Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 1 z 1 [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Regeneracja po urazach i kontuzjach – jak SARMy po
PostWysłany: Pon 18 Maj, 2026 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Gadu-Gadu: 3
Auto: 2102
Cześć wszystkim, na podsumowanie tej serii wpisów chciałbym opowiedzieć o nieco innym, bardziej medycznym zastosowaniu, jakie mają niektóre SARMy. Pół roku temu nabawiłem się bolesnego naciągnięcia stożka rotatorów w barku, co całkowicie wykluczyło mnie z treningów siłowych. Zamiast brać silne, niszczące żołądek leki przeciwzapalne, postanowiłem wykorzystać regeneracyjne właściwości Ostaryny w połączeniu z Ibutamorenem.

Ten specyficzny duet zdziałał cuda. Ostaryna przyspieszyła regenerację tkanek miękkich w stawie, a MK-677 podbijając hormon wzrostu i IGF-1, drastycznie przyspieszył ogólne gojenie się mikrourazów. Po niespełna dwóch miesiącach wróciłem do pełnych treningów bez jakiegokolwiek bólu. Jeśli zmagacie się z przewlekłymi kontuzjami, warto rozważyć te środki. Ja swoje preparaty lecznicze kupowałem ze sprawdzonego sklepu online pod adresem https://kupsteroidy.pl/kategoria-produktu/sarmy/ i to była najlepsza decyzja rehabilitacyjna. Pamiętajcie jednak, że suplementacja to dodatek do mądrej fizjoterapii. Powodzenia i zdrówka życzę!

Profil    3

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 1 z 1 [ 1 post ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości