Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 82 z 115 [ 1723 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [mk2 + inne] krzyh - CORVjETTE
PostWysłany: Czw 18 Cze, 2009 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Mk1 Cabrio
tyski napisał(a):
Krzyh, a o jakich felgach mowisz? :) jak mam jakies propozycje co do przerobki octavi to chetnie posłucham :)

Chyba wiem, o które krzyhowi chodzi :D To te co proponowal do mk2 Zimnego :D

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
YACA napisał(a):
Temat zacząłem czytać jakoś niedługo po tym jak widziałem Jetkę na MTK 2007. Jest co poczytać

ja wiem ?? polowa rzeczy nie dosza do realizacji , ciagla zmiana planow i gdyby go tak wyczyscic to z 20 stron by zostalo ;) , ogolnie to nie ma co czytac ale fotki czasami fajne ;)

YACA napisał(a):
Myślę, że dopiero na tych kołach samochód spełnia swoją rolę w rękach właściciela - reprezentuje oryginalność i świeżość myślenia. Nie powiela schematów, jest lekko "przerysowany" (duże koła aż zaburzają proporcje)- ale właśnie przez to tak przyjemnie ogląda się fotki, wygląd jest co najmniej zaskakujący. Jak dla mnie - rewelacja.

nie zostaje mi nic innego jak podziękować jamajama

tyski post ponizej Twojego jest napisane ale czy do Octawi by pasowaly to nie mam pojecia

black-cabrio te felgi poszly do samochodu z tego forum ale konkretnie do ktorego to nie zdradze , jesli wlascicielowi sie spodoba to zarezentuje furke :-D , z drugiej strony to szkoda bo sam chcialem je kupic w sierpniu :smutny:

a tak z aktualizacji tematu to zostały zaplacone lampy tyl US oraz zderzak tylni - jesli tylko paczki dojdą to lampy do polerki i na auto a zderzak do spawania/wygladzenia lini i tez na auto

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: golf II
ta jetta to jest klasa taki rodzynek polskiego vw :] a z golfem hopka zgrywają sie idealnie jak bracia :-D chce to zobaczyć za żywo bo na zdjęciach to mi szczena opada a na live to padne cały pewnie ]:->

http://www.vwzone.pl/forum/viewtopic.ph ... 768#300768

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2711816
Auto: audi 80 1.8T
teraz nadeszła era dużej lustrzanej felgi więc choćby autobusem to dojade pod piramide na 10 minut żeby chociaż upalcować to lustro :P - bo mój niestety "utłuczony" lekko mówiąc jest i wstyd takim na droge sie pokazywać kiijem

m.i.v.w. '09
Wolfsgruppe Vag Event '10,'11,'12
cult-style.de '12, OldSchoolSuicide'12
DubIT '12
cdn.
 Profil    2711816

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4722144
Auto: Felicita i B3 US
już tak nie polewajcie cukremkrzyha bo spocznie na laurach ;p

Image
 Profil    4722144

PostWysłany: Pią 19 Cze, 2009 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: jetta a2
co lukne do tematu to mnie foty przytłaczają swoim blaskiem i pomysłowością .Sa tak dobere ze szok ja poprosze namiar na tego fotografa :-D

2011 -vw mania
2012-
smooker GTD viewtopic.php?f=112&t=24970&start=0
projekt jetta a2 GTDiC yeti viewtopic.php?f=98&t=73911
old clasic usa 1.6d viewtopic.php?f=98&t=89949&view=unread#unread
A2 coupe kremowe GTD viewtopic.php?f=98&t=96210&view=unread#unread

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7981179
Auto: Audi V8 D11 4,2 6-gang Manual
powiem tak pisałem Ci wcześniej nie rób American Muscle z niego bo przedobrzysz ale widać ze Tobie sie udało przyszła szeroka dokładka i zupełnie auto inaczej wygląda gadałem z Hopkiem na VWigwamach na temat twojej jetty i mowiłem ze nie pasują te koła lecz widać ze bardzo sie myliłem :< więc "mea culpa" bo auto teraz wygląda ogień :P a co wy chcecie od wlewu paliwa ?? w stanach tak mają :P a to przeciez US w osobistej postaci :D

Profil    7981179

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 16121350
Auto: Passat b5 fl
zawsze jak zaglądam w ten temat to szczęka mi opada coraz bardziej mi się podoba twoja jeeta kawał dobrej roboty pozdrawiam kania yupii yupii yupii yupii yupii yupii :-D

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7170045
Auto: 6n ?
krzyh napisał(a):
MarasRetro napisał(a):
6 fota bardzo mi wchodzi

musze powiedziec ze mi tez - pierwszy raz mam swoje auto na pulpicie i to wlasnie ta fotka

no nie powiem mi tez sie podoba tak samo jak wasze mk2, po tej focie stwierdzilem ze jak koniu zmieni front na jakikolwiek inny to będzie to moim zdaniem największa porażka w histori projektów na vwzone mimo ze ta brewka nie do konca mi lezy. Ogólnie rzecz biorąc calkiem ciekawie wyszła wam ta "Amerykanizjacja mk2"

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: MK3 / Passat B5
i bardzo dobrze że ktoś zburzył teorię małej felgi. "mam małą felgę i w ch** nisko krzesam iskry i stratuje w konkursach na glebe bo mam 13" albo 14". A tu proszę, fakt nigdy bym nie pomyślał że mk2 może tak dobrze wyglądać na 16", a jetta na 17"... Kilka stron wcześniej pisałem że trzeba przyzwyczaić się do tej felgi, ja już się przyzwyczaiłem i mi się podoba. Wkońcu nadchodzi era dużych felg w starych dobrych kultowych vwejach...

PostWysłany: Wto 23 Cze, 2009 
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

MaRiiOoOo napisał(a):
ta jetta to jest klasa taki rodzynek polskiego vw ....... chce to zobaczyć za żywo bo na zdjęciach to mi szczena opada a na live to padne cały pewnie

az tak dobrze to nie ma ale dzieki jamajama

Szuan napisał(a):
więc choćby autobusem to dojade pod piramide na 10 minut żeby chociaż upalcować to lustro - bo mój niestety "utłuczony"

jak dobrze pojdzie to bede w Glivwicach na spocie w tą niedziele (jesli poskładam hamulce)

ps - widzialem na fotkach Twoją , wielka szkoda :( - i zawsze trafia sie tym co nie powinno :(

cocoloco napisał(a):
bo spocznie na laurach

tak dobrze to nie ma ;P , pomyslow wiele kasy brak ale zawsze cos do robienia sie znajdzie - laury to będą po 60-ce

arczi_MKII_GTI napisał(a):
foty przytłaczają swoim blaskiem i pomysłowością .Sa tak dobere ze szok ja poprosze namiar na tego fotografa

jamajama jamajama jamajama , fotki robie sam ale pomysłów coraz mniej :(

RUSKI napisał(a):

powiem tak pisałem Ci wcześniej nie rób American Muscle z niego bo przedobrzysz ale widać ze Tobie sie udało

nie nie , ja sie na niczym nie wzoruje , po prostu mam tam jakąś wizje i działam - jesli do czegos jest podobne to tylko przypadek pfu

kania25 napisał(a):
coraz bardziej mi się podoba twoja jeeta kawał dobrej roboty

dzieki jamajama

DenvI napisał(a):
Ogólnie rzecz biorąc calkiem ciekawie wyszła wam ta "Amerykanizjacja mk2"

zawsze coś nowego ;) z początku źle sie patrzy ale z biegiem czasu staje się to ,,widokiem normalnym,,

AutistA napisał(a):
bardzo dobrze że ktoś zburzył teorię małej felgi. "mam małą felgę i w ch** nisko krzesam iskry i stratuje w konkursach na glebe bo mam 13" albo 14".

teraz tego pełno , kokurencji sporo a tłuc sie pół polski po to by nie wygrać bo tam też takie są to bez sensu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

troche aktualności ;)

od piątku była walka z półosiami , gałkami , słonami , przegubami i zostały jeszcze hamulce na ten tydzień - ktoś pewnie powie ze takie rzeczy robi sie w jeden dzień ale kręcąc półoski samemu z auta stojącego na lewarku w dodatku jak leje deszcz na głowe to nie takie proste i szybkie
można było dać do mechanika ale ja tam wole sam pogrzebać - strat było troche przy pierwszej sztuce ale dałem rade ,,naumiałem niee ,, sie i druga poszła w moment

tak wyglądało po zdemontowaniu :lipa:

Image

konretne mycie ;)

Image

trochę częsci na jedną strone

Image

i taki tam efek końcowy :ok:

Image

a tyle tego zostało po operacjach coooo , trochę częsci wyciągnietych , troche uszkodzonych podczas montażu przypadkowo lub celowo z nerwów niee

Image

z mechaniki jeszcze hamulce zostały do zrobienia w tym tygodniu a z rzeczy wizualnych :-D :

dotarł zderzak tylni w niezłym stanie i aż szkoda go modyfikowac bo w moim ulubionym kolorze ;(

ImageImage

pla do zderzaka to : wygładzenie lini poprzez zaspawanie wnęki na wydech i hak oraz lakierowanie , fachowiec umówiony na poniedziałek więc na przyszły weekend powinien być juz na aucie

no i dotarły też lampy tył US w lepszym stanie od moich

Image

plan co do lamp to wypolerowanie szkieł i .... zastanawiam się nad zeszlifowaniem wszystkich ndruków

to chyba tyle co ne tem miesiąc z modyfikacji i spraw mechanicznych

na przyszły miesiąc szykuje sie na wygładzenie przedniego zderzaka i być może tylniego pasa ale to zobaczymy jak będzie z kasą , vwmania juz nie daleko ;)

pozdro

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9498323
Auto: mk3 AAZ
krzyh napisał(a):
zastanawiam się nad zeszlifowaniem wszystkich ndruków

ostatnio wlasnie na discovery w "poturbowanych" robili taka opcje w "ogórku" ,efekt niezly,detale najbardziej ciesza oko i wlasciciela :ok:

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Karmann Giha'70 & Passat B7 Variant 2.0 TDI
Powiem Ci Krzyhu, że z dnia na dzień to auto staje się piękniejsze co nie zmienia faktu, że poprzednie moje uwagi są aktualne to nawet wymiana części mechanicznych (których nie widać) zwiększa mój respekt do tego projektu...SZACUN! :ok:

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Adrian1989 napisał(a):
ostatnio wlasnie na discovery w "poturbowanych" robili taka opcje w "ogórku" ,efekt niezly,detale najbardziej ciesza oko i wlasciciela

widzialem ten odcinek i ucieszyla mi się gęba ;) bo ja swoje pierwsze lampy szlifowałem w niebieskim golfie a to dobre 6 lat min. do tyłu , nawet w tym temacie jest wzmianka o tym jak jeszcze nie było tego programu pfu

norus napisał(a):
Powiem Ci Krzyhu, że z dnia na dzień to auto staje się piękniejsze co nie zmienia faktu, że poprzednie moje uwagi są aktualne to nawet wymiana części mechanicznych (których nie widać) zwiększa mój respekt do tego projektu...SZACUN!

jamajama jamajama jamajama dzięki - pamiętam pamiętam uwagi :ok:

PostWysłany: Śro 24 Cze, 2009 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9498323
Auto: mk3 AAZ
krzyh
ja to mam nadzieje ze kiedys pogadamy i obejze ktorys z projektow ;) bo łeb do modow to Ty masz,no i do wzbudzania dyskusji na temat aut :P

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 82 z 115 [ 1723 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 115  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 67 gości