tekst skopiowany z forum Corrado:
Zapraszamy Państwa na 10 lecie Corrado Club Polska połączone z zakończeniem sezonu 2008.
TERMIN: 17-19.10.2008
Uwaga zmiana bazy zlotu: Hotel Górsko Wieliczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ponieważ początki klubu związane są z Krakowem postanowiliśmy aby zlot odbył się w jego najlbliższych okolicach.
W samym Krakowie niestety ceny noclegów są bardzo wysokie a mniejsze kwatery nie przyjmą takiej dużej ilości osób.
PLAN ZLOTU
Piątek 17.10.08
- przyjazd uczestników
- impreza integracyjna Ognisko lub sala przy muzyce z DJ`em (mój kolega rezydent jednego z Krakowskich klubów)
Sobota 18.10.08
- śniadanie
- 11 - wyjazd w kolumnie na plac treningowy w wieliczce (33 km) na którym szkoli kierowów firma Acceleration Sport Driving school.
http://www.alsds.eu/pl/3/3/aktualnosci.html
Koszt wynajmu placu na cały dzień 1500 PLN z pachołkami itp
Zobaczymy ile będzie chętnych - będziemy pobierać opłatę w wysokości ok 40-50 PLN.
- 18 kolacja
- 20 impreza integracyjna - rozdawanie nagród itp. Ognisko lub sala (mój kolega rezydent jednego z Krakowskich klubów)
Przewidujemy wiele atrakcyjnych nagród

!
- za konkurecje sprawnościową
- dla osoby która będzie miała najdłużą drogę na zlot (prosimy o zachowanie kwitu ze stacji benzynowej z dnia imprezy lub inny dowód rozpoczęcia trasy np zdjecie tablicy z nazwą miejscowości i datą)
- losowanie nagrody z puli osób płacących pełną składkę członkowską 69 PLN
- losowanie nagrody z puli osób płacacych składkę na forum 25 PLN
Niedziela 19.10.08
- śniadanie
- od 11 Painball ( 50 pln strój + 100 kulek)
- pożegnanie uczestników
Planujemy jeszcze inne atrakcje, które są w fazie załatwiania.
w tym momencie z tego co wiem skonczyly sie miejsca noclegowe w osrodku Korona, w trakcie zalatwiania sa inne w okolicy(info jak tylko pojawi sie na forum klubowym)
Rowniez prawie dobrze z regulaminem ;p - norbi