Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 1 z 1 [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: [Corrado] VW od podstaw
PostWysłany: Pią 04 Kwi, 2008 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

PWitam ! Moje pytanie jest może dość dziwne, ale... Otóż w tym roku albo w przyszłym będę szukał samochodu dla siebie. Chciałbym żeby to był VW. nie chce kupowac jakiegos golfa III GTI na gazie tylko cos co moglbym zbudowac od podstaw. I tu się zaczyna pytanie.. Czy jest ktoś z okolic sląska kto pomógłby w ewentualnej budowie ? (oczywiscie za opłatą :D ) Cały dzien dzisiaj myslę o tym i musialem napisac tego posta. Ja mam garaz ale nie mam warunków, nie mam nawet kanału :/ a na mechanice znam się średnio więc wolałbym zeby to było pod okiem kogoś kto się zna. mi chodzi po głowie Corrado, ale z innym silniczkiem.. np od Passata 1.8T Chodzi mi o pomoc przy SWAPie i elektryce. Lakiernika jakiegoś znajdę :) Wiem, ze temat odbiega zupełnie od innych, ale nie zjeżdzajcie mnie za bardzo :P Po Prostu musialem zapytac bo jestem zakochany w VWejach a chcialbym miec zbudowanego wg. mojej wizji, jednak nie mam mozliwosci.
Pytanie jest bardzo ogólne. narazie nie mówię co i jak, wszystko bedzie zalezało od kasy jaką uzbieram (wiem ze to kosztuje) po prostu narazie szukam info czy jakis chętny mechanik lub fanatyk podjąłby się takiego wyzwania

Ostatnio edytowany przez thestorm, Sob 05 Kwi, 2008, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu: Re: [Corrado] VW od podstaw
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9296079
Auto: MkIII GTI 8v 96'
thestorm napisał(a):
Witam ! Moje pytanie jest może dość dziwne, ale... Otóż w tym roku albo w przyszłym będę szukał samochodu dla siebie. Chciałbym żeby to był VW. nie chce kupowac jakiegos golfa III GTI na gazie tylko cos co moglbym zbudowac od podstaw. I tu się zaczyna pytanie.. Czy jest ktoś z okolic sląska kto pomógłby w ewentualnej budowie ? (oczywiscie za opłatą :D ) Cały dzien dzisiaj myslę o tym i musialem napisac tego posta. Ja mam garaz ale nie mam warunków, nie mam nawet kanału :/ a na mechanice znam się średnio więc wolałbym zeby to było pod okiem kogoś kto się zna. mi chodzi po głowie Corrado, ale z innym silniczkiem.. np od Passata 1.8T Chodzi mi o pomoc przy SWAPie i elektryce. Lakiernika jakiegoś znajdę :) Wiem, ze temat odbiega zupełnie od innych, ale nie zjeżdzajcie mnie za bardzo :P Po Prostu musialem zapytac bo jestem zakochany w VWejach a chcialbym miec zbudowanego wg. mojej wizji, jednak nie mam mozliwosci.
Pytanie jest bardzo ogólne. narazie nie mówię co i jak, wszystko bedzie zalezało od kasy jaką uzbieram (wiem ze to kosztuje) po prostu narazie szukam info czy jakis chętny mechanik lub fanatyk podjąłby się takiego wyzwania

Jak dla mnie wszystko jasne ;) :-D

Profil    9296079

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: A6 C5 V6 & MK2 @ VR6 & MK4 TDI+, Corrado @ 1.8T, MK4 V5, B5FL V6
Hmmm pewnie G40 Garadge :-D

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

DaVWida i ekipe kojarze ze zlotów, troche jezdze :P A poza tym ja jestem z bliskich okolic Gliwic :)

Temat postu:
PostWysłany: Sob 05 Kwi, 2008 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Polo G40 było...
no ja mysle ze jak bedzie na tyle daleko i bedziesz mia gruby portfel to znajda sie osoby ktore chetnie doradza czy cos pomoga.

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

chodzi Ci o ekipe ktora wraz z Glinkiem robi Landrynke? :]
Ja mam na mysli pomoc przy SWAPie, elektryce i wykonczeniu... Przygode z samochodami dopiero zaczynam i nie mam zbyt wielkiego doswiadczenia. Jedyne eksperymenty odbywały sie na maluszkach

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Polo G40 było...
bedzie tak daleko to pogadamy ;)

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 1 z 1 [ 7 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości