Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 31 z 65 [ 962 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 65  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Nie 16 Kwi, 2006 
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

moment napisał(a):
no no całkiem nieżle ci wyszły felgi
dawno mnie tu nie było( praca w terenie) a ja jak narazie mam tylko 2 felgi i narazie sie nie zapowiada ze bym miał czas na pozostałe :(

No fakt - do polerki "nieco" czasu trzeba mieć. Mi ciężko było ten czas znaleźć (szkoła, praca itd.) i dlatego swoje RMy polerowałem od grudnia do kwietnia :$

Corrado VR6 SLC
Passat B5 2.8 V6 4Moion

Image

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Przemo_87 napisał(a):

No to życze powodzenia w drobnych zmianach :ok:

Pozdro ;)

Dzięki ;)

Corrado VR6 SLC
Passat B5 2.8 V6 4Moion

Image

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

RoleK napisał(a):
Może Bonk wkońcu usunie tą antenke z błotnika :D

A żeś się uczepił tej anteny :P Antena jak na razie zostanie na swoim miejscu i nic nie zapowiada aby powędrowała gdzie indziej ;)

Corrado VR6 SLC
Passat B5 2.8 V6 4Moion

Image

Temat postu:
PostWysłany: Wto 18 Kwi, 2006 
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Witam ;)

Ostatnio miałem okazję potestować BLOSa przy wyższych prędkościach (po prostu musiałem nauczyć pokory pewnego kierowcę Golfa mk4 TDi ;) ) Ze zdziwieniem zauważyłem że bardzo ładnie ten sprytny wynalazek się sprawuje ;) Nie sprawdzałem ile da się na nim pocisnąć na maxa ale 200km/h osiągnąłem bez większego trudu :-D Powyżej 200km/h jakoś nie mam zbytniej ochoty jeździć autkiem które waży zaledwie 900kg... Tak czy inaczej autko pomino instalacji gazowej nie ucierpiało na prędkości maksymalnej ;) Na przyspieszeniu także bo jakoś te mk4 TDi (czerwone "i") jakoś nie mogło dorównać osiągom mojego leciwego już GTI ;)

PozdróVWka ;)
.
.
.

Corrado VR6 SLC
Passat B5 2.8 V6 4Moion

Image

Temat postu:
PostWysłany: Śro 19 Kwi, 2006 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Musze się z Tobą zgodzić w 100% ja zastosowałem BLOS-a w ABF-ie i też jestem bardzo zadowolony... w zeszłym sezonie ze zwęrzką nie dawałem rady nawet astrze GSI 2.0 v8 no coment ale odkąd założyłem BLOS-a sytuacja się zmieniła... zmieniła i to ostro.. :ok:

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6469444
Auto: Golf 4 2.0 benzyna...
Witam Cie B_O_N_K_!dawno tu nie bylem ale po przeczytaniu tych wszystkich postow wiem juz wszystko i jestem pelen podziwu dla twojego autka i BBS-ow!naprawde niezle to wyszlo!!!!

Pozdro

Profil    6469444

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

bigskiba napisał(a):
Witam Cie B_O_N_K_!dawno tu nie bylem ale po przeczytaniu tych wszystkich postow wiem juz wszystko i jestem pelen podziwu dla twojego autka i BBS-ow!naprawde niezle to wyszlo!!!!

Pozdro

Dzięki ;)

PozdróVWka ;)

Temat postu:
PostWysłany: Czw 20 Kwi, 2006 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

19 stron :D ale lektura
Od 7 rano do 10 czytałem dziś wsio :)
Nawet na jednej stronie znalazłem w tle swojego ex Golfika ( to się tu zareklamuje --> KUPIĘ 3’ke GTI :) )
Naprawdę kupa pracy i podziwu za wytrwałoś, zwłaszcza przy felgach. RE5PECT jak by to Ali G powiedział :)
Mimo, że to wątek o twoim autku to dowiedziałem się dużo ciekawych rzeczy na inne tematy jak z tym lpg. Ponieważ zamierzam gazować następne auto to istotna sprawa dla mnie.
Nie mam teraz netu w domu bo zmieniłem adres zamieszkania ale staram się nadrabiać zaległości w pracy :)
Mam nadzieje, że będzie jakiś zlocik w łomży znowu i że przyjedziesz, a co najważniejsze że ja kupię do tego czasu auto (reklama numer 2 --> KUPIĘ 3’ke GTI :) )
Golf I klasa, ale chyba nikt nie wspomniał o pracy silnika, no i bajerku jaki zrobił nolnejm z obudową filtra powietrza. Pracuje jak VR!
Pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś spocie o ile będę miał się czymś zaprezentować (reklama numer 3 --> KUPIĘ 3’ke GTI :) )

PS. Byłem w okolicy w poniedziałek, w Augustowie, macie kulturalną policję, brat zabłądził w drodze do sanatorium i mimo iż nas zatrzymali i chcieli wlepić mandat za brak pasów u tylnych pasażerów (200pln), to po zwrocie dokumentów usłyszałem tylko gdzie mam skręcać i miłego dnia.

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

azizi napisał(a):
19 stron :D ale lektura
Od 7 rano do 10 czytałem dziś wsio :)
Nawet na jednej stronie znalazłem w tle swojego ex Golfika ( to się tu zareklamuje --> KUPIĘ 3’ke GTI :) )
Naprawdę kupa pracy i podziwu za wytrwałoś, zwłaszcza przy felgach. RE5PECT jak by to Ali G powiedział :)
Mimo, że to wątek o twoim autku to dowiedziałem się dużo ciekawych rzeczy na inne tematy jak z tym lpg. Ponieważ zamierzam gazować następne auto to istotna sprawa dla mnie.
Nie mam teraz netu w domu bo zmieniłem adres zamieszkania ale staram się nadrabiać zaległości w pracy :)
Mam nadzieje, że będzie jakiś zlocik w łomży znowu i że przyjedziesz, a co najważniejsze że ja kupię do tego czasu auto (reklama numer 2 --> KUPIĘ 3’ke GTI :) )
Golf I klasa, ale chyba nikt nie wspomniał o pracy silnika, no i bajerku jaki zrobił nolnejm z obudową filtra powietrza. Pracuje jak VR!
Pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś spocie o ile będę miał się czymś zaprezentować (reklama numer 3 --> KUPIĘ 3’ke GTI :) )

PS. Byłem w okolicy w poniedziałek, w Augustowie, macie kulturalną policję, brat zabłądził w drodze do sanatorium i mimo iż nas zatrzymali i chcieli wlepić mandat za brak pasów u tylnych pasażerów (200pln), to po zwrocie dokumentów usłyszałem tylko gdzie mam skręcać i miłego dnia.

Witam ;)

19 stron... troszkę się tego uzbierało ;) Mam nadzieję że historię mojego autka jest w miarę ciekawa i podczas czytania nie przysypiałeś z nudów ;)

Hmmm... no fakt, nikt nie wspomniał o pracy silnika i dźwięku jaki wydaje autko - no faktycznie, autko brzmi... "ciekawie"... ale to trzeba usłyszeć na żywo ;) Muszę przyznać że kilka osób po usłyszeniu tego dźwięku było przekonanych że pod maską siedzi VR6 ;)

Planujesz kupno mk3 GTI? Ja na Twoim miejscu szukałbym GTI 20 jahre - po prostu ta wersja ma w sobie to coś ;) Niestety za ładny okaz 20 jahre trzeba nieźle zaplacić ale... coś za coś :$ Tak czy inaczej mam nadzieję że uda Ci się upolować ładnego GTIka, z którego będziesz zadowolony ;)

Co do spotów to nie słyszałem aby w okolicy ktoś planował jakieś spotkanie. Jedynie w Białymstoku na lotnisku na Krywlanach co niedzielę spotykaja się grupka osób aby pogadać troszkę i stanąć czasem na kresce ;) A tak przy okazji to chyba nie muszę wspominać że wybieram się na majóVWkę do Warszawy ;)

Jeśli chodzi o policję w Augustowie to faktycznie nie ma na co narzekać. Jestem zatrzymywany dosyć często i ani razu nie miałem żadnych problemów ;) Co ciekawsze nawet darowali mi podwójną ciągłą w centrum miasta ;)

PozdróVWka i życzę powodzenia w polowaniu na nowe autko ;)

PS: Do sanatorium faktycznie ciężko trafić jeśli wybiera się ktoś tam pierwszy raz i nie zna miasta. Niestety ja tą drogę znam aż za bardzo... :$
.
.
.

Corrado VR6 SLC
Passat B5 2.8 V6 4Moion

Image

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

most jest fajny :), zresztą cała ta brukwana droga, jak lipowa w Białym :) musi niźle trzęś na glebie
co do 20 jahre nie mam kasy na takiego, ok 94 roku czegoś szukam, tak jak mam w poście najlepiej 5d i czarny :) no ale i za innymi sie rozglądam

u was to za duzo komisów nie ma, a i nie widziałem nic dla siebie tam

co do wątku chyba fakt przeczytania wszytkiego za jednym razem sam za siebie mówi że ciekawie i wciągająco się wątek ciągnie i z dobrym zakończeniem jednej z akcji (fele) :)

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

azizi napisał(a):
most jest fajny :), zresztą cała ta brukwana droga, jak lipowa w Białym :) musi niźle trzęś na glebie
co do 20 jahre nie mam kasy na takiego, ok 94 roku czegoś szukam, tak jak mam w poście najlepiej 5d i czarny :) no ale i za innymi sie rozglądam

u was to za duzo komisów nie ma, a i nie widziałem nic dla siebie tam

co do wątku chyba fakt przeczytania wszytkiego za jednym razem sam za siebie mówi że ciekawie i wciągająco się wątek ciągnie i z dobrym zakończeniem jednej z akcji (fele) :)

Fakt, ul. Mostowa wygląda całkiem fajnie ;) Szczególnie nocą ;) Tyle tylko że jakoś nie przepadam jeździć tą ulicą swoim Golfikiem... zbyt nierówno jak na glebę którą mam w autku :$

Co do komisów to są u nas dwa ale jest to bardziej parodia niż miejsce gdzie można szukać sobie autka :ała:

Pozdrawiam i jeszcze raz życzę udanego "polowania" na GTI :ok:

Corrado VR6 SLC
Passat B5 2.8 V6 4Moion

Image

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

sanatorium fajne i jezioro, tam gdzieś powinieneś swojego golfika sfotogafować

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

azizi napisał(a):
sanatorium fajne i jezioro, tam gdzieś powinieneś swojego golfika sfotogafować

W sanatorim byłem na zabiegach (problemy z kolanami) i wolałbym nie mieć więcej potrzeby odwiedzać tego miejsca... A nad jezioro to raczej Golfikiem nie podjadę blisko bo doszły opony o niższym niż wcześniej profilu i od ziemi do zderzaka mam nicałe 10cm :$

PozdróVWka ;)
.
.
.

Corrado VR6 SLC
Passat B5 2.8 V6 4Moion

Image

Temat postu:
PostWysłany: Sob 22 Kwi, 2006 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Audi S3 1.8T 330KM
Coś ode mnie:
http://img61.imageshack.us/img61/286/gn12fm.jpg
http://img122.imageshack.us/my.php?image=gn25qu.jpg
http://img163.imageshack.us/my.php?image=gn39xm.jpg
http://img160.imageshack.us/my.php?image=gn49rd.jpg
http://img92.imageshack.us/my.php?image=gn54pi.jpg
http://img97.imageshack.us/my.php?image=gn64cm.jpg
http://img20.imageshack.us/my.php?image=gn78xp.jpg
http://img186.imageshack.us/my.php?image=gn80bf.jpg
http://img188.imageshack.us/my.php?image=gn97wi.jpg
http://img188.imageshack.us/my.php?image=gn107gs.jpg
http://img188.imageshack.us/my.php?image=gn110pn.jpg
;) :ok:

Temat postu:
PostWysłany: Sob 22 Kwi, 2006 
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Dzięki Rapix, dzięki jamajama

Właśnie takich fotek szukałem ;) Chciałem pomęczyć o nie Nolnejma ale jakoś nie mam z nim kontaktu :smutny:

Jeszcze raz dzięki ;)

Corrado VR6 SLC
Passat B5 2.8 V6 4Moion

Image

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 31 z 65 [ 962 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 65  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości