Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 42 z 57 [ 854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 57  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Wto 13 Sty, 2009 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9144729
Auto: seat ibiza
PANOWIE!Z samochodem to jak z kobietą liczy się wnętrze,bo wygląd zewnętrzny można zawsze zmienić :D :D :D YAMSCHAważne,żebyś TY czuł się w nim o.k.Zmiany teraz można robić na bieżąco... :-D :-D :-D .Najważniejsze,że serceCorrado wciąż bije...i pozwól mu przez krętą drogę prowadzić siebie....

Nie wygląda tak źle jak myślałam pewnie kwestia przyzwyczajenia....Pozdrawiam :-D :-D :-D

Profil    9144729

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: golf mk2
YaMsChA, cieszę się, że w udało Ci się odnowić auto po wypadku, wreszcie w nadchodzącym sezonie będziesz mógł odwiedzać zloty zasiadając za kierownicą własnego projektu.
Odnośnie koloru, nie spodziewałem się bieli, więc dla mnie to spore zaskoczenie.

Temat postu:
vw P.I.M.P.uś
vw P.I.M.P.uś
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 364477
Tlen: praks@tlen.pl
Auto: Corrsche vr6T
kola w polysky wygladaly by lepiej nawet cale czarne :)

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
ja pitole zas jak czytam niektóre komenty to mnie mdli... chłopak dopiero wyjechal z lakierni..poskłada i odpalił auto.. a juz to nie tak to nie tak... Polska to chyba jedyny tkai kraj z takimi marudami które ciezko zadowolic

Praks, to był tylko zart z zukowym kolorem

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
vw P.I.M.P.uś
vw P.I.M.P.uś
Awatar użytkownika

Kevin napisał(a):
ja pitole zas jak czytam niektóre komenty to mnie mdli... chłopak dopiero wyjechal z lakierni..poskłada i odpalił auto.. a juz to nie tak to nie tak... Polska to chyba jedyny tkai kraj z takimi marudami które ciezko zadowolic

pokazujac auto trza sie liczyc z komentami...
jest tyle marudzenia bo byla wielka przedpremierowa gatka ito jaki to nie bedzie i w ogole a wyszedl zwyklak...wiec co sie dziwisz :) szacunek jak juz pisalem za odbudowe bo nie jeden by sobie darowal i czekamy na dalsze prace :) napewno czyms nas jeszcze yam zaskoczy :)

a ty zakalo rodziny to te zarty woesz...czekaj sue tylko spotkamy :P

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Praks napisał(a):
jest tyle marudzenia bo byla wielka przedpremierowa

czyli wychodzi lepiej nic nie pisac.. nic nie pokazywac.... tylko w tkaim razie po co te forum...

Praks napisał(a):
a ty zakalo rodziny to te zarty woesz...czekaj sue tylko spotkamy

to samo moge powiredziec :P

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6626948
Auto: Golf 2, Polo 9n
Kevin napisał(a):

Z tego co pamiętam to podobnie było z Twoim mk3.. :D
Jak mi sam mówiłeś czasem fota nie oddaje rzeczywistości :ok:

Profil    6626948

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7698529
Auto: Fabia NJ MC MY17
Skoro sugestie dot. poprawek to ja powiem tak. Największy problem dla Corridy stanowią narazie koła, bo na fotach wygląda niczym jakby założono mu czarne stalki i wg mnie to ten brak "czegoś". Gdyby kółko było w jasnej tonacji, zupełnie inaczej by się to prezentowało - dobre koło to w końcu połowa sukcesu no nie? ;) Frontu bym się w ogóle nie tykał już. Ten grill z tą czarną brewką i tymi lampami nadaje bardzo fajnego kontrastu, którego brakuje tamtemu białasowi pokazanego przez Praksia - po prostu zlewa się z całością, a sytuację ratuje tam czarny dach. Na tył tak jak Wujek Lookaz Ci Szefie powiedział, czarne Helle i będzie komplet. Uzupełnisz to jasnymi kółkami i sam się zdziwisz jak wiele się zmieniło, zmieniając tylko detale :) Ale i tak jest zaje**scie że wybrałeś biały - to mi się najbardziej w tym aucie podoba, ale o tym już mówiłem wcześniej ook

PozdróVWki ;)

2007: IST Jarocin-Kotlin, 4.Cult-Style Saisonauftakt, 12.Internationales VW Blasen - EuroSpeedway Lausitz
2008: 5.Cult-Style Saisonauftakt
2009: 2.Wolfsgruppe VAG Event
2010: 7.Cult-Style Saisonauftakt
 Profil    7698529

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Komar_Boston napisał(a):
Skoro sugestie dot. poprawek to ja powiem tak. Największy problem dla Corridy stanowią narazie koła, bo na fotach wygląda niczym jakby założono mu czarne stalki i wg mnie to ten brak "czegoś". Gdyby kółko było w jasnej tonacji, zupełnie inaczej by się to prezentowało - dobre koło to w końcu połowa sukcesu no nie? Frontu bym się w ogóle nie tykał już. Ten grill z tą czarną brewką i tymi lampami nadaje bardzo fajnego kontrastu, którego brakuje tamtemu białasowi pokazanego przez Praksia - po prostu zlewa się z całością, a sytuację ratuje tam czarny dach. Na tył tak jak Wujek Lookaz Ci Szefie powiedział, czarne Helle i będzie komplet. Uzupełnisz to jasnymi kółkami i sam się zdziwisz jak wiele się zmieniło, zmieniając tylko detale Ale i tak jest zaje**scie że wybrałeś biały - to mi się najbardziej w tym aucie podoba, ale o tym już mówiłem wcześniej

a czemu wszystko musi byc tak jak ogólnie sie przyjeło??? musza byc kontrasty? kola w polere czy polysk itp... dajmy chlopakowi pocieszyc sie tym ze po wielkich bojach w koncu udzyskał swojegio corra

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2686554
Auto: Vw Touran
jest zajebiaszczo,jakąś 19 stke tam widziałbym w bieli i na psssyt,psssyt ,DuB i miodek :ok:

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

HAWAJ napisał(a):
jakąś 19 stke
coooo no bez przesady

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Corrado
oj...szkoda że nie mam czasu teraz odpisać, ale wieczorem nadrobię ;). co tam jeszcze nie tak z tą białą plamą wg was?

Image

Temat postu:
vw P.I.M.P.uś
vw P.I.M.P.uś
Awatar użytkownika

YaMsChA, dla mnie tylko zmiana lamp i kola w polysk czarny i nic wecej ruszac nie trzeba :) bialy jst git pod wrunkiem ze sie go czyms podkresli :)

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8398782
Auto: Golf V GTI
A mi sie podoba ze jest bialy , kazdy ma swoje wizje i twoja mi sie jak najbardziej podoba , ja chwilowo jestem na etapie ze widzialbym tutaj lampy ori dymione i grill ze znaczkiem , obrys w zderzaku jasny i na tyl lampy cale czerwone albo cos w tym stylu a kola 8 i 9 cali C2 porsche , mam nadzieje ze zobacze śnieżyne na żywo :-D

Profil    8398782

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7698529
Auto: Fabia NJ MC MY17
Kevin napisał(a):
Komar_Boston napisał(a):
Skoro sugestie dot. poprawek to ja powiem tak. Największy problem dla Corridy stanowią narazie koła, bo na fotach wygląda niczym jakby założono mu czarne stalki i wg mnie to ten brak "czegoś". Gdyby kółko było w jasnej tonacji, zupełnie inaczej by się to prezentowało - dobre koło to w końcu połowa sukcesu no nie? Frontu bym się w ogóle nie tykał już. Ten grill z tą czarną brewką i tymi lampami nadaje bardzo fajnego kontrastu, którego brakuje tamtemu białasowi pokazanego przez Praksia - po prostu zlewa się z całością, a sytuację ratuje tam czarny dach. Na tył tak jak Wujek Lookaz Ci Szefie powiedział, czarne Helle i będzie komplet. Uzupełnisz to jasnymi kółkami i sam się zdziwisz jak wiele się zmieniło, zmieniając tylko detale Ale i tak jest zaje**scie że wybrałeś biały - to mi się najbardziej w tym aucie podoba, ale o tym już mówiłem wcześniej

a czemu wszystko musi byc tak jak ogólnie sie przyjeło??? musza byc kontrasty? kola w polere czy polysk itp...

Znajdź mi jakiś większy kontrast w swoim aucie prócz kół i lamp na tył to zwrócę Ci honor :P Dlaczego powinien być kontrast? Elementy, zlewają się ze sobą nie wzbudzają mniej lub bardziej zamierzonego zainteresowania. Szeroko pojęty projekt ma zwykle budzić kontrowersje, cieszyć oko właściciela oraz budzić zainteresowanie wokół. Nie miałem tutaj konkretnie na myśli żadnej polerki czy połysku. Generalnie rzecz biorąc wcale się tak nie przyjęło, że musi być kontrast. Do niedawna ludzie kochali się w ciemnych tonacjach, przez co większość przeprowadzonych zmian zlewała się i z trudem z daleka dało się zauważyć szereg zmian. Ok, w culcie rzucają się detale w oczy bo to bagaj, to szachownica, ale w takim Germanie np trzeba się już przypatrzeć. Osobiście dość mam już tych wszystkich ciemnych kolorów, bo przyjął się stereotyp, że czarny, granat i wszystkie inne tego typu są cool. Nie prawda. Cool są kolory rzucające się w oczy (nie mylić z oczoje**ymi) jak np tutaj kolor Yama. Nawet gdyby wyjechał żółty to powiedziałbym praktycznie to samo. Rzuca się w oczy, budzi kontrowersje i o to chodzi, a nie jest kolejnym mdłym ciemnym odcieniem mieszającym się w tłum. Diabeł tkwi w szczegółach, szkoda tylko, że często są przysłaniane "maską" w postaci ciemnego image'u ;) M.in dlatego jestem ZA wizją Yamy i sugeruje takie a nie inne poprawki na przyszłość, na co zresztą sam liczy ;)

PozdróVWki ;)

2007: IST Jarocin-Kotlin, 4.Cult-Style Saisonauftakt, 12.Internationales VW Blasen - EuroSpeedway Lausitz
2008: 5.Cult-Style Saisonauftakt
2009: 2.Wolfsgruppe VAG Event
2010: 7.Cult-Style Saisonauftakt
 Profil    7698529

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 42 z 57 [ 854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 57  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość