Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 13 z 22 [ 323 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Następna

Jaki termin spotu ci pasuje?
Sobota 10 wrzesnia  9%  9%  [ 3 ]
Niedziela 11 Wrzesnia  12%  12%  [ 4 ]
Sobota 17 Wrzesnia  30%  30%  [ 10 ]
Niedziela 18 Wrzesnia  48%  48%  [ 16 ]
Razem głosów : 33

Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Nie 18 Wrz, 2005 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Cytuj:
dzieki dla Snacka i zalogi caravelli za grilla

spoko :ok:
tak poza tym to frekwencja dopisala yupii szkoda ze psy sie tez dołączyły do nas :smutny:
w drodze powrotej tez sie działo:najpierw pomoc dla goscia z passata ktoremu droge zejechała cieżarówka i wylądował na barierkach :smutny:
potem juz zabawa na drodze podawanie coli 2 litrowej z auta do auta ]:[

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Mam nadzieje Snack ze ci smakowala :) zostalo jeszcze troszke w aucie :ok: Dzieki za wspolny powrot yupii Pomyslec ze ten gosciu z tego paska chcial wrocic do domu!! :

Napotkalismy w Czestochowie z Danielem fajne laski :) 150km/h przez maisto, tak gazowaly ze chyba paliwa im braklo bo zjechaly na stacje...... :)

Pozdrowienia dla wszystkich ktorzy tam byli....

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2726778
Auto: Audi S3 8L
No wcale nie było źle pały popsuły 1 cześć zlotu za to 2 crkiem wypasna pogrilowalo sie pogadało sie bylo naprawde bardzo fajnie juz niedlugo wrzuce fotki i filmiki z tego zlociku :ok: Pozdro dla ekipy z czestochowy (Drake,Vr6,V6 i jego kumpel) :-D

Profil    2726778

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

własnie wróciłem i zamknelismy impreze :ok: dla policji :lipa: bann dzieki V6 za przejazdzke autko po prostu lata :ok: pozdro i respect dla wszystkich którzy sie zjawili

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

i brawa dla częsci TKJ'u ktorzy sie zaprzyjaznili z policją :-D :-D :-D

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

chopcy z transportera byli the best łapy łapy cztery łapy :)

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1707774
Auto: Passat B5FL
kurde ta policja mi namieszala :( nie zdazylem nawet fotek porbic.. gdybym mial bardziej seryjne auto to bym ich olal a tak ... za duzo powodow do doczepienia sie i se nei pogadalem z wieloma osobami z ktorymi chcialem:(

trudno mam nadzieje ze nastepnym razem wypali lepiej... bo frekwencja byla normalnie wypas.. nie sadzilem ze tyle autek bedzie...

pierwszy w PL sklep z AIR-ride !!
http://www.zawieszenia-SPORTOWE.pl
wszystko o zawieszeniach !!
 Profil    1707774

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Witam wszystkich tu bili z mk4 na tych 18" impra była wypas szkoda ze pieski zepsoły impreze ale co zrobic ;/ Kiedy kolejny spot VW ??? POZRO

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

NA początek ------ POLICJE!!!!!bYło zajebiscie Ekipka jest dobra >Bardzo szybka organizacja co do sciagniecia tego Paska z barierek i znów przydala sie odblaskowa kamizelka hehehe.A co do Koli to byla zajebista.taka sobie Cola wędrowniczka od auta do auta hehehe.Kiedy kolejny spot??:)

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

No to mi się cufło niee wiedziałem kiedy jechać załatwić kilka spraw w okolicy :-D a spot wypas dzięki "ekipie" z Czewy jamajama Jutro wpakuje foty bo padam na pysk zzz

Temat postu:
PostWysłany: Pon 19 Wrz, 2005 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

SantoS napisał(a):
Eh... jak nie pogoda to policja... :smutny:

Mapet... Spoko fotki... :ok:

Aaa i zapomniałem dodac... Straty muszą byc... Mi ktos ujeba* siłownik z drzwi :zly:
Daj sie ludziom pobawic to tylko zepsują... :/

Santos to byl ktos z miejscowych gapiow - sam sie zdziwilem jak zaczeli ci wachlowac tymi drzwiami :zly: myslalem ze to ktos zkim przyjechales a potem bylo trzask i juz sie wszyscy zmyli.....

Nas nie bylo na drugiej czesci bo zlapalismy sie z dwoma golfami no i myslelismy ze oni jada nad zalew - pozniej sie okazalo ze to ktos z mojej szkoly i jada do domu a dowiedzieli sie o spocie wlasnie z kartek na moim golfie yupii
Dlatego przy nastepnej okazji drukujcie i dawajcie na swoje autka ogloszenia o spocikach - duzo nowego ludu sie zjawia :)

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Cytuj:
Mam nadzieje Snack ze ci smakowala zostalo jeszcze troszke w aucie Dzieki za wspolny powrot Pomyslec ze ten gosciu z tego paska chcial wrocic do domu!! :

Taa smakowała :-D z cola była niezła zabawa ludzie sie patrzeli jak na idiotów nikt nie chcial nas wyprzedzać ]:[ a co do tego gościa z paska to auto ladnie zmasakrowane :smutny: ciekawe jak on chcial nim jechac!!
pozdro

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
cobra napisał(a):
NA początek [-----]Ć POLICJE!!!!!bYło zajebiscie Ekipka jest dobra >Bardzo szybka organizacja co do sciagniecia tego Paska z barierek i znów przydala sie odblaskowa kamizelka hehehe.A co do Koli to byla zajebista.taka sobie Cola wędrowniczka od auta do auta hehehe.Kiedy kolejny spot??:)

na poczatek troche kultury koleszko by sie przydało

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: VW Corrado G60, Lex IS-F, A5, BMW X1
eehhhh wkoncu mam neta po ladnej przerwie.......

DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA TAK LICZNE PRZYBYCIE NA SPOCIK!!! I Z DRUGIEJ STRONY ZALUJE ZE TAK WYSZLO Z POLICJA, ALE NA TO JUZ NIC NIE MOGLEM PORADZIC!!

POZDROWIENIA DLA DZIEWCZYNY I EKIPY Z GRANATOWEGO BUSIKA!!! BYLISCIE SUPER!

Frekfencja naprawde mnie zaskoczyla :ok: tak mniej wiecej bylo ponad 80 autek wiec super- dzieki wam wszystkim za przybycie!! yupii
NASTEPNY ZLOCIK W PRZYSZLYM ROKU cfaniak ale postaram sie juz zorganizowac go na legalu na czyms wynajetym......... wiec obedzie sie bez niebieskich!!

A co do policji to poprostu szkoda slow bann bardziej nam nie mogli popsuc zabawy
ale na szczescie chociaz na koniec udalo mi sie wynegocjowac zeby puscili te autka ktore zostaly, a i w busiku udalo sie oszczedzic dowodzik ;] ....szkoda mi tylko tych 4 czy 5 osob ktore stracily dowody :smutny:

Ale najbardziej mnie rozwalil tekst ktory ktos walnal przy kontroli:

- ma pan atest na ten stożek? (policja)
- a na łeb to atest masz?? (ktos) :oo jamajama

A co sie stalo z tym passatem w drodze powrotnej?? to ten stebrny? I tobie santos zrabali dzwi??

Jeszcze raz podziekowania dla wszystkich przybylych!! Jestescie super, mimo przeciwnosci losu tak jak deszcz czy policja to i tak potrafimy sie dobrze bawic!!! a w przyszlm roku mam nadzieje ze bedziemy mogli sie spokojnie spotkac i w jeszcze wiekszej liczbie osob!! :ok:

And every year all good shit like: MIVW, Edition 38, VagEvent, Blasen, Bautzen, VW Mania, itd...

https://www.facebook.com/DrakeVW

Image
 Profil    drake_vw

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Cytuj:
ma pan atest na ten stożek? (policja)
- a na łeb to atest masz?? (ktos)

buahahahahahaahahahahahahahahahahaahahhahaha RESPECT

szkoda ze tego na filmie nie ma:-)

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 13 z 22 [ 323 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości