Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 2 z 2 [ 29 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Wto 01 Kwi, 2008 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Bilu., mozesz mi wytlumaczyc jakie ostrzezenie bo nie bardzo rozumiem?

Temat postu:
VW Zone Admin
VW Zone Admin
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1722539
Auto: T5 TDI ;) CLS CDI by H&R,
no nie moge... mckano, nie czytal regulaminu... z racji tego, ze jestes nowy nie dostaniesz z gory za to! wywal obrazek z podpisu! :ała:

Profil    1722539

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

własnie teraz pzreczytałem kolego .....

4.2. Podpisy użytkowników (sygnaturka) powinny mieścić się w 5 liniach i nie zawierać treści niezgodnych z polskim prawem lub powszechnie uważanych za wulgarne. W podpisie zabronione jest umieszczanie obrazków w postaci bannerów, buttonów i wszelkich obrazków. Nie dotyczy to członków grupy Ekipa VW Zone.
4.3. W podpisie (pod avatarem) zabrania się używania słów: admin, administrator, moderator oraz podobnych słów, które mogłyby świadczyć o przynależności do władzy forum.
4.4. Avatary mogą posiadać szerokość nie większą niż 140 pikseli, wysokość nie większą niż 140 pikseli i rozmiar nie większy niż 49kB, zabrania się stosowania dużych objętościowo lub animowanych avatarów. Ułatwia to czytelność oraz szybkość ładowania się forum. Zabronione w nich jest używanie obrazów i tekstów niezgodnych z polskim prawem i ogólnie uważanych za obraźliwe, zwłaszcza w odniesieniu do innych marek.

gdzie tu jest coś wspomniane o tym?

[ Dodano: Wto 01 Kwi, 2008 ]
chyba o to chodzi? 4.2. Podpisy użytkowników (sygnaturka) powinny mieścić się w 5 liniach i nie zawierać treści niezgodnych z polskim prawem lub powszechnie uważanych za wulgarne. W podpisie zabronione jest umieszczanie obrazków w postaci bannerów, buttonów i wszelkich obrazków. Nie dotyczy to członków grupy Ekipa VW Zone.

:):) sorry

Temat postu:
PostWysłany: Czw 03 Kwi, 2008 
VW User
VW User

Gadu-Gadu: 0
Auto: Volkswagen
CO do homologacji.... eh ja mam presidenta niby jest homo gdzies to zgubiłem i mam ogólnie niebieskich w..... Mandat możesz dostać za gadanie podczas jazdy.... ale to też jest ciężko wykręcić. Fakty są takie że podczas kontroli (nawet w stolicy wiem bo śmigam) Niebiescy nawet stanu opon nie sprawdzają.... a co dopiero homologacje radia... (może nawet nie wiedzą że takowa jest hehe)
Moje zdanie jest takie jak Kup Unidena 520 Xl + jakiś długi BAT(antena) będziesz na maxa zadowolony a co do pałek to zawsze można radio wyłączyć podczas kontroli i powiedzieć że jest popsute od roku..... No sie nagadałem jak by co pisz na gg to poradze pozdro

AAAAAAAA i jeszcze jedno z moim radyjkiem przez rok zrobiłem 50 tys km po naszych drogach przez ten czas jakies 7 kontroli i żaden nie sprawdzał niczego oprócz dokumentów... wywnioskuj sam :D

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

nie, no to że sprawdzają radia to bzdura, mój brat miał kiedys praktyki w drogówce, to jak się go teraz zapytałem to powiedział że nawet by nie pomyslał że na CB są papiery jakieś :)

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1236083
Auto: MK4 R32@3.6 FSI
Allroad @ 1.9 TDI PD+
Tak się składa że mam super zestaw dla Ciebie :)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=340850315

W razie co --> PW

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

To rozumiem, że z tych homologowanych Alany całkowicie się nie sprawdzą i będzie kupa, tak, nawet z dobrą anteną?

Temat postu:
VW Zone Admin
VW Zone Admin
Awatar użytkownika

alan 100 i 199 to stare ONWY!! szuowfony jak nic! jedyna dobra ONWA byla MKI!! reszt to szmelc!!

Profil    1722539

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Wniosek z tematu taki, że nie można kupić w miarę dobrego CB bez anteny poniżej 200zł ;)

Temat postu:
PostWysłany: Pią 04 Kwi, 2008 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

ja nie wiem, mam alana i kompletnie na niego nie narzekam, bata mam prawie 1.60 metra, ściąga prześlicznie i do osobówki lepszego nie chce, nie kupuj kiczu za 85zł, dla zwykłego kierowcy midland alan bedzie luxus w 100% i nie słuchaj że cośx trzeszczy, chyba że ktoś ma porównanie z jakims presidentem za 1200zł to uwierze, a tak to nie ma szans, jeśli amsz wszystko dobrze nastrojone

Temat postu:
VW Zone Admin
VW Zone Admin
Awatar użytkownika

krupi napisał(a):
Wniosek z tematu taki, że nie można kupić w miarę dobrego CB bez anteny poniżej 200zł

sprawa jest taka, ze radia nadaja sie poza maisto! w miescie zbieraja wszystko co tylko mozliwe, od suszarek do wlosowa po kuchenki mikrofalowe! juz nie bede pisal, co sie dzieje, jak podjedzie jakis szynobus... w tym roku bedzie juz 13 lat jak sie zaczalem zajmowac CB i nikt mi kitu nie wcisnie!

Profil    1722539

Temat postu: uniden?
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Cytuj:
sprawa jest taka, ze radia nadaja sie poza maisto!

a co jeśli ja większość tras przemierzam przez miasto? i chodzi mi głównie o to żeby się dowiedzieć gdzie korki są a gdzie niema bo w 3mieście to loteria rożnie z tym bywa, raz tędy a raz tamtędy lepiej....

czyli wniosek z tego tematu taki że jednak najkorzystniej brać tego unidena i mieć wyje.....ne na homologację?

i jeszcze kwestia anteny, bo długi bat niezbyt mi pasi pod wzgledem estetycznym głównie, tylko pytanie czy te małe anteny maja rzeczywiście o wiele gorszy zasięg??

Temat postu:
VW Zone Admin
VW Zone Admin
Awatar użytkownika

wiele gorszy nie! ale nie sa takie dobre jak te dlugie ;)

Profil    1722539

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Bilu. napisał(a):
krupi napisał(a):
Wniosek z tematu taki, że nie można kupić w miarę dobrego CB bez anteny poniżej 200zł

sprawa jest taka, ze radia nadaja sie poza maisto!...!

Właśnie dokładnie o to chodzi - radio na trasę :) Czyli w tym przedziale cenowym nic homologowanego się nie dostanie :(

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 2 z 2 [ 29 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość