Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 18 z 174 [ 2597 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 174  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pon 22 Paź, 2007 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5386449
Auto: Vw Polo 20v turbo Genesis
Da(vw)id chyle czoło...za nakład pracy czasu i kasy :)
pamietaj o mnie jak bedziesz sie chcial pozbyc g40 mowa tu o silniku z landryny
pozdrawiam

Profil    5386449

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
Gac napisał(a):
coooo coooo coooo No co tu duzo pisac.... coooo coooo po prostu najpiekniejszy project Mk1 w Polsce jamajama

P.S. czy znajda sie smiałkowie którzy podważą mój komentarz :-D ??

jasne...

auto dawida jest piekne ale sa w polsce rownie piekne samochody... np auto benego, autka braci lysych ze strzelna... cabrio lysego z pomorza, cabro speeda...
tyle ze dawid nie traktuje tego jak wyscig...robi auto dla siebie i dla swojego oka.. a jesli przy okazji sie podoba to tylko na plus... am I right David??

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

No to teraz padłem..hehe co za telenowela :) Pamiętam Cię i Twoją furę z W-wy... jedno z najładniejszych aut zlotu..

Pozdrawiam i GRATULUJE!!!

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
slawka mk1, frtya abf, i jeszcze jezdzi troche bestyjek po PL

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

dawno mnie tu nei bylo i co widze kolega wrzucil cala historie auta ktore bylo dla mnie jedna wielka inspiracja za czasow charliego teraz jest nie w moim stylu ale za prace i serce wielki szacunek dla Cebie obys cieszyl sie autem jak najdluzej albo moze auto toba ;P

P.S pracowales lub pracujesz w renault ??

Pozdrawiam[/quote]

Ostatnio edytowany przez Walus, Wto 23 Paź, 2007, edytowano w sumie 1 raz

Emerytowóz MK IV - viewtopic.php?f=98&t=40722

Temat postu:
PostWysłany: Wto 23 Paź, 2007 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Golf 4 2.0
Da(vw)id A jak się Charliemu podoba nowe wcielenie golfa ??
Pewnie za nim tęskni.

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Bardzo wciagajaca historia :ok: Bardzo fajnie sie to czytalo i mam nadzieje ze bedzie ta historia kontynuowana. Co do landryny to co jakis czas ja widze w Wodzislawiu. Ma ja pewien gosciu co ma komis a Polo sobie jezdzi tyle ze to juz nie to autko co na fotach :smutny:
Gratulacje samozaparcia i wytrwalosci yupii

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

hej da(vw)id a może masz jakies filmiki ze swoimi vwejami :-D

prawdziwe caddy skonczyło sie na mk1

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: golf mk3
Kevin napisał(a):
Gac napisał(a):
coooo coooo coooo No co tu duzo pisac.... coooo coooo po prostu najpiekniejszy project Mk1 w Polsce jamajama

P.S. czy znajda sie smiałkowie którzy podważą mój komentarz :-D ??

jasne...

auto dawida jest piekne ale sa w polsce rownie piekne samochody... np auto benego, autka braci lysych ze strzelna... cabrio lysego z pomorza, cabro speeda...
tyle ze dawid nie traktuje tego jak wyscig...robi auto dla siebie i dla swojego oka.. a jesli przy okazji sie podoba to tylko na plus... am I right David??

dodam jeszcze mk1 szeryf85 z vwzone
soray za OT

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: Scirocco MK1 & Polo 86C 2F G40
Na początku dzięki za wszytsko :)

A więc zaczne od środka: deska biała itp. biały środek to decyzja z dnia na dzień i reszta do białego to znowu kupa czasu... a ja chciałem już brykać :) ale coś może na nowy sezon wymyśle, może nawet zmiana całego wystroju.

Koszta foteli u nas to około 1000zł (przód + tył ale noramalny skaj, skóra za droga dla mnie) gorzej z boczkami, do golfa 1 nie ma problemu bo kawałek prostej płyty, a boczki typu Polo itp nikt nie chce się tym bawić wiec nie wiem.

Chromowane lustra jak najbardziej ale używek już nie ma niestety ci co mają nie oddadzą, a nowe kupa kasy. Ale może się spręże i pociągne z ebay'a na wiosne.

Revo i środek w kolorze, hmm, powiem tak za dużo czasu je darłem żeby je teraz wymalować ;)

A co do Kevin'a wypowiedzi:

"auto dawida jest piekne ale sa w polsce rownie piekne samochody... np auto benego, autka braci lysych ze strzelna... cabrio lysego z pomorza, cabro speeda...
tyle ze dawid nie traktuje tego jak wyscig...robi auto dla siebie i dla swojego oka.. a jesli przy okazji sie podoba to tylko na plus... am I right David??"

On wie jak jest :) Autko stoi i cieszy moje oko to postawa, napewno nikogo nie gonie i nie będe (chyba że jest to 400m, i to też raczej jade dla czasu i żeby go próbować poprawiać)

Wszystkie MK1 z kraju które wyminiliście + zagraniczne, były dla mnie inspiracją i motywacją i niejedno z nich podejrzałem :)

Waluś, jak cie tu ugryść... widzisz... Wiesz znakomicie że są różne style i tyle ile stylów tyle byś musiał mieć zdrowych MK1 i robić pokolei, sam bym chciał takie auta robić i stawiac na podwórku:

- Pirelli 83 w zielonym metaliku, na pirelkach z czerwonymi dodatkami typu obwódka grilla, nakładkami na słupki, itp

- 1,1 np z 77 roku , brilantgelb, nietknięte, z okrągłymi zegarami, oryginalnym skórzanym kremowym wnętrzem

- Gti 1,6 czerwone, z fotelami w czerwoną krate, i zdrowym kręcocym się jak piła spalinowa silnikiem EG

- Cabrio na wąskim i drugie na szerokim zderzaku, i środkiem recaro, i caddy oczywiście i wszytskie inne cultowe modele bym chciał Golfa MK1,

Takie wizje miałem nieraz, ale z tym golfem zrobiłem tak jak widzisz, i niemówie że kiedyś nie przebuduje... i może trafie w twoje gusta....

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: VW Golf mk1 1.6 EG 2xWeber
da(vw)id napisał(a):
- Gti 1,6 czerwone, z fotelami w czerwoną krate, i zdrowym kręcocym się jak piła spalinowa silnikiem EG

ja mam taki zdrowy,krecocy sie lepiej niz pila spalinowa EG

szkoda ze padl mi aparat zaplonowy bo zapisalem sie do sprintu na Majowce i pewnie bysmy staneli na kresce
chcialbym sprawdzic sie z mk1 1.8 16v i porownac osiagi obu naszych aut,moze w sezonie 2008 jak zawitasz na majowke to sie zmierzymy

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: Scirocco MK1 & Polo 86C 2F G40
Mam taki aparcik na chodzie, został mi po silniku z Blackie'go, jak jeszcze byś potrzebował daj znać ;)

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: VW Golf mk1 1.6 EG 2xWeber
da(vw)id napisał(a):
Mam taki aparcik na chodzie, został mi po silniku z Blackie'go, jak jeszcze byś potrzebował daj znać ;)

dzieki
zaraz jak dotarlem na lince do domu zalozylem drugi

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

czlowieku jestes niesamowity ta historia wciaga jak chodzenie po bagnach niedosyc ze tyle w tobie pasji ,zaciecia i cierpliwosci do tego co robisz to jeszcze potrafiles to ubrac w slowa tak ze ciezko bylo sie oderwac od kompa :ok:

szacuneczek jamajama
pozdraVWiam i zycze dalszych sukcesow zVW ook

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf GLS 77' Automatic
normalnie chłopaki tu ryczą ze łzami tak jak baby, jak sie kończyło Magda M. :D :D :D :D

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 18 z 174 [ 2597 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 174  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości