Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
| Strona 1 z 1 [ 7 posty(ów) ] |
| HoPeK | Temat postu: Re: jetta mk2 skrzynia od diesla do bezyny |
||||||
Rejestracja: Nie 15 Paź, 2006 Posty: 488 Skąd: Lędziny Gadu-Gadu: 7278920 Auto: 2x MKII 5D 1x MKII 3D :) |
|
||||||
|
|
|||||||
| turpik | Temat postu: Re: jetta mk2 skrzynia od diesla do bezyny |
||||||
Rejestracja: Wto 09 Paź, 2007 Posty: 7468 Skąd: Bolesławiec Gadu-Gadu: 8234490 Auto: mk2 tdi++, quattro |
|
||||||
|
|
|||||||
| lucek | Temat postu: Re: [jetta mk2] Skrzynia od diesla do benzyny |
||||||
Rejestracja: Śro 23 Lis, 2005 Posty: 3269 Gadu-Gadu: 0 Auto: golf mk2 |
|
||||||
|
|
|||||||
| dawid | Temat postu: Re: [jetta mk2] Skrzynia od diesla do benzyny |
||||||
Rejestracja: Nie 24 Wrz, 2006 Posty: 2711 Skąd: Gostyń Gadu-Gadu: 0 Auto: vw/audi |
|
||||||
|
|
|||||||
| Cieluś | Temat postu: Re: [jetta mk2] Skrzynia od diesla do benzyny |
||||||
Rejestracja: Nie 21 Paź, 2007 Posty: 1907 Skąd: WOB Gadu-Gadu: 7794324 Skype: ciellak Auto: Jetta Coupe |
|
||||||
|
|
|||||||
| dawid | Temat postu: Re: [jetta mk2] Skrzynia od diesla do benzyny |
||||||
Rejestracja: Nie 24 Wrz, 2006 Posty: 2711 Skąd: Gostyń Gadu-Gadu: 0 Auto: vw/audi |
|
||||||
|
|
|||||||
| Strona 1 z 1 [ 7 posty(ów) ] |
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

ale spalanie mi spadło i to mocno i na trasie bez problemu 160-180 się jedzie w ciszy, a wcześniej na 2Y przy prędkościach w granicach 180km/h juz wył silnik i to dość mocno, co było uciążliwe na dłuższą metę. Tak więc jak zakładałem tą skrzynkę to było to manewr na max miesiąc, ale chyba tak zostanie bo autem ścigać się nie mam zamiaru, a tyle co mi trzeba do wyprzedzania i chwilowego poszalenia to w zupełności mi wystarczy.