyh robi naprawę ciekawe rzeczy ze swoimi autami :ok:

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

pepe

no dzięki dzięki choć w obecnym czasie (temat był kilka razy czyszczony) trochę kupy się nie trzyma :( , dodatkowo wiele razy zmieniane plany itp ..... no dziwnie to teraz wszystko wygląda patrząc wstecz ale dzięki za pozytywa jamajama

Luq@sz

to nie pozory ;) nigdy tak w auto kasy nie pakowałem jak własny wkład pracy , to co było kupowane to było kupowane tylko dla tego że była okazja i na prawdę okazja cenowa .... dopiero teraz w Jette jest pakowana każda złotówka , dosłownie każda - nie kupuje sobie coli , słodyczy .... nie jeżdże do siebie na neta tylko u rodziców siedze by oszcędzić na paliwie i tylko po to wydawać każdą wolną złotówkę tylko na auto ;)

-----------------------------------------------------------

co do furki .... Audi dostało czerwone lusterka , stan odbiegający od fabrycznego ideału ale mają swoje lata ... w końcu oba jednakowe będą (oryginalnie prawe było mniejsze )

a może jest jakiś chętny ;) sprzedam lub zamienię na A8 D2 4.2 (1994 lub 95r) z moja dopłatą :)

w takim setupie (fabrycznym)

Image

oddam za około 7 tys ;)

za dopłatą mogę dodać trochę rarytasów ;) niestety że to nie mkII dostanie ich nie należy do łatwych a tym bardziej tanich ;)

pakiet oświetleniowy S-line - przód+tył
tylnie światła z us'a
licznik w milach
szklany szyber dach
zderzaki us'a zwykła wrersja z listwami (s-line bez) z kratkami - bez belek
18'' felgi Azev

w aucie niestety kilka rzeczy jest do ogarnięcia :smutny: , jest zima i dlatego tego nie robię , na wiosnę jeśli porobię to cena pójdzie w górę ;) - teraz chce około 7 jak wspomniałem z wyposazeniem fabrycznym , wiem ze idzie je kupić za 3 tyś i takie oglądałem jak kupowałem dla siebie POLECAM niee niee niee ;) , i wiem że są też w lepszym stanie ale to już za cenę 13-14 tyś a jeśli ktoś szuka igły z wyposarzeniem to ostatnio była za 21 tyś na allegro ;)

pozdr.

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7981179
Auto: Audi V8 D11 4,2 6-gang Manual
krzyh napisał(a):
a jeśli ktoś szuka igły z wyposarzeniem to ostatnio była za 21 tyś na allegro ;)

pozdr.

wiem oglądałem piękną czerwoną S4 ze śląska z V8 pod maską ogień totalny środek perfekcyjnie zadbany dosłownie ideał i stała chyba grubo ponad 20 o ile się nie mylę ;) u mnie jest taki plus ze lampy w soczewce i kilka innych detali które miałeś są już w serii ale A6 była po 100 dlatego takie udogodnienia a dla audi 100 trzeba się naszukać nie wspominając o tym ze zderzak z USA w dobrym stanie z nie połamanymi kratkami kosztuje ponad 400$ na ebayu + przesyłka czyli za wszystko jakieś 1500zł na nasze ;) więc jest o co walczyć :)

Profil    7981179

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

RUSKI napisał(a):
krzyh napisał(a):
a jeśli ktoś szuka igły z wyposarzeniem to ostatnio była za 21 tyś na allegro ;)

pozdr.

wiem oglądałem piękną czerwoną S4 ze śląska z V8 pod maską ogień totalny środek perfekcyjnie zadbany dosłownie ideał i stała chyba grubo ponad 20 o ile się nie mylę ;) u mnie jest taki plus ze lampy w soczewce i kilka innych detali które miałeś są już w serii ale A6 była po 100 dlatego takie udogodnienia a dla audi 100 trzeba się naszukać nie wspominając o tym ze zderzak z USA w dobrym stanie z nie połamanymi kratkami kosztuje ponad 400$ na ebayu + przesyłka czyli za wszystko jakieś 1500zł na nasze ;) więc jest o co walczyć :)

ta setka jest z bielska i ceniona jest powyżej 20 tys ;P ,,,,, a A6 ma całkiem inne lampy niż 100 pomimo że na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo ;) i to które kupuje się bez problemu za 150zł bo to nie jest rarytas ;) - były w serii ;P , do setki wykładasz 700 - 800zł za lampy z przeważnie połamanymi zaczepami o wypalonych odbłyśnikach nie wspominając ;) ale za to masz inne niż w serii :ok:
co do zderzaków us to widziałem ceny na ebay'u :smutny: - dla porównania cena w serwisie za poszycie + listwy + kratki to wydatek (bez belek) 5540 zł za sztukę , wiem bo pytałem osobiście zaraz po tym jak kupiłem audi ;P - zderzaczki mam eleganckie i to bez dziurek na tablice ;P

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7981179
Auto: Audi V8 D11 4,2 6-gang Manual
wiem bo widziałem dlatego pisałem ze są ogien :ok:

Profil    7981179

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2711816
Auto: audi 80 1.8T
jak już o cenach, to kupcie soczewki w średnio dobrym stanie poniżej 1k do 80 b4 :P ale z was marudy :D popatrze i czekam na dalsze ruchy, może i na jakiś spot zawine tylko sie ociepli :]

pzdr

m.i.v.w. '09
Wolfsgruppe Vag Event '10,'11,'12
cult-style.de '12, OldSchoolSuicide'12
DubIT '12
cdn.
 Profil    2711816

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 581141
Auto: e36 touring & E28
Krzych genialny wybór z tą A8...szkoda że tylko potwory siedzą pod maską albo awaryjne 2.5tdi bo sam bym taką przygranoł..a tak poza tematem to macie może foto tej sety z Bielska bo kiedyś byłem w Bielsku i rzuciło mi sie w oko c4 kombi na glebie i dobrym kole w mega ładnym stanie ale nie wiem czy o tym mowa.. mam nadzieje że A8 będzie niewysokie :-D :ok:

viewtopic.php?f=98&t=76513&view=unread#unread
 Profil    581141

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 100 z 115 [ 1723 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 115  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 76 gości