Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 5 z 6 [ 79 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Wto 11 Lis, 2008 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: vw/audi
poczytałem sobie tam na tym ich forum trochę.

chłopaki są do tylu jakieś 30% i twierdzą że doganiają mkI :D

gdyby wystawili tą czerwoną pandę to na pewno lepiej by się prezentowała niż to białe dziadostwo.

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

www.crazycars.pl napisał(a):

- Zaczynamy padake doganiać!na początku się wybili bo całe VW pewnie zagłosowało a ich jest z tysiąc a teraz zaczynają ludzie głosować i widać który lepszy Czekamy ....

3- 8 do 62 golfiarze zaczeli dzwonic po ciociach i wojkach!!!! a byli tacy pewni ze to my bedziemy musieli dzwonic.....
dobra zobaczymy jak bedzie pod koniec tygodnia...... jeszcze duzo czasu zostalo, ale jest dobrze

- Liczymy na rozsądek ludzi chociaż trochę znających się na tuningu!!

- PEPE napisał "kurde jak bym mial dodatki karbonowe na zderzaku to bym mial wieksze szanse "

- Poza tym WV zmiażdżył nas organizacyjnie i zrobili z tego małe show. A korek od LPG tylko dodał im animuszu.

- no cóż znowu trafiliśmy na VW..

Uśmiechałem sie jak to czytałem, a jeszcze bardziej sie dośmiałem jak pooglądałem "ich" niektore furmanki

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8165264
omg, tego nie widziałem niee

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9296079
Auto: MkIII GTI 8v 96'
glos poszedl na vw oczywiscie ;)

a tu ta nexia co wspominal norbi

http://www.forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=66074

nie kce mi sie logowac na stronie tych tuningowcow haha bo bym mu zapodal linka i bylbym ciekaw co napisze o swojej najszybszej xexi w europie haha :D

Profil    9296079

Temat postu:
VW Master
VW Master

Auto: Golf III gt
swap na 1,8 turbo ...
cytaty z ich forum

Ciekawe jest to że stefan ma zrobione auto w bardzo podobnym stylu i jego chromowany gril Wam się podoba. Zalosne.

Problem w tym że jako klub nie macie pojazdu, który prezentowal by jakiś sensowny poziom.

Z calej gamy aut zaprezentowanych TYLKO Fiat Panda posiadal jakieś namiastki sensownego tuningu. Dwa Ople ledwo trzymające sie kupy, toledo (pozyczone od taty), rozpadające się BMW nie wspominając o Nexiach typu kask Vadera ze wszechobecnym szpachlem. A szczytem wiejskiego tuningu jest instalacja gazowa w bialej z której Tede bez krępacji DARł łACHA w obecności wlaściciela.

Jedyne co teraz robicie na otarcie lez to krytyka przeciwnika.
Smiejecie się z naszego hasla: Tak się bawi...................
A jakie jest wasze? Zadne. Tak jak poziom Waszych pojazdów

Panowie. Jest takie zdanie w polskiej literaturze, które bardzo pasuje do Waszych zachowań. "Kończ Waść, wstydu oszczędź".

32 nexia 68 golf idzie do góry i dobrze jechac z padłem

no w około 2h Nexia odrobiła 8% także idzie łądnie w góre... zobaczymy jak będzie dalej ;] ja napewno oddam kilka głosów. Nexia z korkiem od gazu a golf z seryjnym radiem i jednym głośnikiem...

tuningowanymi, dla niego dobrą konkurencją byłby jakiś opel record lub ascona w culcie lub jakiś stary escorcik talkim jak np kiedyś śmigał Polody.To tyle.

Panowie, spokojnie, poczekajmy do końca tygodnia, wg mie odcinek ok, a co do głosowania to uważam, że auta nie zostały szczęśliwie dobrane, wogóle prawie wszystkie odcinki wojny wyglądały jak by to była walka german style z autami tuningowanymi inaczej, german-golf, astra, audi, tuning-nexia,bravo,kango.Wiadomo Pepe włożył wiele serca i $$ w budowę swojej nexi i nie każdemu ona może się podoba, ale najważniejsze, że właścicielowi się podoba. Co do golfa to bardzo ładny cult style i wogóle nie powinien stawać w szranki z samochodami tuningowanymi, dla niego dobrą konkurencją byłby jakiś opel record lub ascona w culcie lub jakiś stary escorcik talkim jak np kiedyś śmigał Polody.To tyle.

Hmm... Może powinienem zostawić to dla siebie ale ludzie już są znudzeni pięknymi przerobionymi autami. Wystarczy spojrzeć kto wygrał wojnę północ-południe. WV Garbus... a przecież było wiele aut w street style które powinny się bardziej podobać. Trafiliśmy w zły czas.

Poza tym WV zmiażdżył nas organizacyjnie i zrobili z tego małe show. A korek od LPG tylko dodał im animuszu.

No cóż Smile Trudny rywal Wink

no cóż znowu trafiliśmy na VW.. Ale nie ma co się poddawać, zostało jeszcze 5 dni Smile Na speedmani jak trafiłem na VW Jette to też myślałem, że pozamiatane .. A tu co maluszek dał radę z szmelcvagenem Smile Także co do Nexi to powinna schrupać tego MK1 na śniadanie Smile Pożyjemy zobaczymy Very Happy

ok u mnie pokazali korek gazu...a gazu nie ma moj blad..... ale u golfa nie pokazali ze tede 4 razy napierdalał drzwiami bo sie nie zamykaly - tak fajnie spasowane, a SUPRE KARBONU tez nie pokazali - german style - karbon ????
a naszych wypoedzi o golfie tez nie byl.... wiec ***** nikt nie powie ze program byl obiektywny

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

no faktycznie jak sie to poczyta to wychodzi niezła komedia :D najlepiej to niech jeszcze tvn turbo do sądu podadza bo sa nie obiektywni wobec dełu "korełańskiego wojownika" nexi niee no śmieszne

Moja Machina prace trwają :)
viewtopic.php?t=33729

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7712923
Auto: brak.
nawet nie umieja poprawnie napisac VW :zly: :<: :ała: <:<

Profil    7712923

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

taka tam fotka nexxxi
Image

Moja Machina prace trwają :)
viewtopic.php?t=33729

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5
Auto: MK2 2.0 16V, BMW 5 E39 Touring
"mysle ze golfa poniszczyla by zwykla nexia na dobrym zawiasie i felunku z kilkoma drobnymi przerobkami typu przyciemnione lampy,gril , dokladka i moze lekko przyciemnione szybki "

Co prawda zdanie wyrwane z kontekstu ale mnie rozsmieszylo :D

Profil    5

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3467489
Auto: 81' Jetta
jezeli dobrze uslyszalem to jak nexia hamowala jak byl przed nia rowerzysta to tak pieknie solidnie po koreansku piszcza hamulce hehe. nie ma tu co komentowac wszystko widac a i tede tez wyrazil swoim podejsciem zdanie o autach

www.bikepics.com/members/domier
 Profil    3467489

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5
Auto: MK2 2.0 16V, BMW 5 E39 Touring
Jesli bysmy mieli na powazne o tym dyskutować to nie warto. Dwa rozne swiaty, tak jak bysmy chcieli porownac np. Boksera i Szachiste, niby obaj sportowcy.. Ale jesli juz przyszlo oceniac ogolem nie czepiajac sie szczegołow wypada to tak mniej wiecej
Golf na plus - lakier, koła, jednostka i porządek pod maską
Nexia na plus - silnik i turbo

Profil    5

Temat postu:
PostWysłany: Śro 12 Lis, 2008 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 16118901
Auto: Volkswagen Golf III Cabrio USA
Golf robi masakre, a nexia nie ma czym.Ja juz nie mogłem ogladac tej nexi jak usłyszłam tekst co zostało z seryjnego auta.Tylko w pis w dowodzie - to palnołem smichem.Tyle co moge powiedziedziec, 2 inne swiaty.A w tej bitwie Golf wychodze jako zwyciesca.Na tym zakocze moja skromna wypowiedz.

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
jak napisalem w drugim temacie :

krotko w jednym zdaniu bez wysmiewania kogo kolwiek:

nie podoba mi sie ani jedno ani drugie

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf GLS 77' Automatic
mi tam golf pasuje. nie jestem jakimś skrajnym lewicowcem. W zasadzie to bym nie strtował wogóle takim golfem z jakimś dałnem. Wiem co mam i mi wystarczy a nie tam się zniżać do poziomu Shitu! hehe Tede też dziwny koleś. No ale moze się nadaje do TVNu.

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
nie wiem po co ta jechana na LPG kazdy zasile fure tym co mu akurat podpasuje... jako ze tede na tuningu zna sie mniej wiecej tak jak ja na rapie czy co on tam tworzy to jego zdanie nie jest tez dla mnie wyrocznia (a wrecz przeciwnie) co do golfa to o 1" za duze felgi co do nexi... no coz daewoo... to zawsze bedzie daweoo... nie podoba mi sie bryla nadwozia srodek, styl przerobek i popekana farba ktora widac w kilku jeciach

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 5 z 6 [ 79 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości