Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 39 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 244  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Nie 03 Lut, 2008 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
Chęcik napisał(a):
Z wystającymi kołami bedzie ciezko

a ja odrazu mowilem ze WRD to qupa i nikt mnie nie chcial sluchac :-D

Temat postu:
PostWysłany: Pon 04 Lut, 2008 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

projektzwo mirrors :ok:

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: audi a4 b5
Może poczekajmy,aż auto wyjedzie od lakiernika z tymi błotnikami pfu
Poruszenie w temacie jest chyba większe niż spodziewał się sam autor,trzeba być dobrej myśli i trzymac kciuki w końcu to VW ;)

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: A6 C5 V6 & MK2 @ VR6 & MK4 TDI+, Corrado @ 1.8T, MK4 V5, B5FL V6
Nie wiem czemu, ale jakos jestem bardzo spokojny o te blotniki...

Przeciez jak blacharz spierdoli robote to bedzie poprawial, a jezeli ma duze doswiadczenie to bedzie wiedzial ze sie nie da i juz.

Po za tym, sam Kevin napisal ze dal gosciowi duzo zdjec jak to ma wygladac, gdyby nie umial tego zrobic to pewnie by sie tego nie podejmowal

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: Bora
Image

Image

Spokojnie panowie moim skromnym zdaniem te kołka ktore sa na foto sa identyczne jak kevina i jakos naciagli blache ... mysle ze mu o takie cos chodzi ... bo dla mnie wyglada to mega kozacko !!! :ok: :ok:

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

tu sa naciagi na cale opony, kev chce sam bieznik zakryc i dobrze...
tutaj wyglada ulepiaszczo ;)

p.s. skad wiesz, ze takie same kola (takie same szerokosci, et, opony)

Audi A3 8P OEM+ projekt viewtopic.php?f=98&t=96254&view=unread

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
bozeee ale dyskusja..... podniecacie sie nie wiem czym

checik.. ciesze sie ze ci sie nie podobaja lusterka...bo to mi sie mja podobac.... chcialem rarytas i go dorwalem... troche duzym kosztem ale dla mnie sa warte swojej ceny. seryjne lusterka to seryjne lusterka.... sikam na m3 z3 i wszystkie odmiany lusterek produkowanych przez naszych roadkow w chinach :P

dla mnie to najladniejsze lusterka do mk3 obok seryjnych... nadworny tuner vw postaral sie o jakos.. o caly mechanizm elektryki podgrzewania wystarczy przelozyc z seryjnego lusterka... czyli mozna powiedziec seryjne lustro dla mnie lepsza obudowa.

Chęcik napisał(a):
Moim skromnym zdaniem sprawa wygląda tak, że wkładasz worek siana w mk3 które ma byc hitem ( przynajmniej ja na to liczyłem) , kupujesz drogie gadzety a psujesz to wszystko lusterkami które nadaja się jak dla mnie do tandetnego tuningu. Z wystającymi kołami bedzie ciezko - na moje aby to sie pochowało to trzeba bedzie na tyle wyciągnać te błotniki że zrobi się nieapetycznie a moim zdaniem jest jakas granica wyciagania błotników i w tym przypadku trzeba będzie ta granice przekroczyc, czekam na efekt końcowy bo być moze trochę się myle.

checiku moj kochany...kazdy ma swoje granice... ja mam swoje ty swoje w wyciaganiu blotnikow. auto bedzie hitem... DLA MNIE i to sie tylko dla mnie liczy!!!!
bo jeszcze raz pisze... ciesze sie ze krytykujecie mnie ale autyo robie dla siebie a nie dla slawy... zawsze marzylem o takich bajerach.. teraz poki co mnie na nie stac wiec realizuje swoje marzenia

djbros napisał(a):
zgadzam sie w calej rozciaglosci tego zagadnienia

Chociaz tak sie zaczalem przygladac tym zdjeciom i to przez kat z jakiego sa robione wydaje sie, ze tak bardoz wystaje, moze nie bedzie zle
pozyjemy zobaczymy!

no widze pierwszy ktory zaczyna cos widziec...

p3emob napisał(a):
mozna zapytać Matiego jakie ma wymiary tych kót w zakresie et bo szerokosc to 8/9 i ile pociagnal nadkola i juz cos bedzie wiadomo

ja juz to dawno wiem 2cm kazde nadkole wyciagniete

Mioo napisał(a):
a ja odrazu mowilem ze WRD to qupa i nikt mnie nie chcial sluchac

no racja.. tym bardziej ja nie bede sluchac :)

vw.motor.sport napisał(a):
Spokojnie panowie moim skromnym zdaniem te kołka ktore sa na foto sa identyczne jak kevina i jakos naciagli blache ... mysle ze mu o takie cos chodzi ... bo dla mnie wyglada to mega kozacko !

z calym szacuynkiem kolego... ale te auto to shit... i powiem prawde ze wlasnie te zdjecia dalem lakiernikowi w folderze o nazwie TAK MA NIE BYC!!!!!
tak to te same kola ale nadkoli nie pozwolil bym tak zrobic wolalbym sprzedac juz auto.
tu ewidentnie widac ze facet chcial schowac cale kolo w nadkolu dla airride'u

YaMsChA napisał(a):
a co do opini projektu, to ja zaczekam na koniec....zgodzę się jednak już teraz z większością
userów ,że to naprawdę będzie sztuką wyprowadzić gustowne nadkola....

racja ale ja nie mam umiejetnosci by je gustownie wyciagnac wiec musze polegac na blacharzu... jesli w polo glinka potrafil tak wyciagnac nadkola by byly wyciagniete a nie bylo tego widac to i tu se da rade...
:D

KTO NASTEPNY DO POJECHANIA MI PO RAJTKACH???? :D

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: VW Golf mk1 1.6 EG 2xWeber
ale o jakim jechaniu ty mowisz
koledzy tylko wyrazaja swoja opinie na ten temat i to tyle

najlepiej wspawaj sobie reparaturki z mk1 hehehehehe
jak bedzie polozony lakier to bedzie wiadomo czy jest dobrze czy nie

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7066340
Auto: Golf Mk1
stary weź wyluzji ;) działaj dalej ostro z projektyem :ok:

.......przecież wiesz że polacy to złośliwy naród ]:->

Profil    7066340

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

djbros,

W Opisie sa dane ;-) nawet oponki sa takie same jak ma Kev ;-)

Kevin,

Samochod wiem ze jest Kicz... ale chodzi mi o naciagniecie .. mi sie wydaje ze kolo jednak wystaje , ale mozliwe ze jest to takie zludzenie na fotkach ... nie mowie nie ;-) wiem o co ci dokladnie chodzi .. bo sam tak robilem ...
lecz dalem foto bo niektorzy ze sie nie da naciagnac tyle nadkola . a ja chcialem pokazac ze da i to nawet jesli jest tak jak mowisz ze kolo cale sie chowa to sporo da ;-) nic tylko poparzec jak Furacz wyjedzie od Lakiernika :D

Powodzenia kev i wytrwalosci zycze :D

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: MK V GTI DSG o.r.i.g.i.n.a.l
Samochod wiem ze jest Kicz...

kurna nie wierzę w to co czytam coooo to tak jakby ktoś napisał mk3 Pitblade czy korek Yaschmy jest kiczem :o
sory Kev za OT

Temat postu:
PISTON
PISTON

Auto: Auto
Piter vw napisał(a):
Samochod wiem ze jest Kicz...

kurna nie wierzę w to co czytam coooo to tak jakby ktoś napisał mk3 Pitblade czy korek Yaschmy jest kiczem :o
sory Kev za OT

raczej chodziło o tego srebrnego mk3 na poprzedniej fotce a nie o auto Keva

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4722144
Auto: Felicita i B3 US
nie czaje jednego...... kevin robi sobie auto to niech robi jak mu sie podba Ludzie spinaja sie jak by to był wspólny projekt (kevin ty tez wyluzuj ty robisz neizwracaj na to uwagi;p) ..... niestety zauwazyle mze cale forum sie takie robi ....... corawz wiecej jechanki ...... niz konstruktywnej opini .. a co do wystajacych kół kwestja gusty ja lubie wystajace kola dla mnei to jest kozackei i m itez beda sporo wystawały :) tak trzymac!!

Image
 Profil    4722144

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Piter vw,

Dokladnie Chodzilo O tego srebrnego mk3 Ktorego dalem tylko na przyklad wrd w mk3 z naciagnietym Błotnikiem , tak jak szymoneck napisal :-)

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
chlopaki ale nie jestem spiety... lubie krytyke i nie mam nic przeciwko niej. oto w tym wszystkim chodzi... sam krytykuje wszystko co mi sie nie podoba... i wyrazam swoja opinie... i kazdy z was ocenia moj projekt wedlug swojeego gustu i to rozumie...
Ja osobiscie sie z wami drocze :) bo wszyscy jada po tych wystajacych kolach a tak naprawde zaden z was nie zobaczyl wszystkich zdjec ktore wkleilem dokladnie a szkoda... wiekszosc z was zobaczyla pewnie 1-2 fotki z tylu auta i snuje teorie.

wstrzymajcie sie z krytyka poki auto nie wyjedzie z lakiernika...wedy jak ten cos popsuje a ja bede mial kupowate auto bedziecie mogli mnie pojechac :)
Jeszcze raz dziekuje za slowa uznania i krytyki (z ktora sie nie zgadzam) ktore szanuje ale jeszcze raz pisze ze wciaz to jeszcze moje auto i robie je dla siebie

[ Dodano: Wto 05 Lut, 08 16:25 ]
dobra przyznam sie..
zawsze chcialem takie nadkola
Image

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 39 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 244  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości