Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 170 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 244  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [mk3 GTI 20th Anniversary Ed.] swap 1.8T z audi S3
PostWysłany: Śro 24 Lut, 2010 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

ok, dla mnie wystarczy tak naprawde 1 rzecz zeby auto mi sie juz nie podobalo
w tym przypadku wolisz zebym napisal ze sa to nadkola, front czy wrzucenie benzyny do 20jahre?
co do fotek-to dobrze ze kupujesz elementy ori vw, nawet bardzo, nie raza mnie a nawet ciesza oko, tylko po co komus wydruki?!
takze czytaj dokladnie co sie do ciebie pisze.

Cytuj:
a o co tu ci chodzi to nie mam bladego pojecia.... chyba ze pisał ci to niepełnosprawny djbros - widzisz... czytaj całość a nie wyrywaj słówek z kontekstu...

swoje zdanie mam i nikt nie musi mi podpowiadac co i komu mam napisac bleheh
a chodzi tu o to ze sobie porownalem 'oryginalnosc' twojego wozu do golfa bestii.
niby wklad pracy podobny to efekty caalkiem inne.
steej tjuuun
kurde chcialem napisac to na czerwono jak mod :-D

Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
gr_inch napisał(a):
... Co do tych fotek faktur i rachunków to powiem wam że moim zdaniem fajna sprawa gdyż dla potomnych zostaje numer danego teila którego inni mogą zamawiać z ASO i nie muszą się pytać 10 raz o numer danej rzeczy.
A rachunek też dobra sprawa bo wiadomo ile to kosztuje i nie trzeba snuć domysłów i plotek.

... Kevin a nie boisz się że ta alkantara na podsufitówce zacznie się odklejać :?:
Może warto było oddać do jakiegoś tapicera i wtedy było by profii :ok:

... No ale czas oceni dzieło :ok:

jak komus nie odpowiajada zdjecia rachunków obok czesci...zawsze mozna nie oglądać tego tematu lub zdjęć...
powiedz mi dlaczego alcantara miala by sie odklejać???a dwa poco mam oddawać tapicerowi skoro to sam zrobiłem?? a trzy po co mam oddawac tapicerowi skoro jeden z nich powiedział ze sie nie da

benson napisał(a):
jakiego kleju uzywales?bo mnie tez czeka niedlugo oklejanie kilku rzeczy

podsufitka w mk3 troche chłoneła klej takze musiałem posmarowac ją i zostawic by wyschła i kolejnego dnia smarowac powoli odczekac chwile do delikatnego przeschniecia i dociskać, klej kontaktowy Patex do tego typu rzeczy.... nie smierdzi jak bonaterm czy tez Butapren... choc tego ostatniego uzytwalem do smarowania brzegów podsufitki by zawijać materiał i jego tez trzeba chwilke zostawic by przeschnał bo zaraz po smarowaniu niechciał sie lepić tak fajnie

papol napisał(a):
Fajnie to wyszlo,ja sobie tylko zaflakuje u siebie,a to ze komus sie nie podoba to i tacy sie znajda.Powodzenia.

papik to ze ktoś krytykuje to ja rozumie... i licze sie z tym... ale niestey sa i tacy co ie lubia przyp...ć do czegoś tylko dla faktu by sie przy...ć

Luq@sz napisał(a):
słoneczniki, rączki i "wieszaki" też będą czarne ? rączki i "wieszaki" podejdą z passata b3/b4 ale słoneczniki dalej będą zostają idą w alkantre ?

nie wiem czy ogladasz temat od dłuzszego czasu , wydaje mi sie ze tak... no ale jesli jednak nie to: tak sa czane słoneczniki, czarna lampka i czarne uchwyty takze nie bedzie niczego w innym kolorze

Leetveen napisał(a):
No niestety, pokazywanie sposobu wydawania pieniedzy nigdy nie bylo tutaj latwe :zdegustowany:

pokazywanie ludziom w oczy co ile kosztowalo tez nigdy do mnie nie trafialo i raczej nie trafi, wole ogladac towar niz dowod na to ile kosztowal, bo umiem znalezc jego cene.

Lepiles Bonaterm'em AS?

nigdy nie było łatwe... jednak jak pisałem w corrado klubie nie widza tym problemu.. bo za coś to zostało kupione... bo przeciez nie z jumy... ale nie oto mi tu chodzi... jakos nie robie tego by sie obnosić... tylko dlatego ze nie widze w tym nic złego, czesto później dostaje priva lub na gg pytaja sie osoby ile to kosztowało...i chocby tymi fotami mam to z głowy

a co do części z ASO, kolejna porcyjka
- czujnik temperatury - bo zamienniki szczeegolnie tych czesci sa do d..y
- antena dachowa z sharana
- termostat (dedykowany wedlug etki na gorace klimaty :) )chłodniejszy 80*C, seria otwiera sie przy 87*C, tu dojdzie jeszcze chłodniejszy włacznik wentylatora, nowa chłodnica wody, MoCool z Motula oraz chłodnica oleju zewnetrzna z podstawką z termostatem ale o tym innym razem
Image

Ostatnio edytowany przez Kevin, Nie 07 Mar, 2010, edytowano w sumie 1 raz

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: vw/audi
cez. napisał(a):
wrzucenie benzyny do 20jahre?

a to XX jahre tylko w dieslu szło?? niee

a tak na poważnie to jakie plany jeśli chodzi o wygląd auta??coś się zmienia na nowy sezon?? coś mi się o uszy odbiło ze z felami coś będzie kombinowane

PostWysłany: Czw 25 Lut, 2010 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8433064
Auto: MK4 cabrio black&white
hehe,niezly z ciebie tapicer :ok:

Nowy golf mk4 cabrio black&white bbs rc recaro black in.pro
viewtopic.php?f=98&t=86194&view=unread#unread

Moje MK3 GTI EDITION pakiet USA CC
http://vwzone.pl/forum/viewtopic.php?f= ... ead#unread" onclick="window.open(this.href);return false;
 Profil    8433064

PostWysłany: Czw 04 Mar, 2010 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4927485
Auto: Civic Coupe EJ2
Kevin masz na myśli firme z orzecha :-) ? , powiedz mi gdzie kupiłeś i ile płaciłeś za alcantare :-) ? bo mnie tez czeka przerobka podsufitki, i musze ją czymś fajnym obkleić później :-)

Profil    4927485

PostWysłany: Sob 06 Mar, 2010 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6587671
Auto: Zaawansowane zbieranie $$$
Gdybyś dał tapicerowi to by było marudzenie, że sam nic nie robisz przy aucie, tylko wszystko zlecasz komuś innemu ałłłłł

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Golf Mk1 / A4B6
Było Polo 6N R23
Czytam temacik od dłuższego czasu i niektóre wypowiedzi mnie dobijają, fajnie że dyskusja się toczy i wogóle ale ...

Mi auto osobiście sie podoba. Naturalnie, że nie w 100% bo jest pare spraw które u mnie by poprostu nie przeszły, ale takie rarytasy jak ma to auto to chyba żadna III w pl nie może się pochwalić, to jest to.

Co do paru negatywnych wypowiedzi o kasie, ludzie żal wam? zazdrościcie? chłop pracuje to ma! faktura.. hmm można to różnie odebrać ale kto zna kevina ma swoje zdanie i daleko mu do lansu po wsi jaki to on nie bogaty... więc wstrzymajcie chłopaki nerwy i zazdrości.. do roboty!! sezon tuż tuż!

Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

dzieki incognito89i panowie.... negatywne opinie beda zawsze... trudno co zrobic wszystkim nie dogodzisz... choc nie to mam na celu... bo jak wiele razy pisalem robie auto dla siebie a tu pokazuje jedynie efekty tych prac
co do faktury no coz... jednych to boli, innych nie, mam to gdzieś..... gdyby to jeszcze była faktura na 5000zł a tam było tylko 28zł gdzie nie na tym mi zalezało ale na numerze czesci by uniknac pytan a ile to kosztuje i numer czesci... no coz... niektorzy odebrali to nie tak jak mieli...jak kogos to boli neich nie oglada tego tematu

nie rozwodzmy sie juz na tym.... bo to nie ma sensu

podsufitka na swoim miejscu, słupki złozone z jednej strony gdyz z drugiej strony nie mam sensu zakładac bo czekam
na 2 budziki EGT oraz BOOST(nie beda to żadne DEFI czy Greddy czy HKSy) i trzeba pusscic do nich kable takze bez sensu składac całosc teraz...
klimat w środku z czarnym dachem i słupkami super... od razu lepiej, sie czuje normalnie jak w rs4 :P

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

po kombinacjach alpejskich antena zamontowana.... okazało sie jednak ze nie pasuje... śruba tych samych wymiarów ale jednak skok gwintu sie różnił...
Image

Image

Ostatnio edytowany przez Kevin, Sob 06 Mar, 2010, edytowano w sumie 1 raz

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

musisz teraz kupic grzebien do czesania tej podsufitki niee ... mam to samo z wypoczynkiem hehe

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Golf Mk1 / A4B6
Było Polo 6N R23
Kevin czy w rzeczywistości też widać aż tak bardzo cienie na podsufitce?? wiem że to urok tego materiału. Btw napisz wkońcu ile kosztuje ten materiał i ile trzeba go przeznaczyć na podsufitke?? bo sam się zastanawiam bo moja brudna jasna nieładna :(

Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

incognito89 napisał(a):
Kevin czy w rzeczywistości też widać aż tak bardzo cienie na podsufitce?? wiem że to urok tego materiału. Btw napisz wkońcu ile kosztuje ten materiał i ile trzeba go przeznaczyć na podsufitke?? bo sam się zastanawiam bo moja brudna jasna nieładna :(

cienie? chodzi o te mazy na materiale? to normalne ale lampa błyskowa troche okłamuje rzeczywisty wizerunek
materiału trzeba okolo 2metry kwadratowe... cena na priva bo niektorym dupy porozrywa jak tu cos o kasie napisze

Image
 Profil    1197028

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7066340
Auto: Golf Mk1
Kev a dlaczego on taki zakurzony? nie nakrywasz auta pokrowcem na zimowanie?

Profil    7066340

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9498323
Auto: mk3 AAZ
tez bym poprosil jesli to nie bedzie problem :) wyglada to rewelacyjnie :)

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7646040
Auto: Golf II 1.8t 20v
podsufitka wyszła idealnie :ok:

PostWysłany: Nie 07 Mar, 2010 
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

ZbiF napisał(a):
Kev a dlaczego on taki zakurzony? nie nakrywasz auta pokrowcem na zimowanie?

niee nie zakrywam... choc taki pokrowiec to sobie kupie jeszcze... po garazu i tak w zime nikt nie lazi takze nie ma żadnego stresu :ok:

Image
 Profil    1197028

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 170 z 244 [ 3657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 244  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości