Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 19 z 22 [ 323 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Następna

Jaki termin spotu ci pasuje?
Sobota 10 wrzesnia  9%  9%  [ 3 ]
Niedziela 11 Wrzesnia  12%  12%  [ 4 ]
Sobota 17 Wrzesnia  30%  30%  [ 10 ]
Niedziela 18 Wrzesnia  48%  48%  [ 16 ]
Razem głosów : 33

Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Sob 24 Wrz, 2005 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Nie no filmik jest w [------]!!:-)i jak jszcze ja sie załapałem to dopiero mi sie podoba hehe bravo dla pana rezysera:-)

troche kultury, rozumiem ze wyrazasz swoje emocje... ale bez przekleństw. pzdr. kevin

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: VW Corrado G60, Lex IS-F, A5, BMW X1
uspokoicie sie wkoncu?? nie chce tu wiecej widziec zadnych przeklenstw ani awantur!! :[

Jeden kometarz mnie wkurzyl
Cytuj:
LechuVR6 dnia 22.09.2005 15:20 napisał(a):

Świetna impreza jechałem 100km żeby zwiedzic tesco w czestochowie nieorganizujcie więcej zlotów bo tego niepotraficie i marnujecie czas ludzi i paliwo.A jak chcecie zobaczyć jak się robi zloty to wpadnijcie do Zabrza pod real albo do Gliwic na strefe bez ogłaszania przyjezdza mnóstwo ludzi a i policja też wpada i nikt nieucieka.Pozdrawiam

kurna chlopie i wszyscy inni...... to byl spot a nie legalny zlot, wiec nic nie moglem poradzic na to ze policja wpadla i popsula impreze :[ zreszta to ze przyjechalo tyle suk bylo spowodowane przez jeden incydent ktory rozzloscil policje ale to niewazne!! poprostu trzeba bylo zamknac fury i olac sprawe i zostac bo pozniej zalatwilem z palami ze wszyscy ktorzy zostali mogli spokojnie odjechac :ok: i pojechalismy nad jezioro i sie dobrze bawilismy!! wiec trzeba bylo zostac a nie uciekac!!

dobrze mistrzu organizowania zlotow kiedys pojade i zobacze jak organizujesz!! ale mimo to mysle ze spocik byl dobrze zorganizowany bo bylo spotkanko pod tesco, zajebisty przejazd trasa i wioskami cala ekipa, postuj na ostrowach i pozniej grillowanie nad bajorem, nie podobalo sie podejzewam tylko tym co uciekli bo ci co zostali sie dobrze bawili ]:[ a na to czy policja wpadnie czy nie to nic nie poradze niestety!!

ale w przyszlym roku postaram sie zalatwic wszystko na legalu, trzeba bedzie wprawdzie zaplacic z 10zł ale mysle ze warto bedzie bo bedziemy mogli robic co chcemy i nikt sie nie doczpi!! yupii ........wiec do przyszlego roku!!

And every year all good shit like: MIVW, Edition 38, VagEvent, Blasen, Bautzen, VW Mania, itd...

https://www.facebook.com/DrakeVW

Image
 Profil    drake_vw

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: Honda Civic
Drake jeden tekst to nie wszyscy, olej, wiesz że robisz to dobrze :ok:

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

drake niema sie co stresowac impra była superr :ok: :ok: :ok:

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Cytuj:
Drake jeden tekst to nie wszyscy, olej, wiesz że robisz to dobrze

dokladnie olej kolesia :ok: impra byla git!!pozdro

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

oczywista sprawa ze Imprezka udana :ok: a tak jak juz było pisane wczewsniej niech załują Ci który nie pojechali grilować, było super. ja nie załuje zadnego przejechanego kilometra i zadnego spalonego litra drogiej benzynki yupii

Temat postu:
PostWysłany: Nie 25 Wrz, 2005 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Drake na prezydenta yupii a co do spotu to ozywiscie rewleacja :ok:

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

drake daj spokuj zawsze znajdzie sie jakas czarna owca niezadowolona ze wszystkiego
jak patrze na fotki to ciesze sie bardzo z tego ze moglem uczestniczyc w takim super wydarzeniu
zabawy coniemiara a ci co tak narzekaja na obecnosc policji - ojej ale wam sie stalo zabrali pare dowodow bo mieli za co - majac przerobki w aucie trzeba sie z tym liczyc a nie naparzac organizatora (rownie dobrze moga wam dowod zabrac na ulicy chyba ze nigdzie nie jezdzicie tylko stoicie w garazu ew fotki sobie robicie)

na nastepny zlot w czewie przyjade napewno bo super tam jest mase ludzi mozna poznac i pogadac o vw i o wszystkim wogole

takze do nastepnego

ps. wracalismy okrezna droga z dwoma trojkami i troche narobilismy kilosów ale nawet nie patrzylem na ilosc spalonego lpg - jak sie bawic to sie bawic :ok:

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1855383
Auto: honda
DrAkE napisał(a):
...ale w przyszlym roku postaram sie zalatwic wszystko na legalu, trzeba bedzie wprawdzie zaplacic z 10zł ale mysle ze warto bedzie bo bedziemy mogli robic co chcemy i nikt sie nie doczpi!! yupii ........wiec do przyszlego roku!!

Drake co się łamiesz. Ja zrobisz że będzie musiał taki pajac zapłacić 10zł to na pewno nie przyjedzie. Bo wydał już całą kasę na paliwo ;)
Jakoś chłopaki z TG też jadą prawie 100km i nikt nie płacze. Poza tym z tego co wiem to na strefie też nie raz uciekają przed pałami co niektórzy.

Profil    1855383

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

pozdrawiam wszystkich vw-maniaków z południa,imprezka fajna i zaskoczony byłem ilością samochodów,mój brat naliczył 80szt vw. Smerfy zepsuły troche atmosfere ale i tak było git,no i zajebista miejscówka na tym awaryjnym lotnisku :ok: jeszcze sie u was pojawie i tym razem przyjedziemy większą ekipą z VW CLUB KALISZ

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Dziękówa dla kolarza ze prezyjechal sam bo sam!!Ale dotarl i miał najwięcej kilosów z nas wszystich >Kolarz na nastepny raz montuj ekipa i wpadajcie !!POZDRO dla kalisza

Temat postu:
PostWysłany: Pon 26 Wrz, 2005 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3101695
Auto: Golf mk3 1.8
Cytuj:
ps. wracalismy okrezna droga z dwoma trojkami i troche narobilismy kilosów ale nawet nie patrzylem na ilosc spalonego lpg - jak sie bawic to sie bawic

To ze mna wracales:P W sumie sie fajnie jechalo ;] A co do imprezy to powiem jeszcze raz, byla super i nie ma co sie przejmowac pojedynczymi osobami, niepodobalo sie im to trodno, wazne ze wiekszosci sie podobalo. Ja sie juz szykuje za rok yupii Pozdro :-D

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

mar napisał(a):
Cytuj:
ps. wracalismy okrezna droga z dwoma trojkami i troche narobilismy kilosów ale nawet nie patrzylem na ilosc spalonego lpg - jak sie bawic to sie bawic

To ze mna wracales:P W sumie sie fajnie jechalo ;] A co do imprezy to powiem jeszcze raz, byla super i nie ma co sie przejmowac pojedynczymi osobami, niepodobalo sie im to trodno, wazne ze wiekszosci sie podobalo. Ja sie juz szykuje za rok yupii Pozdro :-D

owszem fajnie ;)
chlop z lopata rządzil :P

Drake kiedy bedzie twoja produkcja ze zlotu?????????????????????????

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Dake teraz pil przez sobote i niedziele na południu wiec pewnie nie prędko :-D :-D

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Auto: VW Corrado G60, Lex IS-F, A5, BMW X1
Wiater napisał(a):
Dake teraz pil przez sobote i niedziele na południu wiec pewnie nie prędko :-D :-D

:ok: hehe juz 3 dzien jestem non stop w drodze.... i na browarkach

produkcja moze nawet bedzie jutro jak sie wezme!! ]:[

Dzieki jeszcze raz chlopaki za opinie i ciesze sie ze sie wam podobal spocik mimo obecnosci policji!! w przyszlym roku bedzie jeszcze lepiej i legalnie mam nadzieje o ile sie uda ;]

And every year all good shit like: MIVW, Edition 38, VagEvent, Blasen, Bautzen, VW Mania, itd...

https://www.facebook.com/DrakeVW

Image
 Profil    drake_vw

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 19 z 22 [ 323 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość