Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 16 z 22 [ 323 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Następna

Jaki termin spotu ci pasuje?
Sobota 10 wrzesnia  9%  9%  [ 3 ]
Niedziela 11 Wrzesnia  12%  12%  [ 4 ]
Sobota 17 Wrzesnia  30%  30%  [ 10 ]
Niedziela 18 Wrzesnia  48%  48%  [ 16 ]
Razem głosów : 33

Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Wto 20 Wrz, 2005 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

porządek na forum musi być i własnie od tego są moderatorzy, wiec popieram w 100% Kevin, a co do wypowiedzi cobra, to nie wiem czemu ale jak czytam jego posty to wydaje mi sie ze w chwili gdy je pisał to był :zly: a wyrażac swoje zdanie każdy może, tylko takie słowa jak "ciule i fiutów" itp. są nie na miejscu. Takie jest moje zdanie. A wogóle to jest temat o spocie w Czestochowie wiec Panowie skończcie z tym "cyrkiem" :ok: 4 all

Ostatnio edytowany przez luqas, Wto 20 Wrz, 2005, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2726778
Auto: Audi S3 8L
No zamiast sie kłucić wyrazcie moze opinie o moich fotkach :-D a na osłode powiem wam że jeszcze dzis bedzie fajnie zmontowany filmik zostalem do konca i mam troszke filmikow wiec cos sie wymodzi :ok:

Profil    2726778

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Honda Civic
Burza Jr napisał(a):
No zamiast sie kłucić wyrazcie moze opinie o moich fotkach :-D a na osłode powiem wam że jeszcze dzis bedzie fajnie zmontowany filmik zostalem do konca i mam troszke filmikow wiec cos sie wymodzi :ok:
No co tu mówić - REWELACJA!!! yupii

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1707774
Auto: Passat B5FL
jimijoe mijalem ci i mnei nie zauwazyles a ja nawet hamowalem :(

pierwszy w PL sklep z AIR-ride !!
http://www.zawieszenia-SPORTOWE.pl
wszystko o zawieszeniach !!
 Profil    1707774

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

MAPET napisał(a):
jimijoe mijalem ci i mnei nie zauwazyles a ja nawet hamowalem :(
No własnie to byłeś Ty? sorki ale normalnie zmyliły mnie te kolorki a z drugiej strony się ewakułowałem bo czułem w kościach co się święci a mnie by to za drogo kosztowało, mam inne wydatki :/

A co do niebieskich to było przegięcie, czy oni zawsze muszą udowadniać kto jest najlepszy i kto ma rację, czy o to chodzi nam podatnikom by gliny nam kopaly w dupsko, a to że przyjechali na zlot to uważam już za bezczelne, przecież wystarczyło, pogadać żeby nie szaleć i takie tam bo oni będą musieli interweniować, żeby nie było zgrzytów. No ale nie, najlepiej dopierd...ć się do samotnego kulturalnego gostka na rowerze jadącego na spacer i ciągać go po komisariatach na alkotesty niż brać się za tych co nam opie....ją auta, nie nigdy bo się ich boją :/ a druga rzecz, oni niejednokrotnie jeżdżą autami za które powinno się tak samo zabierać dowody ale nie, absolutnie, wyciągnie blachę i dla niego nie ma zakazów, ograniczeń, przepisów, żygać mi się chce sooorrryy jak kogoś uraziłem ale już troszkę w życiu widziałem

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

luqas napisał(a):
MAPET, Burza Jr, wilson, extra fotki, a gdzie reszta??? :[
Mówisz - masz

www.jimijoe.djstudio.pl/jimijoe/vwmeeting

pare fotek jakby ktoś chciał oblookać

pozdro!

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

no jimijoe, foteczki pierwsza klasa :ok: nawet ja sie załapałm yupii

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Jimi I Burza naprawde bardzo fajne fotki ;)

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

No ekipa z Jaworzna to podstawa każdego zlotu ;)

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
cobra napisał(a):
Kevin pilnuj sobie porządku gdzie chcesz tylko niewcinaj sie jak starsi rozmawiaja bo kazdy najezdrza na tych fiutow w niebieskich mundurkach i bedzie najezdrzal bo to sa CIULE!!!!!!!A ze masz do nich sentyment to twoja sprawa.Doczepiłes sie do mnie jak rzep do psiego ogona kazdy na policje nadawal a ty chciales zablysnąc i pochwaliles sie wszystkim teraz ze jestes moderatorem. VR6 mial racje nydne to juz jest

jak starsi rozmawiaja?? niee
zabłysnąć?? pochwalić?? o co ci stary chodzi??? doczepiłem sie bo przeklinasz.... i nie potrafisz nic innego napisac.

dziekuje za poparcie luqas

mapet... raz mi sie zdarzyło przynałem sie i przeprosiłem wiecej sie to nie zdaży... ale widac kolega cobra...nie da sobie nic wytłumaczyc...
mysle gdybym był w częstochowie moze obyło by sie bez mandatów....nie mam do nich sentymentu jak to napisał kolega cobra... to praca jak kazda inna!

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Way too many VWs
DrAkE napisał(a):
Ale najbardziej mnie rozwalil tekst ktory ktos walnal przy kontroli:

- ma pan atest na ten stożek? (policja)
- a na łeb to atest masz?? (ktos) :oo jamajama

Powiedzialem cos podobnego, jak gadalismy dosc glosno i nasmiewalismy sie, ze na stozek trzeba miec atest, bo kumplowi z K-K chcial za to i za brewke zabrac dowod. Podjezdza smerf oplem i mowi: "Panowie, na wszystko musi byc atest", na co odparlem do chlopakow "Ciekawe, czy na leb ma atest" :P

Spot pierwsza klasa. Bylo fajnie i warto bylo jechac tym tragicznym objazdem z K-K do Cz-wy. Jak zobaczylem lotnisko liczylem, ze moze moje PN pomecze troche, ale jak zawsze psy sprawe popsuly.

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

nie było mnie tam a szkoda... ale tak tylko dywaguje... mzoe sie ktoś wkurzył... ale moze ktos po prostu zrobił jakas głupotei ktos zawiadomił policjantów..i oni przyjechali.... bo ciezko mi uwierzyc ze przyjechali tak po prostu... moze ktos wione zrobił gdzies po drodze??
tez pewnie bym sie wkurzył...ale z doświadczenia wiem ze w takich sytuacjach... oni tzn pały sie strasznie napinają i z nimi trzeba jak z dziecmi... łagodnie i pokazywac ze to oni sa górą wtedy ich ego rośnie i zaczynaja mysleć...
byłem juz uczestnikiem takiej sytuacji...i nieskromnie mówiać dzieki mnie obyło sie bez mandatów... choc na poczatku napiety policjant chciał sypac mandatami...
a z tymi stożkami macie racje... przesada....ale nie zdziwło mnie to... mi sie doczepili do kierownicy na przeglądzie... i tez zrobiłem wielkie gały. coooo

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

kevin chodzi o to ze to miesjce niestety cieszy sie zla opinia.. bo tam spotykali sie (i pewnie nadal sie spotykaja czasem) sie ludzie ktorzy notorycznie szaleja .. pala kapcia itp i miejscowi oraz policja sa na to miejsce uczuleni i chocbysmy stali i nic nie robili to i tak sie doczepia bo maja to wkodowane niestety.. wedlug meni tzreba poszukac innej miejscowki lub z poanami pogadac ze my to nie tamci..

pzdr

Profil    1707774

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

NO WłASNIE I MACIE ODPOWIEDZ.... trzeba by było zmienić miejscówke... ktos wspominał o jakims miejscu ktore mozna wynajac!!! lepiej dac te pare złotówek na wynajecie niz policjantom na mandaty lub tylko przezywac stresa z zabraniem dowodu...
tym napewno zajmie sie drake... i napewno zorbi to dobrze

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

ja wspominalem o wynajecieu miejsca.. bo wczorja sie o pewnym dowiedzialem ... musze w wolnej chwili obadac to ..
pzdr

Profil    1707774

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 16 z 22 [ 323 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości