Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 38 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 244  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Sob 02 Lut, 2008 
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
TOMEKKK napisał(a):
Kevin - faktycznie, pamiętam. Tylu ludzi się poznaje na zlotach, że czasem można zgłupieć. Ja się nie obrażam za Twoją krytyke moich poczynań stylistycznych z autem, bo...je zakończyłem. Idę trochę w innym kierunku, chce zająć się tym, o czym mam jakieś pojęcie.

ja tez sie nie obrazam... wiekszosc ludzi nie czytala mojej odpowiedzi po fali krytyki gdy pokazalem fotki z kolami.... moze napisze ja wielkimi literami...
CIESZE SIE ZE ZACZELA SIE W KONCU KRYTYKA A NIE OCHY I ACHY...SZANUJE WASZA OPINIE...ALE NADAL TO MOJE AUTO I POZWOLCIE BY WYJECHALO NAJPIERW Z LAKIERNI.

rolek napisał(a):
Bedzie szeroko, ale chyba dobrze
Kiedy wstawiasz auto do blacharza/lakiernika ?
Na Wsee 08' bedziesz reprezentowal juz ?

juz stoi u blacharz i lakiernika

Pszendza napisał(a):
Szkoda że nie potrafisz przyjmować krytyki i szkoda że to ty nie zaczekałeś aż auto wyjedzie. pozdro

przeciez ja przyjmuje i sie nie obrazam..nie rzucam miesem na was... a krytykujcie se ile chcecie :)

wlodarz napisał(a):
za dużo zmian na raz mr perfect stąd ten niepokój u innych

no mam ku temu okazje wiec powiedzialem koniec brandzlowania sie i jedziemy z tym koksem... wiec zebralem bajery i robie auto

djbros napisał(a):
ale wyrazilem swoja opinie na temat lusterek, bo po to chyba zamiesciles temat o golfie, zeby wypowiedzieli sie o nim ludzie, cos doradzili, a nie tylko pisali ochy i achy

no i ciesze sie.. ale ty masz swoj styl.. a ja swoj... chcialem zawsze miec posadzone i szerokie na szerokich kolach auto i tak robie.po niemiecku nie inaczej. ty blachy nie ruszasz a ja wlasnie chce ja ruszyc... ty robisz auto dla vwscene a ja dla siebie Brosie
po to pokazuje auto by je pokazac by, ludzie sie wypowiedzieli, bo lubie i zawsze marzylem byc na takim etapie prac nad autem jak jestem teraz.... nie licze na zadne ochy ahy...

i najlepsze ze caly czas oceniacie auto ktore jest brudne i nie jest obnizone i stoi tylko na dwoch kolach... :ała: az sie boje co bedzie jak wyjedzie z lakierni!!!!!
ale pieknie licze sie z wasza krytyka i czekam na jej dalsze przypadki :)
pozdrawiam wszystkich krytykow bardzo serdecznie :)

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
jak znam Kevina to wiem ze bedzie mega dobrze
a ogolnie to tak
lusterka jak najbardziej na miejscu - nie widze nic ciekawszego w ofercie do mk3 a seryjne to calkowita klapa
dodatki z US-a tez sa trafionym wyborem
co do kol to mam mieszane uczucia - rant i rozmiar odpowiedni ale wzor ramion mi nie lezy - ocena z fotek , jesli zobacze z bliska i na skonczonym aucie to wtedy wypowiem sie ostatecznie

Powodzenia Kevin w pracach , zeby wszystko wyszlo tak jak tego chcesz - trzymam kciuki za projekt

pozdrowionka

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1826453
Ja tylko trzymam kciuki za blacharza bo bedzie tam potrzeba dobrych umiejetnosci zeby nie wyszedl z nadkola parapet tyko byly ladnie wyciagniete a do komentowania krytyki pochwal poczekam az zobacze jak wyszlo

Image
 Profil    1826453 dbbest

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

nie robie auta dla vwscene :)
robie je dla siebie, tak jak mi sie podoba, a wiem, ze jest niezle i dobrze wyglada, to dlaczego mialbym sie nim nie pochwalic, tymbardziej ze moj golf w porownaniu z Twoim to niskobudzetowy projekt ;)

Oczywiscie fanty zajebiste pokompletowales, recaro, fele, us style ;), same rarytasy, malo tego nie tylko w PL, za to szacunek...
srodek bedzie mega, to na pewno, no chyba, ze kolor skory nie bedzie pasowal do lakieru (samo to, ze jest w srodku wszystko w skorze to jeszcze nie wszystko, ja np do swojego wolalbym berzowa, ale nie pozwola mi na to fundusze w tym sezonie i raczej juz jej nie bedzie w ogole...)

Ja po prostu mam nadzieje, ze wszystko bedzie mega ladnie, bo szkoda wywalic tyle kasy i zeby wyszla kupa na koniec, albo, zeby cos bylo niedociagniete, sam bedziesz sobie plul potem w brode, ze moznabylo inaczej
nie znam sie na wyciaganiu nadkoli itd...
po prostu boje sie, ze taki wyciag
Image
moze nie wystarczyc, zeby schowac te kola, a wg mnie to juz jest na max, szerzej w mk3 byc nie powinno, bo mozna przesadzic....

Audi A3 8P OEM+ projekt viewtopic.php?f=98&t=96254&view=unread

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
djbros napisał(a):
nie robie auta dla vwscene
robie je dla siebie, tak jak mi sie podoba, a wiem, ze jest niezle i dobrze wyglada, to dlaczego mialbym sie nim nie pochwalic, tymbardziej ze moj golf w porownaniu z Twoim to niskobudzetowy projekt

Oczywiscie fanty zajebiste pokompletowales, recaro, fele, us style , same rarytasy, malo tego nie tylko w PL, za to szacunek...
srodek bedzie mega, to na pewno, no chyba, ze kolor skory nie bedzie pasowal do lakieru (samo to, ze jest w srodku wszystko w skorze to jeszcze nie wszystko, ja np do swojego wolalbym berzowa, ale nie pozwola mi na to fundusze w tym sezonie i raczej juz jej nie bedzie w ogole...)
Ja po prostu mam nadzieje, ze wszystko bedzie mega ladnie, bo szkoda wywalic tyle kasy i zeby wyszla kupa na koniec, albo, zeby cos bylo niedociagniete, sam bedziesz sobie plul potem w brode, ze moznabylo inaczej
nie znam sie na wyciaganiu nadkoli itd...
po prostu boje sie, ze taki wyciag
moze nie wystarczyc, zeby schowac te kola, a wg mnie to juz jest na max, szerzej w mk3 byc nie powinno, bo mozna

hehe a mi mowiles co innego.. ale mniejsza oto Brosie :)
rarytasy skompletowalem bo zawsze o nich marzylem... nadazyla sie okazja wiec sie nie zastanawialem....
co do auta matiego... mozliwe ze nie wystarczy tylko tyle... moze bedzie trzeba bardziej... ale blacharz wie czego oczekuje i co chce dostal cala mase zdjec...
bedzie schowany tylko bieznik....
poczekajmy az auto wyjedzie od lakiernika ałłłłł

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3101695
Auto: Golf mk3 1.8
Nie mam pojecia o co tyle krzyku ?? Przeciez wszystko dopiero w przymiarkach jesta ten kto chodz troche zna Kevina to moze byc spokojny, ze wszystkie mody sa przynajmniej 100 razy przemyslane. Poczekajmy az auto bedzie gotowe w 100% i wtedy bedziemy mogli oceniac pomysl i wykonanie. Nie ma co zazdroscic tylko obserwowac projekt i wspierac Kevina :) Ja trzymam kciuki i wierze ze bedzie perfekt zwlaszcza, ze moj Golf pewnie nigdy nie doczeka sie takich modow bo poprostu mnie na nie nie stac :)
Pozdrawiam ;)

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: golf mk3
a dla mnie to ten mk3 to jest paksuda i zdania nie zmienie !!!
moze po zmianach pfu

Temat postu:
PostWysłany: Nie 03 Lut, 2008 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5915471
Auto: jetta mk2
Przewertowałem dzisiaj kilka ostatnich stron w tym temacie. Moim skromnym zdaniem sprawa wygląda tak, że wkładasz worek siana w mk3 które ma byc hitem ( przynajmniej ja na to liczyłem) , kupujesz drogie gadzety a psujesz to wszystko lusterkami które nadaja się jak dla mnie do tandetnego tuningu. Z wystającymi kołami bedzie ciezko - na moje aby to sie pochowało to trzeba bedzie na tyle wyciągnać te błotniki że zrobi się nieapetycznie a moim zdaniem jest jakas granica wyciagania błotników i w tym przypadku trzeba będzie ta granice przekroczyc, czekam na efekt końcowy bo być moze trochę się myle.

Profil    5915471

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Chęcik napisał(a):
Przewertowałem dzisiaj kilka ostatnich stron w tym temacie. Moim skromnym zdaniem sprawa wygląda tak, że wkładasz worek siana w mk3 które ma byc hitem ( przynajmniej ja na to liczyłem) , kupujesz drogie gadzety a psujesz to wszystko lusterkami które nadaja się jak dla mnie do tandetnego tuningu. Z wystającymi kołami bedzie ciezko - na moje aby to sie pochowało to trzeba bedzie na tyle wyciągnać te błotniki że zrobi się nieapetycznie a moim zdaniem jest jakas granica wyciagania błotników i w tym przypadku trzeba będzie ta granice przekroczyc, czekam na efekt końcowy bo być moze trochę się myle.

zgadzam sie w calej rozciaglosci tego zagadnienia ;)

Chociaz tak sie zaczalem przygladac tym zdjeciom i to przez kat z jakiego sa robione wydaje sie, ze tak bardoz wystaje, moze nie bedzie zle ;)

pozyjemy zobaczymy!

Audi A3 8P OEM+ projekt viewtopic.php?f=98&t=96254&view=unread

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

mozna zapytać Matiego jakie ma wymiary tych kót w zakresie et bo szerokosc to 8/9 i ile pociagnal nadkola i juz cos bedzie wiadomo

2007:Kotlin,Cultstyle.de,Bautzen,Blasen,Brzezie
2008:Cultstyle.de,VWMania,VAG Event
2009:Cultstyle.de,VAG Event,MIVW
2010:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,OSS,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,Cultoberfest
2011:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,VW Fanatics,E38,WolfsgruppeBBQ
2012:VAG Event
2013:Cultstyle.de,OSS,VAG Event,DubIt
2014:Ult.Dubs,BBQ,WSee,XS Berlin,Rcsm,VAG Event,DubIt,BugShow Spa,MIVW,Airlift BBQ

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

nie ma co gdybac teraz, poczekamy na efekt pracy blacharza i bedzie mozna ocenic czy jest dobrze czy zle

http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=6945

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3101695
Auto: Golf mk3 1.8
Chęcik napisał(a):

Nie ma co gdybac. Ja jestem spokojny o projekt, zreszta to nie moje auto i nie ja nim bede jezdzil tylko Kevin i to jemu ma sie podobac to auto bo logiczne jest zrobic auto dla siebie a nie dla innych. Co do lusterek to nie wszystkim musza sie one podobac, ja nigdy nie dalbym do Golfa lusterek typu M3 z kierunkami czy nne takie wynalazki. Moim zdaniem wszystko bedzie do siebie pasowac ale trzeba czasu, w jeden dzien Warszawy tez nie zbudowali :)

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

mar napisał(a):
Ja jestem spokojny o projekt, zreszta to nie moje auto.

święte słowa :D

2011:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,VW Fanatics,E38,WolfsgruppeBBQ
2014:Ult.Dubs,BBQ,WSee,XS Berlin,Rcsm,VAG Event,DubIt,BugShow Spa,MIVW,Airlift BBQ

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Auto: Corrado
Kevin szacunek za poświęcenie i podejście do temtu Vw, agresywne podejście do marki Vw to co najbardziej lubię !

powiem tak....
zżera ludzi zazdrość :)
a co do opini projektu, to ja zaczekam na koniec....zgodzę się jednak już teraz z większością
userów ,że to naprawdę będzie sztuką wyprowadzić gustowne nadkola....

Image

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

YaMsChA napisał(a):
zżera ludzi zazdrość

taaa zżera strasznie, gul staje :zly:

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 38 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 244  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości