Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Przejdź do VW Zone | Nawigacja:  Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Zaawansowane projekty » Projekty zakończone

| Strona 48 z 244 [ 3657 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 244 Następna | 
| Kevin |  Temat postu:  | ||||||
| 
 Rejestracja: Sob 21 Sie, 2004 Posty: 5280 Skąd: Worthersee Gadu-Gadu: 1197028 Auto: Golf VI R36T | 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| loniek |  Temat postu:  | ||||||
| 
 Rejestracja: Nie 24 Kwi, 2005 Posty: 3054 Skąd: poznań,słupca | 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| 
 Rejestracja: Sob 21 Sie, 2004 Posty: 5280 Skąd: Worthersee Gadu-Gadu: 1197028 Auto: Golf VI R36T | 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| vw.motor.sport |  Temat postu:  | ||||||
| 
 Rejestracja: Sob 24 Lut, 2007 Posty: 565 Skąd: Inowrocław Gadu-Gadu: 0 Auto: Bora | 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| Kuła |  Temat postu:  | ||||||
| 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| krzyh |  Temat postu:  | ||||||
| 
 Rejestracja: Wto 14 Mar, 2006 Posty: 3453 Skąd: tychy Gadu-Gadu: 0 Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen | 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| Albi |  Temat postu:  | ||||||
| 
 Rejestracja: Śro 20 Paź, 2004 Posty: 1138 Skąd: GliVwice Gadu-Gadu: 3049999 Auto: VW Polo G40/ Audi A4 TDI Avant :) | 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| pitblade |  Temat postu:  | ||||||
| 
 Rejestracja: Wto 22 Sie, 2006 Posty: 2477 Skąd: BEMA ZOO GW CITY Gadu-Gadu: 0 Auto: golf mk3 | 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| Grzeniu |  Temat postu:  | ||||||
| 
 Rejestracja: Wto 18 Lip, 2006 Posty: 970 Skąd: Starogard Gdanski Gadu-Gadu: 3861995 Auto: C63-> AMGfahrer | 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| orzech |  Temat postu:  | ||||||
| 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| Grzeniu |  Temat postu:  | ||||||
| 
 Rejestracja: Wto 18 Lip, 2006 Posty: 970 Skąd: Starogard Gdanski Gadu-Gadu: 3861995 Auto: C63-> AMGfahrer | 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
		Przejdź do VW Zone | Nawigacja:  Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Zaawansowane projekty » Projekty zakończone

| Kto jest na forum | 
|---|
| Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości | 
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum | 

itd. a tak pozatym to golf naprawdę zapowiada się "zabójczo", powiem szczerze że zazdroszczę w pozytywnym tego słowa znaczeniu i cieszę się bardzo że Polska ekipa będzie godnie reprezentować nasz kraj na zlotach pokroju wsee
 itd. a tak pozatym to golf naprawdę zapowiada się "zabójczo", powiem szczerze że zazdroszczę w pozytywnym tego słowa znaczeniu i cieszę się bardzo że Polska ekipa będzie godnie reprezentować nasz kraj na zlotach pokroju wsee  . Także życzę powodzenia i 3mam kciuki by wszystko wyszło tak jak ma być
. Także życzę powodzenia i 3mam kciuki by wszystko wyszło tak jak ma być ![:]](./images/smilies/splash.gif)

zapowiada sie... ale co z tego wyjdzie??? blacharz po miesiacu zrobil jedno nadkole... i wtsawil ponownie auto na dwor... mam tylko nadzieje ze skonczy je w terminie...czyli niby 1kwietnia...nie mowilem mu nic o tym ze tak naprawde auto chce miec gotowe do 12 maja bo wtedy wracam na stale do PL i wole mu tego nie mowic ze ma miesiac zapasu bo dopiero bedzie gral w kulki, i tez nadzieja ze ja pozniej wyrobie sie ze skladaniem do worthersee
 zapowiada sie... ale co z tego wyjdzie??? blacharz po miesiacu zrobil jedno nadkole... i wtsawil ponownie auto na dwor... mam tylko nadzieje ze skonczy je w terminie...czyli niby 1kwietnia...nie mowilem mu nic o tym ze tak naprawde auto chce miec gotowe do 12 maja bo wtedy wracam na stale do PL i wole mu tego nie mowic ze ma miesiac zapasu bo dopiero bedzie gral w kulki, i tez nadzieja ze ja pozniej wyrobie sie ze skladaniem do worthersee