Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 45 z 300 [ 4489 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 300  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: OT !
PostWysłany: Czw 03 Lut, 2011 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 20298535
Auto: jetta a1 w limitowanej,specjalnej wersji "CEEL"
wbijam do domu a tam ojciec wróżbitę Macieja ogląda coooo niee

R13 5
╚╬╬╝
..24
 Profil    20298535

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2360068
Auto: Rabbit Mk2
.Mazur. napisał(a):
wbijam do domu a tam ojciec wróżbitę Macieja ogląda coooo niee

o_O syto

https://www.facebook.com/CarlssonFotografia
 Profil    2360068

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8234490
Auto: mk2 tdi++, quattro
drag_op
moze przekladnia glowna dla 5 i 6 biegu jest inna

Profil    8234490

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Cressida
niestety od dłuższego czasu na tym forum dużo ludzi ma ogromne ciśnienie, jakieś wypominanie przegadywanie jeden przez drugiego... masakra jak zacząłem siedzieć tutaj tak nie było no_coment

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: A6 C5 V6 & MK2 @ VR6 & MK4 TDI+, Corrado @ 1.8T, MK4 V5, B5FL V6
Najlepszy klimat był z 5 lat temu jak jeszcze chat na głównej działał i z rok później jak ooVoo było :P

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6237344
Auto: VW CORRADO 3.1 ABT+ SCHRICK
+SUPERHARGER VORTECH V1

SEAT IBIZA 3.0 VR6 TURBO 4 MOTION

ISUZU TROPER 2.6 OFF ROAD
Koszak napisał(a):
niestety od dłuższego czasu na tym forum dużo ludzi ma ogromne ciśnienie, jakieś wypominanie przegadywanie jeden przez drugiego... masakra jak zacząłem siedzieć tutaj tak nie było no_coment

A co zrobisz ja co niektórych chyba oczy bolą i zal dupę ściska. Moje milczenie się już skończyło
Sami zaczynają i podkręcają śrubę a ja tylko się bronię. Maja swoją wizje i niech realizują to na swoich projektach a nie u mnie.

ISUZU TROOPER OFF ROAD
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
http://www.facebook.com/monsterzTT
_____________________________________________________________________________________
MY RED CORRADO 3.1 -VR6+SUPERCHARGER VORTECH V1
 Profil    6237344

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8234490
Auto: mk2 tdi++, quattro
niestety ale moim zdaniem od dluzszego czasu na forum nie dzieje sie dobrze co nie wplywa dobrze na jakos tego forum

Profil    8234490

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3861995
Auto: C63-> AMGfahrer
mychavr6 napisał(a):
Koszak napisał(a):

A co zrobisz ja co niektórych chyba oczy bolą i zal dupę ściska. Moje milczenie się już skończyło
Sami zaczynają i podkręcają śrubę a ja tylko się bronię. Maja swoją wizje i niech realizują to na swoich projektach a nie u mnie.

a teraz cos ode mnie.na samym poczatku: mi zal W OGOLE nic nie sciska!! i to trzeba sobie wyjasnic od razu, ze nie chodzi o jakas plytka zazdrosc, a tylko o brak tolerancji dla pewnych czasem chamskich zachowan i odzywek..

niektorzy juz nawet nie probuja sie wypowiadac bo widza ze to jest jak walka z wiatrakami.. ale jest tez pare osob ktore nie bedzie czegos takiego tolerowac i machac na to reką... zwlaszcza jak ktos nie potrafi przyjac krytyki.. jak ktos mowi ze "kolektor zalatuje wiocha" to raczej trzeba byc wyrozumialym i spytac dlaczego,a nie walic tekstami nawet w rodzine, co sie zdarzalo, a co przeze mnie np. nigdy nie bedzie tolerowane, bo wszystko ma swoje granice; oraz wziac poprawke na to ze nie wszystkim "DO IT YOURSELF" sie podoba i odpowiada. ja osobiscie mam zupelnie inne podejscie. niedlugo bedzie tak ze w bytowie to maja nie tylko najlepiej chromowane plastiki, ale wszystko czego to sie nie dotkniecie jest Nr 1... zero skromnosci... do tego jeszcze teksty "mam i mierzylem wszystkie dostepne lampy".. ludzie, forum nie jest po to zeby pokazywac jak wiele kasy sie wladowalo bo nie to jest wyznacznikiem... pasja a nie wyscigi. a to co sie ostatnio pokazuje to sa troche wlasnie wyscigi.. moze niektorzy zrozumieja przekaz, moze nie... ale na pewno takim zachowaniem to nie przyspozycie sobie duzo wiecej fanow, zwlaszcza wsrod wyżeraczy na forum.
peace pfu

Ostatnio edytowany przez Grzeniu, Czw 03 Lut, 2011, edytowano w sumie 1 raz

2008: Nowy Staw, Pleszew, VAGTreffen, VWMania, VAG Event
2009: SpeedMania, Mrowki, VWigwamy Pleszew, VAG Event, VW Mania, Mrówki vol. II, ESSEN Motor Show
2010: Nowy Staw, Worthersee Tour, Mrówki, VAG Event, VW Mania, Cultstyle.pl
2011: Nowy Staw, Majowka Cultstyle.pl, Mrówki, VAG Event, Pasłęk,VW Mania, M.I.V.W, Cultstyle.pl, STS Bydgoszcz,
2012: Worthersee Tour, OldschoolSuicideParty, VAG Event, Cultstyle, c.d.n.
 Profil    3861995

VW Zone Master
VW Zone Master

Auto: f**k this place
eh..zawsze jest czego zalowac jak sie wcisnie "pokaz post" ałaa

VW Zone Master
VW Zone Master

Auto: audi A6C5 quattro
Grzeniu napisał(a):
niektorzy juz nawet nie probuja sie wypowiadac bo widza ze to jest jak walka z wiatrakami.. ale jest tez pare osob ktore nie bedzie czegos takiego tolerowac i machac na to reką... zwlaszcza jak ktos nie potrafi przyjac krytyki.. jak ktos mowi ze "kolektor zalatuje wiocha" to raczej trzeba byc wyrozumialym i spytac dlaczego,a nie walic tekstami nawet w rodzine, co sie zdarzalo, a co przeze mnie np. nigdy nie bedzie tolerowane, bo wszystko ma swoje granice; oraz wziac poprawke na to ze nie wszystkim "DO IT YOURSELF" sie podoba i odpowiada. ja osobiscie mam zupelnie inne podejscie. niedlugo bedzie tak ze w bytowie to maja nie tylko najlepiej chromowane plastiki, ale wszystko czego to sie nie dotkniecie jest Nr 1... zero skromnosci... do tego jeszcze teksty "mam i mierzylem wszystkie dostepne lampy".. ludzie, forum nie jest po to zeby pokazywac jak wiele kasy sie wladowalo bo nie to jest wyznacznikiem... dla mnie projekt zrobiony na "S'n'S" w pol roku nigdy nie bedzie projektem z pasja robionym przez wlasciciela ktory robi swoje auto w ciagu 5 lat i nadal go to jara, nadal co chwile cos zmienia... to jest calkiem inne podejscie. pasja a nie wyscigi. a to co sie ostatnio pokazuje to sa troche wlasnie wyscigi.. moze niektorzy zrozumieja przekaz, moze nie... ale na pewno takim zachowaniem to nie przyspozycie sobie duzo wiecej fanow, zwlaszcza wsrod wyżeraczy na forum.

jamajama :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Leetveen napisał(a):
eh..zawsze jest czego zalowac jak sie wcisnie "pokaz post" ałaa

lepszego swiadectwa nie mogles dac.
peace

2009: SpeedMania, Mrowki, VWigwamy Pleszew, VAG Event, VW Mania, Mrówki vol. II, ESSEN Motor Show
2011: Nowy Staw, Majowka Cultstyle.pl, Mrówki, VAG Event, Pasłęk,VW Mania, M.I.V.W, Cultstyle.pl, STS Bydgoszcz,
 Profil    3861995

VW Zone Master
VW Zone Master

dla mnie jestes najwiekszym wyzeraczem ever, tylko jeszcze nie doszedlem w jakiej kategorii lub czego.

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Leetveen napisał(a):
dla mnie jestes najwiekszym wyzeraczem ever, tylko jeszcze nie doszedlem w jakiej kategorii lub czego.

widzisz. nie potrafisz miec dystansu i przyjac krytyki... a jestes na tym forum jedyna osoba ktorej ktokolwiek grozil. i jeszcze sie dziwisz dlaczego???...
minuta ciszy....

Profil    3861995

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Hah. W czym ktoś jest lepszy, że robi auto przez 5 lat? niee Chyba w porywaniu się z motyką na księżyc jak to często ma miejsce. Jak się nie ma kasy to się nie bawi w takie rzeczy, proste. Ja bym określił go jako człowieka z głową. Ktoś zbiera hajs i robi wszystko na raz a nie pieprzy się z tym przez 5 lat i to jest jego podejście. Czemu w tym momencie odbierasz komuś zarówno gust/pasję/i zaangażowanie? Co ma jedno do drugiego?

Grzeniu napisał(a):
do tego jeszcze teksty "mam i mierzylem wszystkie dostepne lampy".. ludzie, forum nie jest po to zeby pokazywac jak wiele kasy sie wladowalo bo nie to jest wyznacznikiem...

Stary, to Ty w tym miejscu widzisz tylko pieniądze, a nie autor tematu. Nie zauważyłem, żeby właściel przy każdej okazji każdego nowego elementu w samochodzie chwalił się tym ile to kosztowało i wrzucał zdjęcia faktur. Kto rzeczywiście ma z tym problem?

Całe to wasze "modzenie" to słowo jak najbardziej trafne. Wybieg mody jak ch. W większości opiera się na tym, że ktoś kupuje ubogą wersję, a później kupuje po kolei części z modeli droższych/lepiej wyposażonych. Tak jakby nie mógł skupić się od początku na szukaniu lepszej wersji. I to cały ten wasz tuning i "pasja". A jak ktoś zacznie samemu dłubać w poszczególnych elementach, eksperymentować żeby zobaczyć co jak wygląda i z czym się je to wykracza poza jakieś śmieszne konwenanse.

Kolejnym problem niektórych ludzi jest to, że nie potrafią napisać czegoś bez wycieczek.
"Ten kolektor mi się nie podoba." Ale nie, przecież lepiej napisać "jest wieśniacki"/"zalatuje remizą"/"festyniarski". Jakby komuś za to płacili. Niektórzy mylą to forum z youngtimer.pl lub cultstyle.pl.
Tyle ode mnie.

Ostatnio edytowany przez WHT Czw 03 Lut, 2011, edytowano w sumie 2 razy

VW Zone Master
VW Zone Master

nawiazujac do wypowiedzi WHT, jedynym sensownym postepowaniem jest zaprzestanie pokazywania czegokolwiek, nie odpowiadania na setki PW i sprzedawania za darmo swojego doswiadczenia i wiedzy, wtedy ludzie maja mniej problemow ze soba i moga dalej rozwijac sie swoim tempem :)

p.s. Grzeniu, nie wiem co napisales bo obiecalem sobie ze juz nie wcisne kolejny raz "pokaz post" :)

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 45 z 300 [ 4489 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 300  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości