Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 34 z 39 [ 579 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 39  Następna

Na zlocie chcesz grila czy ognisko??
ognisko  40%  40%  [ 10 ]
grill  60%  60%  [ 15 ]
Razem głosów : 25

Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pon 18 Kwi, 2005 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5078333
Auto: VW Corrado
Cytuj:
michal dam CI na dniach ten filmik to zarzucisz gdzies na serwer

no nie wim jak to bedzie z tym serverem bo na moim mam jedyne 50mb miejsca wiec watpie zeby wlazlo :smutny: ale jak by byl odrazu na cd to bym wybral najciekawsze urywki i zmontowal jakis filmik do 50 mb ;)

Profil    5078333

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Honda Civic
wilson napisał(a):
DrAkE, wiem jak to jest zarobić 600 zł i 13 pkt jadąc na zlocik :$ ale po zlociku :oo nieładnie :lipa:
Ja wiem że w PL korupcja nie istnieje ale myślę że w tym przypadku cos da :D także życzę powodzenia :ok: ;)

ps. dzieki za fotografowanie najbrzydszego VW na zlocie yupii
taaa Wilson długo miałeś ksywkę Mr 600 może teraz pora Drake'a przemianować na Mr 500?

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2726778
Auto: Audi S3 8L
Aleśmy sie panowie rozpanoszyli juz kolo 500 odpowiedzi w temacie hehehehe :-D
no wiec pytanie do was kiedy to powtarzamy ? :)

Profil    2726778

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1199694
Auto: MK4 GT TDI ASZ 130Bhp Remap to 180Bhp
No wiec i ja porobilem kilka fotek i filmow ...
coprawda wiecej moja robila bo ja to ogladalem :) i nie bylo czasu na pstrykanie

mozna sciagnac ode mnie ze strony ...
http://www.x-gsm.net/vw/spot/

jesli chodzi o kolejny spot to im szybciej tym lepiej :) ja jestem za :)

Ciesze sie ze frekfencja dopisala ... jak wjechalem na plac i zobaczylem z 20 aut to troszke sie zmieszalem ale po 10 min chyba bylo razy 3 :)

Profil    1199694

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

o pierwszy filmik i już myknołem ;) fajnie sie zapowiada hahaha ;)

Pozdrawiam

Temat postu:
PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Drake, a nie dało się ich wcześniej przepłącić? albo mialeś pusty portfel? ;/:( ehh... przewalone... cos mi server strasznie szybko chodzi!!! ze nie moge wrzucic fotek i filmów;/ jak ktos moze mi zalozyc konto na jakims szybszym serverze to będę wdzięczny. ps. kto przegra film z analogowej kamery na kompa? bo mam ale nie mam tv karty zeby to zrobic;/

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: VW Golf 3 GTI 16V
Aut było dokładnie 70 z hakiem bo jak przyjechała 3 grupa to zamknołem szlaban i policzyłem... aż sie zdziwiłem sam bo obstawiałem że na placyku zmieści sie tylko około 50 a tu moim oczom spokojnie weszło by jeszcze 20/30. No to panowie jak coś organizujemy znowu to dawać znać,znowu wale do gościa biore klucze i robimy kolejnego spota moje gg.2107759 jak by co to pisać będziem załatwiać znów. Aha przyszły spot od razu pisze że zrobimy drifta jakiegoś sobiee na czas bo gość zezwolił mi na to na tym żwirowisku tam gdzie 2 MKII Syncro sobie wymiatały. Pozdrawiam :) :-D :D

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Tulipan napisał(a):
Aut było dokładnie 70 z hakiem bo jak przyjechała 3 grupa to zamknołem szlaban i policzyłem... aż sie zdziwiłem sam bo obstawiałem że na placyku zmieści sie tylko około 50 a tu moim oczom spokojnie weszło by jeszcze 20/30. No to panowie jak coś organizujemy znowu to dawać znać,znowu wale do gościa biore klucze i robimy kolejnego spota moje gg.2107759 jak by co to pisać będziem załatwiać znów. Aha przyszły spot od razu pisze że zrobimy drifta jakiegoś sobiee na czas bo gość zezwolił mi na to na tym żwirowisku tam gdzie 2 MKII Syncro sobie wymiatały. Pozdrawiam :) :-D :D

Tulipan gratuluje organizacji sorki ze musialem sie zwinac
przyznam ze miejsce jest bomba tylko daleko troche ode mnie no ale coz jak cos to przyjezdzam napewno

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

No mnie się też bardzo podobało i na następnym spocie bede na bank.. heh juz na zlocie zaczeła mi sie odrywać przeciwwaga przy mechanizmie do skrzyni biegów ale do domu zajechałem i odpadła całkiem ok 14 godziny w ponoiedziałek.. kolejna niespodzianka poniedziałku to końcówka mocy w radyjku :[ i wieczorem poszła stacyjka bo nie daje plusa na radio.. to było chyba jakieś poniedziałkowe fatum.. ( dzisiaj jade po końcówke mocy.. mechanizm zmiany biegów naprawiłem.. a stacyjke rozbiore moze dzisiaj po robocie.. Mam nadzieje ze na następnego spota pojade juz na jednakowych felach przod i tył ;) pozdro yupii

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

a powiedzcie mi jeszcze jak soyer wyjechał z patelni? Tam są przeciez 2 takie dziury na cala szerokosc tej drogi i dosc głebokie a jego mk III jest jakies 3 centy od ziemi :o :o :o :o

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Wiater napisał(a):
a powiedzcie mi jeszcze jak soyer wyjechał z patelni? Tam są przeciez 2 takie dziury na cala szerokosc tej drogi i dosc głebokie a jego mk III jest jakies 3 centy od ziemi :o :o :o :o

Dla chcacego nie ma nic trudnego :-D

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Wiater napisał(a):

powiem tak :P , na patelnie to jeszcze pol biedy tam juz mam droge obcykana!ale gorzej bylo z wjazdem na to boisko w Rudzie :/ , tam niezle zmasakrowalem dokladke :[ , nastepnym razem biore kilof i bede rył nierownosci przed autem :) , tymbardziej ze teraz chyba tam bedziemy spoty robic :P

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

heheh soyer damy rady w razie czego mozesz liczyc na nas wezmiemy Golfa na plecy i go przeniesiemy :-D :-D :-D

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

http://www.vwspot.prv.pl/ <-- link do fotek i filmów - gdybym nie był tak zafascynowany może byłyby lepsze filmy i zdjęcia ;] lecz niestety nie da się prowadzić i kamerować ;) sorki również za wolny serwer lecz leprze to niż nic ;]
To kiedy kolejny zjazd? ;] Albo razem na majówkę się wybierzemy ? :D
Jak zgram film qmpla z kamery analogowej na kompa to podam linka ;] pozdrawiam ;)

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

:ok: ale mysle ze obejdzie sie bez noszenia golfa na plecach ;P , jak cos to sie go poprostu zostawi to tylko stary golf :P

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 34 z 39 [ 579 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 39  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość