Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 34 z 174 [ 2597 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 174  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Wto 04 Gru, 2007 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

dobrze ,ze ten temat idzie dalej :ok:
podziwiam twój zapał, polerka strasznie nużaca robota ale wiadomo efekt koncowy to jest to.

twój golfik kojazy mi sie jeszcze z tym którego widziałem na zlocie w Bautzen.
Tak sobie pomyslałem, wtedy jeszcze nikt w kraju nie miał fajnie zrobionego golfika w tym kolorze.

ImageImage

Ostatnio edytowany przez kolarz, Wto 04 Gru, 2007, edytowano w sumie 1 raz

prawdziwe caddy skonczyło sie na mk1

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

dzieki bo tez sobie poleruje ale te wszystkie zakamarki to o ch.. szczeli ale cos powoli idzie hehe

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Scirocco MK1 & Polo 86C 2F G40
Pawel, do zniszczenia struktury odlewu użyuwałem różnych wynalazków (na wiertare trzpienie z paieru itd, nawet sobie dremela kupiłem) Powiem tak gruby papier we zakamary około 60 inaczej sie zaje...sz.

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

dziekuje za rady bo juz mnie ch.. strzela a gdzie tam do konca

Temat postu:
PostWysłany: Pią 07 Gru, 2007 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9033144
Auto: AUDI B6 AIR RIDE
Npisze troszke ja...
Po sprzedaniu Landrynki.. zalowalem jak nigdy.. dawid wspominal nie sprzedawaj.. bedziesz zalowal ale nie bylo pieniazkow.. zeby dbac o nia.. silnik 1.1 nie dawal mi duo frajdy.. po czym znalazl sie kupiec.. i powtazalem dbajcie.. auto sie znalazlo po 2 miesiacach u innego wlasciela i wiadomosc ze stoi w komisie dala usmiech na twarzy ja w auto i jade... jest stan kiepski... b. kiepski szpachla odleciala kierki nie ma.. felgi sie nie swieca mowie biore serce bilo jak bym ukochana zobacyl czekam na wlasciciela z komisu chodze od auta do auta jest... mowie ile nie na sprzedasz mowi ze dal golf 3 vr6 i doplacil wyszlo go to 12.. nie sprzeda bo fajny mowie to wrak fajny byl kiedys ale dam 10 co i tak mnie sciskalo bo trzeba bylo 10 wlozyc.. on ze nie... po tyg zas pojechalem nadal nie i tak przez 3 tyg.. i wkoncu.. mowi 15 tys..ale pomysli a ja mowie robie duplikat.. po czym szybko autko znazalo sie na stronie za 15 tys szukalem g40 allegro allegro oto moto ebay allegro i nic dawid wspominal ze ladna buda g40 zadko istnieje kup g40 szukalem gt po 4 miesiacach znalazlem ladne gt.. jade ogladam mowie biore.. okazalo sie ze wlasciciel ma smoory 4 x 8 cali i kierownice raid hp 28cm identyko jak z polo bez zastanowienia kupilem.. lekka polerka kierki wygladala jak ta z polo 1 wszysztko toczylo sie piknie poprosilem dawida zeby zajol sie autkiem i pomogl mi w realizacji kopi... mowie nie ma czasu ale zaryzykuje zapytam..zgodzil sie za co mu dziekuje.. rozebral mi autko i zawiozl do dobrego lakiernika i dobrze wytlumaczyl na czym zecz polega.. zdjecia itp auto ma byc identyko.. zdezaki bad lock klapa klamki alle myslalem o klamkach audi nawet zakupilem ale po dlugim przemysleniu mowie do dawida co to za kopia z klamkami.. fotele polecialy do obszycia wizja 1 fiolet.. ladny byl ale brak dobrania koloru identyko zmosil mnie do myslenia po telefonie do dawida wpadl lepszy pomyl Bialy srodek rozowa nic.. i inne dodatki biale ktore kiedys zobaczycie..bedzie ladnie felgi poszyl w ruch i polera... dawid obiecal znalez ladne g40 po czym jest telefon ze mamy g40 a kompresor po regeneracji podaruje mi z landrynki.. juz bylo wspaniale auto u lakiernika silnik na stole felgi w polerce srodek sie szyje.. teraz mysl z kad fanty jak w polo.. wyjechalem do niemiec.. i szukalem.. galka wolsburg rygle wolsburg lampy tyl tlumik wskaznik wszystko jak w landryny znalazlem od reki.. dawid posiadal Play station 2 pink ktore kupil do rozowej ale nie zdazyl wlozyc odkupilem.. bo w domciu lezalo Jvc exad i mialem pomysl na 2 monitory do autka ktore rowniez zagoszczai zagosci w wersji 2.. z landrynki pozostalo car audio z bagaznika i zabudowa ktora potrebuje odnowy nr tablicy rejestr nie mog zostac zmieniony wiec na zamowienie postanowillem dac stare nr polowki 86... chcialem miec szbyber dach.. wiec mam.. to bedzie jedyna zecz ktorej nie miala landryna.. i bedzie odbiegac felgi zmusily na lekkie posezenie wersja 1 miala 7 cali z przodu tutaj mamy 8.. lampy przednie zeby byly identyko musialy byc rozklejone poprosilem grzesiag40 ktory juz to robil a ja nie chcialem tego zwalic po czym udalo mu sie mamy lampy grill bez znaczka przyszedl momentalnie za allegro mamy tlumik mamy lampy tyl mamy srodek procz malych detali ktore nie sa problemem.. mamy licznik g40 ale co z nim trzeba polerowac.. za to sie wezme od nowego tyg.. w silniku goscily areografy.. na plastykowych elementach dawid mi je podarowal.. reszte eografow odnowimy.. od nowego roku dokupie reszte rzeczy ktore dostane juz w polsce..od reki.. rzeczy ktore nie da sie wypolerowac.. poleca do chromowania.. teraz tylko jakie zawieszenie szukam w de gwinta ale nie ma.. bylo 80 80 koni ale tez nie ma mamy 80 80mm ale firma no name.. wstrzymam sie do nowego roku moze znajde.. jestem z mysla ze uda mi sie zrobic kopie z ktorej bede zadowolony tak jak Z landrynki dawida . koszt kopi z wersja poczatkowa zmienil sie na 2 krotnie wieksza sume ale kto mowil ze tuning jest tani.. Pozdro Jak autko wyjedzie od lakierni zalowe swoj temat.. a jak dawid bedzie mial chwile czasu to moze napisze na swoim topicu o postepach Landryny 2

Ostatnio edytowany przez Glinek, Pią 07 Gru, 2007, edytowano w sumie 1 raz

Profil    9033144

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Polo G40 było...
Robota idzie ekspresowo, czekam az zobacze ja na zywo ;)

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7698529
Auto: Fabia NJ MC MY17
Pikna rzecz ! Piękna postawa, u mnie wprawdzie jest troszeczke inna historia ale też mam do jednego egzemplarza sentyment i moja fura będzie kopią z czymś od siebie... ;) Pochwalam naprawdę i życzę powodzenia :)

PozdróVWki ;)

Ostatnio edytowany przez Komar_Boston, Nie 16 Gru, 2007, edytowano w sumie 1 raz

2007: IST Jarocin-Kotlin, 4.Cult-Style Saisonauftakt, 12.Internationales VW Blasen - EuroSpeedway Lausitz
2008: 5.Cult-Style Saisonauftakt
2009: 2.Wolfsgruppe VAG Event
2010: 7.Cult-Style Saisonauftakt
 Profil    7698529

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4173965
Auto: Bylo Polo 86c2f ,Mk1 Cabrio Classicline jest Mk II 2.0 TFSI & Passat b4 TDI
pięknie czekamy na wyjazd sobowtóra :D

Profil    4173965

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf GLS 77' Automatic
różowe wnętrze? mogło by być dobre
Image

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

widze glinek ze ty jestes rownie walniety na punkcie landryny jak ja hehe z tym ze ty juz nia jezdziles i bedziesz mial swoja a mi jeszcze dlugo zejdzie. gratulacje za postawe i wogole milosc i checi

viewtopic.php?f=98&t=36192&start=0
http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=7372
http://www.youtube.com/watch?v=BJnUS_Gq1mw

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Polo G40 było...
Speed, m oim zdaniem tak ale nie w rozowym aucie, wg mnie troche kontrastu musi byc i bialy srodek z rozowa nicia bedzie dobrym rozwiazaniem

Temat postu:
PostWysłany: Sob 08 Gru, 2007 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: mk3,mk2,mk1 cab,audi A5
Pieknie,kazdy Twoj projekt bardzo mi sie podoba i tak sie zastanawiam,kurde jak ty na to wszystko czas znajdujesz? jamajama Tak czy inaczej uwazam ze masz wielkie serce i pasje do tego co robisz,nie mowiac juz o cierpliwosci :) Powodzenia z kolejnym projektem :ok:

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5818841
Auto: mk1, mk5, e36
znalazlem Twojego blizniaka mk1. duzo mu coprawda brakuje to kwintesencji twojego ale zawsze cos podobnego.

Image

Image

Profil    5818841

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: Scirocco MK1 & Polo 86C 2F G40
Jednego się nie moge doczekać... TO JA POJADE PIERWSZY LANDRYNĄ 2 :)
Zejdzie do maja jak nic bo jeszcze dużo brakuje... Za szybkiej jej nie zrobimy żeby sie glinek wjeździł w G40. A z czasem zaingerujemy w jednostke napędową :)

A golfik u góry ma kiere nie HALO... UK chyba... ale ładniutki

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7698529
Auto: Fabia NJ MC MY17
da(vw)id napisał(a):
A golfik u góry ma kiere nie HALO... UK chyba... ale ładniutki

Nie chyba ale na pewno ;) Widać już po blachach... ;) Ale fakt faktem z tego bliźniaka zapożyczyłbym emblemy do Twojego bo tak jakoś tego brak na klapie ;)

PozdróVWki ;)

2007: IST Jarocin-Kotlin, 4.Cult-Style Saisonauftakt, 12.Internationales VW Blasen - EuroSpeedway Lausitz
2008: 5.Cult-Style Saisonauftakt
2009: 2.Wolfsgruppe VAG Event
2010: 7.Cult-Style Saisonauftakt
 Profil    7698529

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 34 z 174 [ 2597 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 174  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości