Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
| Strona 1 z 1 [ 7 posty(ów) ] |
| Youri | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| thomase | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| micab | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Pon 09 Maj, 2005 Posty: 46 Skąd: wełtyń k/szczecina |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| sebawow | Temat postu: |
|||||
|
|||||
|
|
||||||
| Strona 1 z 1 [ 7 posty(ów) ] |
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

Dokladniej sytuacja wyglada tak.. Kontrolka od kierunków lekko swieci w momencie kiedy kierunki sa wylaczone, a jak wlaczierunkowskaz lub awaryjne to w tedy zaswieca sie na jasno no i nic nie mruga, ani dioda ani kierunki, kierunki przy okazji w ogole nie swieca, zastanawiam sie gdzie moze byc przekaznik od kierunkow bo nie moge znalezc. Moze ktos mial podobna sytuacje? Pajak jest raczej dobry poniewaz jak wlacze postojowki kierunkami to dzialaja wiec chyba przekazniki albo gdzies jest jakies zwarcie. Ja jestem w tym momencie 100km od domu a jutro mam wracac a bez kierunkow to tak troche nie teges.... 
sprawdziłem wszystko, przekaźnik też i niestety nic niepomogło.....a okazało się, że skrzynka bezpieczników musiała się gdzieś nadpalić na stykach ze starości i poprostu niepodawała napięcia.......teraz mam poprostu zrobione obejście, tzn kabelkiem podane pod bezpiecznik napięcie z innego bezpiecznika, oczywiście jest to rozwiązanie przejściowe....ale przynajmniej mam kierunki do czasu póki nie naprawię skrzynki.....